BTS confirmă apariția la „MAMA 2019”

Imagine similară

Organizatorii festivității de premiere „Mnet Asian Music Awards (MAMA 2019)” au confirmat în mod oficial participarea următorului artist k-pop!

După ce a devenit cunoscut faptul că GOT7, MAMAMOO, TWICE, IZ*ONE, Seventeen, MONSTA X și Kim Chung Ha vor lua parte la grandioasa ceremonie de la Mnet, reprezentanții show-ului au anunțat în mod oficial și participarea trupei BTS. S-a dezvăluit că aceasta se află printre acei cântăreți care vor urca pe scenă pentru a bucura publicul cu prestațiile lor incendiare. De asemenea, se află printre artiștii nominalizați la mai multe categorii.

Din moment ce este una dintre cele mai de succes trupe de băieți din lume la moment, apariția lui BTS la festivitate este așteptată cu nerăbdare de către public, mai ales că aceasta are toate șansele să meargă cu Daesang acasă, dar și să ofere un spectacol pe măsura așteptărilor.

Conform celor declarate anterior, ceremonia din 2019 va avea loc pe 4 decembrie la Nagoya Dome din Japonia.

8 gânduri despre „BTS confirmă apariția la „MAMA 2019”

    1. luminita rata

      Probabil pana le vor creste barbi albe si poate nici atunci nu vor accepta ca BTS este THE group , asa cum zici si tu , care din 2016 a maturat tot in calea lui .
      Din pacate , negarea realitatii este o forma de tulburare psihica .
      Din fericire , exista tratament ( niciodata nu e prea tarziu ).

      Apreciază

      Răspunde
      1. Sandra

        Nu se mai poate spune „la moment” din moment ce ei au mai bine de 3 ani de când tot urca și nu se mai opresc (nu ca as vrea sa se oprească). Hai ca merge exprimarea când e vorba de câteva luni, cand scoți un hit sau o piesa care prinde și urci în top uri apoi nu mai scoti nimic care sa atragă și sa aibă și mai mult magnet la public decât piesa anterioara sau măcar în aceeași masura. La ei lucrurile astea nu se opresc. Ei nu stagnează. Anul 2020 o sa fie și mai bun pt ei ș. a. m. d.

        Apreciază

        Răspunde
        1. Ai

          Sunt doar trei ani, draga, asta e un termen foarte mic. Și One Direction a fost cea mai măreață trupa, tot la “un moment”. Du-te și vezi in presa internațională ca nu o sa zică nimeni ca BTS e the biggest band când sunt grupuri ca The Beatles sau Metallica.

          Apreciază

          Răspunde
          1. Sandra

            În presa internațională cam în proporție de 98% din articole, știri, posturi de radio, aproape peste tot în mass media se scrie și este alături de numele BTS, făcând referire la ei, și aceste cuvinte „The biggest boy band” doar ca ei ma adaugă și „IN THE WORLD”. Chiar vrei sa stau și sa înșir în comm toate link urile? 😂 Pot face asta dar îmi e ca nu o sa ai răbdare sa te uiți peste ele pt ca sunt extrem de multe. Și dacă in capul tău „draga”, 3 ani înseamnă puțin e problema ta. Pff… e ca și cum ai spune 3 zile. În cazul tau cred ca și după 6-7 ani sau chiar mai mulți când trupa asta încă o sa fie pe culmile succesului tot asta vei spune.

            Apreciază

            Răspunde
            1. Ai

              Sunt “the biggest” la moment, draga. Nu neagă nimeni succesul lor așa ca nu va mai crizati de parca inca suntem in 2016 unde lumea ii tratează pe nedrept. Sau vrei sa spui ca Bts a depășit trupe ca the Beatles, Led Zeppelin sau Metallica?

              Apreciază

              Răspunde
              1. Sandra

                Dacă îmi apar punctul de vedere cu argumente solide pe care ți le pot servi pe tava oricând, asta nu înseamnă că „ma crizez”. Sau nu știi ce înseamnă cuvântul ? Scutește-mă! Sunt sătulă de oameni ca tine care baga la înaintare chestia cu : „nu neaga nimeni succesul lor” doar ca să se scoată, pt ca fix asta faceți. Pentru cei ca tine BTS e ca un ghimpe în coasta. Și cu asta am încheiat! Sa te cerți singura, n-ai decât!

                Apreciază

              2. Ai

                Te crizezi pentru ca tu chiar insisti ca BTS sunt mai faimoși decât respectivele trupe menționate. Eu zic sa cobori un pic cu picioarele pe pământ.

                Apreciază

Lasă un comentariu