[Personal] TOP 24 melodii ale anului 2015

Ca să fiu și eu în pas cu ceilalți autori, am decis să-mi fac „comeback-ul” prin articolul ăsta, deci, TOP 24 melodii ale anului 2015.

Mai întâi, îmi cer scuze pentru apsența mea pentru care cu adevărat nu am nici un motiv întemeiat exceptând lenea, deci, îmi cer scuze.

Iar acum, să trecem la topul pripriu zis:

24. B.A.P. – Young, Wilde and Free

Dacă ar fi apărut un pic mai devreme, această piesă urca în topul meu, dar din păcate sunt omul care trebuie să asculte de mai multe ori o melodie ca să-i placă. Nu am reușit să o ascult de atâtea ori pe cât cele din fața ei.

23.PlaybackPlayback

Mi se pare că Playback au unul din cele mai bune debuturi ale anului, problema lor e că par mult mai în vârstă de cât sunt, de aceea cred că nu vor putea deveni atât de populare pe cât o merită.

22.Girl’s Day Ring My Bell

Exeptând negrul de la început, melodia e bună, dar Dream Tea Ent. trebuie să scape de conceptele astea mult prea sexy care deja devin grețoase, fetele deja sunt populare, de ce să le mai dezbraci? Dar, dacă e să închizi ochii și pur și simplu să asculți melodia, e una perfectă pentru o zi de vară.

21.AOA Heart Attack

Mă așteptam la ceva mai mult de la AOA, dar melodia e mult mai bună de cât altele care au fost lansate în această vară. Cu toate că la început nu mi-a prea plăcut, din lipsă de a asculte ceva, vara, am ascultat Heart Attack și acum chiar îmi place.

20.BESTie – Excuse me

Am dat de Excuse Me deoarece căutam un MV mai vechi (pe care nici până acum nu l-am găsit). E o piesă plină de energie care îți ridică instantaneu dispoziția, iar MV-ul te face să râzi. Ideea ochelarilor e aceeași pe care o abordează Amber în Shake that brass.

19. Tiger JK ft Yoon Mi Rae, Bizzy Fly like an eagle

Îmi place să ascult OST-uri deoarece îmi place să mă uit la MV-uri… Am ascultat melodia înaite să văd tot serialul (Cheer Up!). Îmi pare rău că melodia nu apare în prea multe segvențe, de fapt, din câte țin minte, apare doar în primul episod. Am privit tot serialul așteptând să se repete, dar nu a fost să fie.

18.Verbal Jinf ft Taeyeon If the world was perfect

a primit o atenție imensă și a avut priză la public, de ce colaborarea inversă nu a avut același impact? Melodia e foarte frumoasă. După părerea mea, această colaborare (Verbal Jint și Taeyeon) e una care cu adevărat poate crea melodii cu un mesaj foarte puternic.

17.Taeyeon ft Verbal Jint – I

În această melodie totul este minunat, vocea lui Taeyeon, rapp-ul lui Verbal Jint, peisajele, mesajul… Cred că e cea mai bună melodie și MV de la SM Ent. din acest an.

16. Boyfriend Bounce

Începând cu MV-ul creepy și terminând cu melodia, piesa asta e una minunată. Nu pot înțelege de ce nu s-a prea bucurat de popularitate, mie personal mi-a plăcut foarte mult. Am început să o ascult pe la mijlocul anului și mi se părea că e o melodie mai veche de-a lor.

15.The Ark The Light

Un alt debut minunat al anului. Povestea MV-ului și glasul fetelor te prind atât de mult în mrejele lor în cât nici nu observi că nici un membrul al trupei nu apară în MV, asta, după părerea mea e o performanță pe care nici unele trupe cu staj nu sunt în stare s-o facă.

14.Fiestar You’re Pitiful

Inițial nu știam cine cântă melodia, am văzut-o de mai multe ori în unele top-uri și mi-a atras atenția actorul care a jucat în High School: Love On, un serial care mi-a plăcut foarte mult când l-am văzut. Am căutat melodia ca să mă asigur că e el, și da, era el. Așa am descoperit una din piesele mele preferate din anul acesta.

13. N.Flying Awesome

FNC Ent. au făcut o trebă bunul cu debutul acestei trupe. După părerea mea, N.Flying e ceva între CNBlue și FTIsland, e mai rock ca primul, dar mai pop ca al doilea.

12. Day6 Congratulation

Nu mă așteptam la așa ceva de la JYP, credeam că doar FNC poate debuta o trupă de idoli care cântă rock (bine, nu e chiar rock pur, dar oricum). Day6 mi-au schimbat părerea despre competențele lui JYP. Ăsta la sigur e cel mai bun debut a unei trupe de băieți din acest an.

11.BTSI Need U

Dacă e să luăm baladele de la BTS, Just One Day mi-a plăcut mai mult, dar I Need U tot e o melodie minunată, mai ales că anul acesta nu a prea avut concurență.

10.Tiger JK ft JinshilReset

Un alt OST a ajuns în lista mea, doar că serialul nu l-am văzut încă. Îmi place foarte mult cum se împletește vocalul și rapp-ul în această melodie.

9. Infinite – Bad

Inițial nu mi-a prea plăcut melodia, dar apoi a devenit una din preferatele mele din vara acestui an. MV-ul, dansul, vocile băieților, totul este ideal. Apropo, sunt singurul om care crede că fata din MV e Nana din After School?

8. Big BangLoser

Dacă nu ar fi fost Bang Bang Bang-ul lui G-Dragon în Bang  Bang Bang , poate nu ar fi ajuns Loser atât de sus în top.

7. TWICE Like OOH-AHH

Inițial, din nu știu ce motiv, nu mi-a plăcut melodia, dar peste câteva zile m-am hotărât să o mai ascult o dată, apoi încă o dată, și încă, încă și chiar și acum o ascult.

6. FTIsland –Pray

După părerea mea, FTIsland e cea mai bună trupă din FNC, și nici anul acesta nu m-au dezamăgit, cred că au avut unul din cele mai bune comeback-uri din 2015.

5. Got7 If you do

La fel ca și cu Like OOH-AHH , inițial, If you do, nu mi-a plăcut. Apoi l-am auzit de mai multe ori și m-am hotărât să-i mai dau o șansă. A trebuit să mă uit de câteva zeci de ori ca să-l găsesc pe JB. Acum, nu mă pot opri din a asculta melodia, vocea lui Jr. e de vină.

4.Big Bang – Sober

Mi-a plăcut din prima dată. Cu toate că a fost acuzată de plagiat, a continuat să-mi placă. Pozitivitatea cu care această melodie radiază, mi-a făcut vara mai bună.

3. Cross Gene Play with me

Pe 24 decembrie, m-am dus cu clasa la discotecă, a fost atât de plictisitor, iar atunci mi-am amintit de melodia asta, ce bine ar fi fost dacă ar fi rulat ea dar nu cine știe ce rapp rusesc. Chiar dacă ar fi dat-o în continuu nu m-aș fi oprit din dansat.

2. BTS – Dope

Băieții în uniforme, mai bine spus Rap Monster și zâmbetul lui drăguț, apoi uniforma lui, apoi rapp-ul lui m-au făcut să tot dau pe reply. După ce am văzut de o sută de ori MV-ul mi-am dat seama ce drăguți sunt Suga, V și Jongkook.

1. Kim Sung Kyo – Kontrol

Înainte credeam că Woohyon are cea mai frumoasă voce din Infinite, dar după ce am ascultat Kontrol  mi-am schimbat părerea. Sung Kyo e genial, are așa o voce minunată, îmi pare rău că piesa lui nu a primit atenția pe care o merită.

 

6 gânduri despre „[Personal] TOP 24 melodii ale anului 2015

  1. Monica Tomulescu

    In sfarsit si cineva care are Boyfriend la preferate ! Nota 10 de la mine ❤
    La fel ptr N.Flying ,FT Island si SungKyu si bineinteles cine nu iubeste Reset – Tiger JK ? Cand s-a lansat ma hipnotizase , nu stiu nici acum de ce !
    La fete nu ma bag , e domeniul altcuiva (sa nu se inteleaga ca nu-mi plac sau nu ascult , dar nu ma omor) 😀
    Si intrebare : nimeni nu are la preferate We Like 2 Party si If You , toata lumea Sober,Zutter etc ? Mie doar astea imi plac ,suna a BB nu a „american music”(parerea mea – nu sariti !) , am fost dezamagita , e una din trupele care mi-au deschis inima catre kpop , dar asta e , astept albumul urmator 😉
    Aa ! Si bine ai revenit ! Lasa lenea , hai la dans !

    Apreciază

    Răspunde
  2. Silvi ❤

    „1. BIGBANG – Sober” :)))) ma speriasem ca avem aceeasi melodie preferata anul asta :)))) dar dupa mi’am dat seama ca trebuia sa fie 4 :)))
    Imi place! Multe melodii care nu apar in topurile altor autori ^^

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu