Cine se pregăteşte de comeback?

Ce au 2PM, B2st, MBLAQ, 4minute, T-ara, SECRET, After School şi SISTAR în comun? Aproape toţi sunt confirmaţi pentru un comeback în mai (sau despre unii există doar zvonuri).

Despre 2PM se ştie deja că vor avea un comeback la începutul lui mai, în schimb, membrii B2st şi MBLAQ au avut până acum numai activităţi individuale şi despre ei se zvoneşte că albumele de comeback sunt în plină pregătire.

Pe de altă parte, T-ara vor reveni cu un sub-unit pe 1 mai cu melodia Country Side Life şi cu un concept care miroase a hip-hop (prima imagine teaser aici), iar 4minute li se vor alătura cu un nou album pentru aceeaşi lună.

După ele vor urma SECRET care vor reveni în a doua săptămână a lunii mai, iar After School li se vor alătura cu o melodie produsă de Brave Brothers.

Despre SISTAR există doar zvonuri de fapt, dar o altă divă care-şi face comeback-ul este Lee Hyori care plănuieşte să lanseze în jur de 3-4 videoclipuri.

Altă trupă care va avea comeback în curând este BPPOP ce a debutat anul trecut.

În ceea ce priveşte trupa EXO (ştiu că muriţi să auzi ceva şi despre ei…), membrii au anunţat odată cu celebrarea primului an de la debut că sunt în mijlocul pregătirii albumului şi că revenirea va fi în curând şi că vom fi surprinşi. În plus, şi-au făcut din nou schimbări de look şi vă las aici câteva imagini apărute zilele astea (click): Kris, Kai, D.O, Suho, Chen şi Xiumin, Sehun, Tao şi Baekhyun.

5 gânduri despre „Cine se pregăteşte de comeback?

  1. Pingback: Cine se pregăteşte de comeback? | K-Pop Romania

Lasă un comentariu