Actorul Ji Soo este acuzat de hărțuire în timpul școlii!

Actorul Ji Soo, care joacă în prezent în drama „River Where the Moon Rises”, este acuzat de bullying.

Pe 2 martie, un internaut care pretinde că a fost coleg de clasă la Școala Gimnazială Seorabeol a dezvăluit că Ji Soo și-a intimidat colegii. El a afirmat că a fost agresat de vedetă între anii 2006-2008 și a declarat: ”Actorul Ji Soo a fost un agresor în timpul școlii.”

Acesta a continuat să spună că Ji Soo joacă destul de bine în fața camerelor, dar în 2007 a fost unul dintre hărțuitorii din școală și a adăugat că actorul era mult mai mare decât colegii săi. Presupusa victimă a explicat: „Își organiza zilnic rutina sa și mereu se dădea o luptă între Ji Soo și ceilalți agresori. Dacă cineva din grupul lor era tratat pe nedrept, veneau să mă caute și mă băteau, călcându-mă și insultându-mă”.

Internautul a susținut, de asemenea, că Ji Soo și prietenii săi au fost fumători, hărțuind alți elevi ca să le cumpere țigări și le furau locurile de la cantină. El a adăugat: „Atunci când mâncarea erau servită la prânz și aveam în meniu kimchee sau roșii cherry, aruncau mâncarea către ceilalți. Îmi amintesc cum râdeau între ei după ce îmi aruncau mâncarea în față sau pe haine. Încă îți pot vedea zâmbetul acela pe care îl ai acum pe ecran.”

Motivul pentru care au început toate astea, presupusa victimă a spus: „Cred că totul a început atunci când unul din grupul lui Ji Soo i-a luat unui coleg cu forța un premiu, iar eu i-am zis că voi suna la 112 dacă nu dă înapoi ce a luat.”

Autorul a continuat să declare că Ji Soo adresa deseori cuvinte urâte către colegi și părinți și că îi amenința pe aceia care stăteau cu presupusa victimă. Victima a pretins: „Nu puteam merge nicăieri decât în clasa unde alți copii veneau, fiind tratați în mod similar. Nu puteam să merg pe hol, baie sau la cafenea. Dacă mă întâlneam cu el pe scări, mă ducea spre colț și trebuie să-i aud limbajul nociv… Îmi era frică să fiu lângă ei. În clasa a IX-a, eu și prietenul meu am ajuns să ne mâncam prânzul în spatele televizorului din clasă.”

De asemenea, acesta a dezvăluit că actorul ar fi tras cu o armă BB (sunt niște bile de oțel de calibrul 4,5 mm predestinate tragerii din arme cu țeava lisă (netedă) și au un înveliș de alamă sau zinc pentru evitarea coroziunii) în elevii din autobuzul care mergea spre școală. Internautul a terminat postarea: „Nu vreau scuze sau despăgubiri. Este un fapt întâmplat. Nici măcar nu cred că ar fi sincer. Însă îmi doresc un singur lucru. Kim Ji Soo, dacă vrei să joci, fă-o. Dar dacă o faci, lumea ar trebui să știe că ai fost un hărțuitor în timpul școlii. Ai agresat multe persoane, iar eu și ele nu vom uita niciodată. Amabil și o persoană bună. Nu suport să văd asta. Prefă-te bine doar pe ecran.”

Între timp, agenția KeyEast a declarat că va analiza aceste acuzații aduse actorului.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s