Top 20 melodii preferate din luna iulie

PicMonkey Collage

O să mă alături și eu colegelor mele, care și-au prezentat topul pieselor preferate din luna iulie. Eu am ales un top de 20 de melodii, care m-au impresionat. Cu siguranţă, aici veţi găsi și melodiile voastre preferate.

Aștept păreri, critici referitor la top, mai ales că acesta e primul pentru mine!

===

20.Girl’s Day – Ring My Bell

Cu toate că de această dată, Girl’s Day nu m-au surprins la fel de mult precum au făcut-o anterior cu melodia Something, eu o să le acord o şansă incluzându-le în topul meu.

19.Stellar – Vibrato

Stellar – concept sexy, poate chiar destul de sexy. Videoclipul e plin de scene erotice. Secvenţa cu geanta de culoare albă, care se deschide, cred că e punctul culminat aici XD . Cât despre melodie, e destul de bună încât să obţină locul 19.

18.Goo Hara – Choco Chip Cookies

În ciuda, criticilor dure pe care le-a primit Hara pentru debutul ei solo, eu nu am încetat să-i ascult aceasta piesă . Ba, chiar consider, că e destul de reuşită.

Cică unii spuneau: „Cum poate să concureze piesa Harei, cu alte piese ale trupelor mari precum SNSD, SISTAR sau chiar A Pink?” Ei bine, melodia ei chiar a concurat cu piesele „măreţelor trupe”, dovada fiind nominalizarea ei pentru trofeu la emisiuni muzicale. Iar pentru asta o ador şi mai mul! Baftă Hara!

17.Hello Venus – I’m Il

„Hello Venus, Hello Venus, Hello Venus” – versul care l-am fredonat de foarte multe ori. Fetele s-au descurcat bine şi de această dată! Chiar le aşteptam cu nerăbdare comebakul şi sunt fericită că nu m-au dezamăgit.

16.9MUSES – Hurt Locker

Cu toate că cu melodia Drama, pe care au lansat-o anterior, nu m-au impresionat deloc. Uite de aceasta dată m-au cucerit, făcându-mă să ascult destul de des piesa.

15.SISTAR – Shake It

Recunosc, nu prea ma uimit această melodie, mă asteptam la ceva mai mult de la SISTAR. Touch Your Body chiar a fost mai bună. Totuşi, pentru ca le sunt fană, o să le plasez pe poziţia 15. Mai mult de atât nu pot să le ofer.

14.AOA – Heart Attack

Mereu când ascult aceasta piesă, îmi amintesc de vremurile când mă îndrăgostisem şi eu nebuneşte, de un Bad Boy! Tot la prima vedere. 😀

13.Infinite – Bad

OK băieţi, îmi place piesa voastră, versurile sunt minunate!

12. Kisum You & Me ft. Jooyoung

You & Me este una din puţinele melodii, care m-au impresionat din prima. Îmi place mult cum cântă ea + ca e şi drăguţă.

11.A Pink – Remeber

Nu mă aşteptam să-mi placă vreo dată, o piesa de-a lor. Uite că s-a întâmplat, m-au cucerit!

10.G-Friend – Me Gustas Tu

Mdaa 😦 … Cred, că e cazul să-mi retrag cuvintele pe care le-am menţionat anterior într-un comentariu, referitor la conceptul lor. Acesta li se potriveşte perfect. Fetele au revenit cu o piesă minunată, chiar mai bună decât Glass Bead.

Me gustas tu, piesă de la G-Friend!

9.Super Junior – Devil

Dacă tot vorbim de muzică bună, atunci să fie Devil de la Super Junior. Recunosc, nu m-a fermecat din prima. Însă, după ce am mai ascultat-o de câtevai ori, am dat de gust! Devil, Oo~o~ !

8.Miryo – Queen

Ah! Miryo, ce reveniree! Super tare piesa. You’re the Queen.

7.GOT7 – Just Right

Oare din cauza cărui membru iubesc atât de mult melodia asta? Să fie Bam Bam, care s-a tolănit în vasul cu lapte, sau Mark, care face nişte mimici de te topeşti?? sau poate … no, no … e JB, care cântă atât de frumos! 😀 Melodia e perfectă pentru a ridica buna dispoziţie!

p.s. Fetelor, înainte să vă priviţi în oglindă, mai bine ascultaţi Just Right! O să vă prindă bine! Iar dacă nu v-aţi prins despre ce e vorba, daţi o fugă la LyricZ: Just Right să vă convingeţi 😀

6.B2ST – Gotta Go To Work

În sfârşit o piesă bună de la B2ST! Revenirea lor din toamna 2014 nu m-a impresionat deloc, ba chiar ma dezamăgit, mai ales după ce am fost înnebunită toata vara după Good Luck.

Mooor! Junghyun îşi cântă părţile atât de genial! ❤

5.Big Bang – Sober

Dintre toate piesele lansate de Big Bang în 2015, cred ca Loser este cea mai tare, Sober fiind următoarea. În ciuda faptului, că această melodie este considerată o plagiere, eu tot nu cred, defapt nu vreau să cred! Sober e mai bună! 😛

4.Jay Park – My Last

Off, Jay! Ce tot faci acolo? Vrei să mă omori? Atât de cool, iar piesa e minunată. Chiar o recomand cu cea mai mare plăcere! Merită!

3.Girls Generation – Party

Dacă tot e vară, e soare, e vacanţă, atunci să fie şi Party de la Girls Generation. Ce poate fi mai bun decât aceasta piesă, care te îndeamnă să petreci?

2.Big Bang – IF YOU

Cu toate ca Sober a fost melodia, care ma impresionat cel mai mult, din melodiile albumului D, IF YOY are nişte versuri minunate. Vocile băieţilor sunt incredibile. Wow, chiar şi TOP cântă.

Cu siguranţă IF YOU îşi merită locul.

1.B2ST – YeY

YeY, everyone faceţi loc
YeY, vine piesa de pe primul loc.

Deci, B2ST sunt marii câştigători din acest top. Melodia YeY eee … suuperbă! Îmi place tot la ea.

Felicitări B2ST! Aplauze furtunoase vă rog, pentru marii câştigători! 😀

8 gânduri despre „Top 20 melodii preferate din luna iulie

  1. Pingback: Top personal luna iulie – Dia97 | Kpop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s