6 cele mai bune momente de k-frumuseţe din MV-urile de top din 2018

Suntem abia la jumătatea anului 2018, dar atât de multe mv-uri uimitoare au văzut lumina zilei! Fie că ies în evidență prin locurile alese pentru filmări, fie pentru filtrul folosit, fiecare dintre acestea este unic.

Când vine vorba de un videoclip perfect, totul este luat în considerare, inclusiv machiajul artiștilor. În acest articol am adunat câteva din cele mai frumoase machiaje din acest an.

#1. Red Velvet – Bad Boy

Fetița nevinovată din acest videoclip ne-a făcut să fugim după paletele de fard de ochi și cel mai strălucitor ruj pe care l-am găsit.

Dacă aveți starea de spirit pentru un aspect îndrăzneț, dar feminin, acesta este machiajul pe care trebuie să-l încercați.

#2. MOMOLAND – Bboom Bboom

„Bboom Bboom” are pachetul întreg. Nu numai că melodia ţi se blochează în cap de fiecare dată când o asculți, dar videoclipul este unul foarte reușit, inclusiv machiajul fetelor.

Acest machiaj se poate folosi in fiecare zi a săptămânii, fiind ceva drăguț și strălucitor.

#3. BTS – Fake Love

De la rap, vocal, costume și machiaj, BTS ne oferă mereu ce este mai bun. Este un machiaj ușor de purtat, fiind simplu, dar și intens, în care predomină culorile nud.

#4. TWICE – What Is Love?

Cel mai popular trend de machiaj din Coreea este tehnica machiajului imperfect, pentru un efect „I woke up like this”. Acesta a fost abordat și de fetele din TWICE, iar rezultatul este uimitor.

#5. Wanna One – Boomerang

Pentru „Boomerang”, băieții din Wanna One nu numai că au ales nuanțe puternice, dar au prezentat și o piele ca de statui.

#6. BLACKPINK – DDU-DU DDU-DU

Această revenire super anticipată nu a dezamăgit. În plus, efectele de frumusețe prezentate de fete au fost ucigașe.

Buzele strălucitoare, ochii intenși, și pielea ca de catifea poate fi abordat de oricine cu succes.

Care machiaj ți-a atras atenția?

sursă: soompi

2 gânduri despre „6 cele mai bune momente de k-frumuseţe din MV-urile de top din 2018

  1. Frasé

    Pare atât de simplu dar ei chiar aplica la produse pt. machiajul ochiilor. Dau cu multe farduri sa iasă asa desi nu pare. Interesant! As vrea ca băieții sa nu mai folosească fond de ten, dar asta o zic degeaba 😅

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu