Fanii TXT sunt dezamăgiți la vederea diferențelor dintre dormitorul băieților și centrul de instruire al stagiarilor ‘I-LAND’!

Fanii MOA cer pentru trupa TXT un dormitor mai bun!

Mnet a lansat recent videoclipul de introducere despre „I-LAND”, care le oferă fanilor posibilitatea să arunce o privire asupra marelui centru de instruire și pregătire a stagiarilor. Se spune că acest centrul de pregătire are trei etaje. Există săli de antrenament, săli de fitness, un cabinet medical și o terasă în clădire.

După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, clădirea are un design foarte unic și oricine poate admite că Big Hit a investit mult pentru asta.

În timp ce fanii sunt fericiți să știe că Big Hit face tot posibilul pentru artiștii lor, MOA (fanii TXT) au susținut că și membrii TXT merită un cămin mai bun. Puteți vedea locul în care stau membrii trupei aici.

În comparație cu alte grupuri rookie, TXT are un dormitor destul de spațios. Cu toate acestea, se pare că, după ce fanii l-au comparat cu centrul de antrenament „I-LAND”, ei cred că Big Hit ar fi putut furniza un cămin mai bun pentru trupa lor.

Ce părere aveți despre asta?

Sursa

Un gând despre „Fanii TXT sunt dezamăgiți la vederea diferențelor dintre dormitorul băieților și centrul de instruire al stagiarilor ‘I-LAND’!

  1. xCrush

    fanii mereu or să găsească „chestii” de care să se plângă și nu realizează că alți artiști o duc super greu chiar dacă au mai bine de 2-3 ani de la debut și TXT sunt încă la început și au tot timpul să evolueze. faptul că nu au confortul acela nu înseamnă că duc rău.. pă bune, BH are grijă de artiști și până la urmă, ăla-i un show.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s