Seulong din 2AM postează pentru prima dată pe Instagram de când a avut accidentul cu mașina

În data de 11 februarie, membrul trupei 2AM și actorul, Seulong, a postat pe rețelele de socializare prima dată după 7 luni!

Acesta a încetat să se mai expună online în luna august a anului trecut, după ce a fost implicat într-un accident de mașină fatal, care a implicat un pieton ce mergea pe jos într-o seara ploioasă. Poliția a concluzionat că Seulong, care conducea o mașină SUV la acea vreme, nu se afla sub influența alcoolului și că au fost luate măsuri pentru transportarea victimei la spital. În luna ianuarie a acestui an, cazul s-a încheiat, instanța ordonându-i lui Seulong să plătească o amendă de 7 milioane de won (aproximativ 6 mii de dolari), după ce s-a confirmat faptul că vedeta a ajuns la o înțelegere cu familia victimei.

Acum, în prima sa postare pe Instagram după atâta timp, Seulong a împărtășit fanilor două fotografii cu el îmbrăcat casual în negru.

Între timp, acesta și-a reluat activitățile artistice astăzi și a lansat un OST pentru serialul ecranizat după un webtoon, numit „Bunny and the Boys”!

Sursa

Un gând despre „Seulong din 2AM postează pentru prima dată pe Instagram de când a avut accidentul cu mașina

  1. Gaby

    Chiar sper ca nu o sa aibe probleme. Accidentul nu a fost din vina lui – s-a aflat la momentul nepotrivit ,în locul nepotrivit. Pietonii care nu au respecta regulile sunt periculoși și pun atât viața lor, cât si a altor persoane in pericol

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu