“Nobody Else” de la MONSTA X debutează în topul Billboard digital după ziua de naștere a lui Hyungwon

monsta x

“Nobody Else” este prima melodie prima melodie a lui Hyungwon care apare pe un album al trupei MONSTA X și a doua melodie de pe albumul „Fatal Lovecare intră în prestigiosul top  al celor de la Billboard. 

Trupa MONSTA X adaugă cu “Nobody Else” un nou succes, melodia intrând pe lista de titluri ajunse ( pe bună dreptate) în vârful topului american Billboard World Digital Song Sales.

Potrivit statisticilor  Billboard din 23 ianuarie, melodia a intrat în clasament la #10. Este al doilea titlu de la MONSTA X de pe ultimul album „FATAL LOVE” care intră în top, după melodia de titlu “Love Killa”, care a urcat pe locul 1 în topul Billboard în noiembrie 2020, atunci când a fost lansată.

“Nobody Else” a urcat în clasamente datorită eforturilor fanilor Monbebe care au sărbătorit ziua de naștere a lui Hyungwon (15 ianuarie), deoarece cântărețul și dansatorul de la  MONSTA X a produs singur acest cântec. Deși Hyungwon a mai lansat melodii ca DJ, este prima dată când una din melodiile sale a ajuns pe un album al trupei MONSTA X .

Membrii MONSTA X au lăudat foarte mult melodia lui Hyungwon, aceasta fiind o metaforă care compară iubirea cu un parfum a cărui intensitate dispare o dată cu trecerea timpului. Idolii au și evoluat cu ea la „Golden Disk Awards.”“Nobody Else” are un sunet incredibil și reușește să scoată în evidență calitățile vocale unice ale fiecărui membru MONSTA X. Vă invităm să revedeți prestația întreagă a membrilor MONSTA X, care include și hitul lui Hyungwon “Nobody Else” :

 

Sursa: hallyudaily.com

4 gânduri despre „“Nobody Else” de la MONSTA X debutează în topul Billboard digital după ziua de naștere a lui Hyungwon

Lasă un comentariu