Moștenitorul grupului CJ e condamnat cu suspendare pentru contrabandă cu marijuana

Lee Sun-ho, moștenitorul gigantului pentru produse alimentare și divertisment CJ Group, a fost eliberat din detenție după ce a primit o pedeapsă cu suspendare pentru că a încercat să facă contrabandă cu marijuana în Coreea.

Judecătoria din Incheon i-a dat joi lui Lee o pedeapsă cu doi ani de suspendare și l-a amendat cu 27.000 de woni pentru că a consumat droguri de nouă ori. De asemenea, i-au fost confiscate toate drogurile cu care a încercat să facă contrabandă.

Instanța a spus: „Contrabanda cu marijuana este o infracțiune gravă, deoarece narcoticele, inclusiv marijuana, pot avea efecte nocive asupra societății. Pot răspândi consumul de droguri și provoca infracțiuni suplimentare. Dar nu a avut antecedente penale și a regretat că a comis infracțiunile, iar drogurile pe care le poseda au fost toate confiscate înainte de a fi vehiculate”.

Instanța l-a sfătuit să își păstreze angajamentul de a nu repeta greșeala și de a se purta bine. Procurorii ceruseră pentru Lee o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Lee a fost prins pe Aeroportul Internațional Incheon în posesia a 20 de cartușe lichide de marijuana, 37 de bomboane de marijuana și 130 de jeleuri de marijuana, la întoarcerea din Los Angeles pe 1 septembrie. El a admis acuzațiile în timpul anchetei și a fost pus sub acuzare fără reținere. Dar s-a prezentat singur în fața procurorilor trei zile mai târziu, pe fondul revoltei opiniei publice, care a făcut acuzații că acesta ar fi putut beneficia de tratament preferențial pentru bogați, și a cerut să fie arestat și pedepsit.

 

Sursa

2 gânduri despre „Moștenitorul grupului CJ e condamnat cu suspendare pentru contrabandă cu marijuana

Lasă un comentariu