Membrii MONSTA X mărturisesc că sunt mai apropiați decât o familie + țelurile pe 2021 și pentru viitor

MONSTA X Opens Up About Feeling Closer Than Family + Their Goals For 2021 And The Future

Revista Beauty+  a dezvăluit un fragment din interviul cu membrii MONSTA X, realizat cu ocazia unui pictorial ultra special intitulat „Naked MONSTA X” . Trupa este noua imagine a brandului de cosmetice Urban Decay.

Când au fost întrebați despre programele lor aglomerate și faima lor atât în Coreea, cât și în străinătate, membrii MONSTA X au vorbit cu modestie despre consolidarea popularității lor pe parcursul carierei lor. Liderul Shownu a spus: „Deși câștigăm treptat recunoaștere puțin câte puțin, cred că am lăsat o impresie bună asupra oamenilor”.

Joohoney a remarcat: „Deși nu este ușor, cred că a fi consecvent este răspunsul. Cred că îți poți construi abilitatea de a profita de o oportunitate atunci când îți iese în cale. ” I.M a răspuns: „În loc să folosim talentul nostru înnăscut de la început, cred că a fost mai mult efort, studiu și muncă grea din partea noastră”.

Descriind ceva ce Kihyun considera în trecut ca fiind o slăbiciune a sa care s-a transformat în cele din urmă într-unul din punctele sale forte, el a spus: „Sincer, nu cred că vocea mea este distinctivă sau specială. Dar după ce am debutat, i-a reușit orice tip de melodie.”.

În ceea ce privește identitatea muzicală a MONSTA X, Joohoney a comentat: „În loc să fim agățați de un concept, cred că trebuie să rămânem deschiși. Mai degrabă decât lucruri precum un concept sexy sau un concept puternic, cred că MONSTA X trebuie să devină un gen.”

Hyungwon a vorbit și despre obiectivele grupului pentru viitor, împărtășind: „Decât să realizăm ceva rapid, simt mai degrabă că trebuie să fim consecvenți mai mult timp. Muncind din greu în mod constant și antrenându-ne mult timp, am reușit să realizăm muzică care a plăcut multor oameni.”

Kihyun a menționat în mod similar că speră să poată face munca pe care o iubește pentru o lungă perioadă de timp, adăugând: „În loc să realizăm ceva în 2021, aș vrea să fac lucrurile pe care a trebuit să le amânăm încă din 2020, cum ar fi turneul nostru mondial. Aș dori să prezint așa cum se face în  mod normal melodiile din albumele pe care le-am lansat în 2020. ”

În cele din urmă, membrii MONSTA X s-au deschis în fața celor care le-au luat interviul, vorbind despre cât de mult înseamnă unul pentru celălalt. „Atât pe scenă, cât și în afara scenei, suntem foarte apropiați și avem o legătură strânsă”, a spus Hyungwon. „Depindem unul de celălalt ca familia – uneori, chiar mai mult decât familia”.

Minhyuk a fost de acord: „Mă simt cu adevărat cel mai confortabil când sunt alături de ceilalți membri, mai mult decât alături de oricine altcineva. În aceste zile, mă simt mai confortabil cu ei decât cu familia mea”.

 

Sursa

 

Sursa

12 gânduri despre „Membrii MONSTA X mărturisesc că sunt mai apropiați decât o familie + țelurile pe 2021 și pentru viitor

  1. Joopreme

    M-a bucur enorm ca se au ca o familie pt ca au trecut prin multe in toți acești ani, și da Monsta ar trebui sa devină un gen pt ca foarte multe grupuri se inspira de la ei, grupuri populare și chiar seniorii. Sunt extrem de fericita pt ca au refuzat Kingdom, Monsta nu va linge fundul lui mnet🐍niciodată, scârba care le șterge video-urile și care ii bannează…. Monsta X big flex ✨👑

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
    1. Kim Autor post

      da deci MONSTA X este un gen desi multi nu recunosc asta. nu le trebuie concursul ala de kko, baietii astia sunt printre putinii care au intrat in Billboard si au fost primiti regal in SUA si alte tari, au umplut salile de concerte, au cele mai bune show-uri, una din cele mai bune talente din K pop. din pacate au avut atatea greutati inca de la inceput, asa e cand esti la o companie de kko. insa au reusit sa fie uniti pt au ajuns sa fie o familiei si asta il include pe Wonho, pt ca sunt baieti destepti, nu doar niste papusi/marionete. dar mnet si-a batut joc de ei si nu merita sa se foloseasca de faima lor

      Apreciat de 2 persoane

      Răspunde
      1. Joopreme

        Monsta nu este pt popularitate au spus asta foarte clar, dacă vroiau asta își schimbau stilul muzical dar nu au făcut-o ceea ce m-a face sa fiu super mândra de ei🥺 ei împreuna sunt o forța și da nu pot fi controlați, au opinii și spun întotdeauna ceea ce gândesc ♥️ mai nou am vz ca Monsta este khh și nu kpop 😁 nu am fost niciodată de acord cu ideea ca ei sa meargă la acel show, au avut No mercy le-a fost de-ajuns.

        Apreciat de 1 persoană

        Răspunde
        1. Kim Autor post

          absolut de acord! nu le mai tb alta competitie dupa No Mercy vb aia Shownu era stagiarul de aur la JYP despre ce vb? nu mai zic de rezultatele trupei si ale membrilor in Billboaard. NU mai au ce dovedi nimanui. Intotdeauna MX a fost egal cu calitate, nu cantitate, in orice. De la productie muzicala la bunuri, TOT! Uita-te si tu cum arata un album (nu mai zic de melodii si exclud ala facut in SUA), cum e lightstick-ul, jucariile, TOT! si da, nu au renuntat niciodata la calitate pt a primi mai multa atentie/mai multi bani.

          Apreciat de 2 persoane

          Răspunde
  2. ESTERA.E

    Ce frumoși!😍Monsta X e un grup minunat , au o muzică care atinge inimi și înseninează ziua. Văd că gândesc matur și sunt ca o familie și mă bucur că sunt puternici.Au trecut prin multe cu plecarea lui Wonho care în cele din urmă a fost un tânăr nevinovat.Industria asta e uneori înfricoșătoare ” cei nevinovati plătesc scump” cei vinovați” scapă usor” .Totuși mă bucur că Wonho a luat-o de la capăt pe plan solo și inca e foarte iubit de oameni.
    Sper ca tot mai multi oameni să afle de Monsta X și Wonho, ei merită să fie ascultati😊

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu