Ştiaţi că…? (1)

S.M The Ballad au debutat în luna noiembrie a anului 2010 cu albumul şi melodia Miss You.

În toamna anului 2010, SM a dezvăluit că Jay Kim din TRAX, Jonghyun din SHINee, Kyuhyun din Super Junior şi noul cântăreţ Jino vor forma un grup-proiect.

Numită iniţial When it began, melodia principală de pe albumul celor de la S.M The Ballad, Miss you, a fost scrisă pentru SHINee. Când numele trupei SHINee nu fusese încă decis, Onew şi Jonghyun înregistraseră deja cântecul ca duet – Minho participase la partea de rap – cu inteţia de a-l adăuga pe albumul de debut al trupei SHINee.

Totuşi, datorită incompatibilităţii cu imaginea albumului, SM a schimbat planurile, decizând să lanseze melodia mai târziu, dar nu pe un album, ci ca single.

Nici asta nu s-a întâmplat, iar următoarele schimbări în plan au fost: Xiah Junsu din TVXQ, Kyuhyun din Super Junior şi Jonghyun din SHINee aveau să cânte melodia ca trio.

Cu doar două luni înainte ca albumul Miss You să fie lansat, JYJ a dezvăluit o declaraţie în care îşi exprima dorinţa de a părăsi compania SM.

Planul final, realizat de altfel, a fost următorul: Jay din TRAX şi stagiarul Jino au fost incluşi în grup în locul lui Junsu, iar numele oficial al melodiei a rămas Miss You.

Întrebarea mea este: ce varaintă a melodiei aţi fi preferat: cea cu Onew, Jonghyun şi Minho? cea cu Junsu, Jonghyun şi Kyuhyun? sau cea de mai jos?

15 gânduri despre „Ştiaţi că…? (1)

  1. Crissa

    Suna si asa super, probabil ca oricare varianta mi-ar fi placut. Te apuci de „Stiati ca?” Am si eu una:) Stiati ca pe acest blog nimic nu poate fi ascuns de ochii lui Lexie?:))

    Apreciază

    Răspunde
      1. Crissa

        Da stiam:P si totusi:))) Nu acum nu e vine ta ci a wordpressului care dupa 5 minute salveaza postul in ciorne in caz ca se intampla ceva cu netul sau curentul stiu si eu, cea ce e bine:))

        Apreciază

        Răspunde
        1. Lexie Ryu Autor post

          Si a fost vina norocului, pentru ca voiam sa postez Stiati Ca si… habar n-am ce s-a intamplat si asa am intrat la ciorne unde am vazut ca ceva e in neregula (sau chiar FOARTE IN REGULA cand am vazut titlul).

          Apreciază

          Răspunde

Lasă un comentariu