Jung Hae In + alții cu confirmat participarea în serialul în care va juca Jisoo din BLACKPINK

Jung Hae In And More Confirmed To Join BLACKPINK’s Jisoo And Kim Hye Yoon In New Drama By “SKY Castle” Creators

K-drama “Snowdrop” în care va juca Jisoo tocmai și-a confimat distribuția stelară principală! Serialul va fi realizat de echipa de producție a hitului “SKY Castle”.

Pe 5 octombrie, JTBC a anunțat oficial că alături de Jisoo de la BLACKPINK și Kim Hye Yoon vor mai juca Jung Hae In, Jang Seung Jo, Yoon Se Ah și Jung Yoo Jin.

Producătorii dramei au remarcat: „După ce am adunat o echipă de actori care au atât abilități de interpretare cât și vizuale, ne vom saluta spectatorii cu o dramă deosebită.”

„Snowdrop”, care va fi condus de regizorul și scenarista hit-ului JTBC „SKY Castle”, se va petrece la Seul în 1987. Drama va spune povestea de dragoste a lui Im Soo Ho ( Jung Hae In), un student la o universitate prestigioasă care într-o zi intră într-un cămin de fete acoperit de sânge, și Eun Young Cho, studenta veselă și iubitoare care îl ascunde și îi îngrijește rănile chiar și în timp ce se află în pericol, fiind supravegheată atent (de personajul interpretat de Jisoo).

Im Soo Ho, care a crescut în Germania, are un farmec blând, dar ascunde un secret. După ce s-a îndrăgostit de el la prima vedere la o adunare socială, animoasa Eun Young Cho se întâlnește din nou cu el la căminul ei, unde îl va ascunde și îi va trata rănile.

Yoon Se Ah va juca rolul lui Pi Seung Hee, cea care conduce casa notorie cu reguli extrem de stricte și terifiantă în care locuiește Jisoo, în timp ce Kim Hye Yoon va juca rolul lui Kye Boon Ok, o operatoare de telefon de la cămin, care a trebuit să renunțe la universitate din cauza problemelor financiare ale familiei sale.

Jang Seung Jo va juca rolul lui Lee Kang Moo, șeful implacabil al echipei 1 a Serviciului Național de Informații (NIS), care insistă întotdeauna să facă totul ca la carte. Jung Yoo Jin o va interpreta pe Jang Han Na, un agent NIS impulsiv și fierbinte, foarte pasionată de slujba ei.

“Snowdrop” va fi difuzat în anul 2021.

 

Sursa

 

2 gânduri despre „Jung Hae In + alții cu confirmat participarea în serialul în care va juca Jisoo din BLACKPINK

Lasă un comentariu