Scene din spatele filmărilor serialului „It’s Okay to Not Be Okay”

Watch: Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji, And Oh Jung Se Try Out Different Poses For Family Pictures On Set Of “It’s Okay To Not Be Okay”

Serialul „It’s Okay to Not Be Okay” de pe postul tvN a lansat un nou videoclip de la filmări.

Drama ne vorbește depre povestea lui Moon Kang Tae (Kim Soo Hyun), asistent la un spital psihiatric, și Go Moon Young (Seo Ye Ji), o scriitoare de povești pentru copii cu o tulburare de personalitate antisocială.

Clipul începe cu distribuția și echipa de producție în prim-plan, deoarece lucrează la o scenă pe întuneric. Kim Soo Hyun spune: „Dacă Kang Tae ar fi fost singur pe hol, s-ar fi speriat.” Un membru al personalului îi înmânează o lanternă, făcând-i pe toți să râdă. Kim Soo Hyun este mulțumit și spune: „Hai să mergem. Este foarte liniștitor.

Urmărul cadru este de la ședința foto pentru portretul de familie a celor 3 personaje principale jucate de Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji și Oh Jung Se. Chiar și atunci când nu filmează, Kim Soo Hyun lucrează din greu, verificând unghiurile camerei.

Când acesta își recită replicile în fața camerei, ceilalți doi le dublează încercând să râdă fără zgomot.

La scena în bibliotecă, replicile furioase ale lui Seo Ye Ji și vocea tare îl fac atât pe Kim Soo Hyun, cât și pe actriță să râdă. El îi cere să fie liniștită, dar ea devine confuză și întreabă: „De ce îmi spui să fiu liniștita?„, la care actorul răspunde „Pentru că suntem într-o bibliotecă„. Oarecum relaxată aceasta afirmă că „Am crezut că m-am încurcat„. Atunci când Oh Jung Se se apropie de ei, Seo Ye Ji este încă nesigură și îl întreabă: „Am făcut ceva greșit?

Cei doi actori își arată abilitățile de actorie în timp ce improvizează replici, uitându-se la televizor împreună. Când camerele nu rulează, actorii se cufundă în desenul animat pe care îl urmăresc și pun întrebări despre personajele din desen.

Mai târziu, Seo Ye Ji și Kim Soo Hyun repetă împreună. Regizorul îi spune actorului să nu mintă credibil atunci când joacă, iar el îi răspunde: „Bine, voi fi genul care este rău la mințit„. Kim Soo Hyun filmează apoi scena îmbrățișarii cu Seo Ye Ji, încheind clipul cu un moment drăguț din dramă.

Videoclipul complet îl puteți urmări mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu