Choi Woo Shik vorbește despre punctele forte și prietenii săi + altele

Choi Woo Shik Talks About His Strengths, Making Friends As An Actor, And More

Actorul a participat recent la un pictorial realizat de revista Cosmopolitan!

În interviul ce a urmat după terminarea ședinței foto, Choi Woo Shik a vorbit despre presiunea pe care a simțit-o în timpul filmărilor pentru noua sa dramă „Parasite”: „Ar fi o minciună să vă spun că nu m-am simțit presat în vreun fel. A fost o experiență nouă și complexă. Ce actor nu și-ar dori o astfel de oportunitate? Așadar, m-am simțit presat în rolul pe care l-am jucat. Ca să scap de acest lucru, am decis pur și simplu să mă bucur de filmări.”

Mai apoi, a explicat câteva detalii despre personajele pe care le joacă: „Mereu am jucat personaje care au o aură luminoasă și senină. Nu am fost niciodată un actor competitiv când vine vorba despre rolul pe care îl primesc într-o dramă sau într-un film. Jucând astfel de personaje, am reușit să mă comport într-un mod senin, lucru pe care mi-l cereau personajele respective. A fost totul foarte natural din punctul meu de vedere. Consider că toți oamenii au două laturi. De asemenea, am și eu o parte mai puțin luminoasă. Un exemplu ar fi faptul că am suferit mult timp de insomnie, din cauza grijilor constante pe care le aveam. ”

Referitor la viața sa din trecut, actorul a mărturisit și câteva gânduri despre relațiile sale de prietenie: „Dat fiind faptul că sunt actor, șansele ca eu să leg prietenii strânse au devenit puține. Nu pot crea relații personale pe platou, rezumându-mă doar la cele profesionale. Însă sunt mici excepții. Acești oameni sunt grozavi, iar filmările devin de zece ori mai interesante decât ar trebui să fie în mod general. O amintire îndrăgită de mine este pe timpul când filmam pentru drama Train To Busan. Înainte de asta, eram foarte intimidat de colegii mei de muncă în timp ce mă aflam pe platoul de filmare. Am cunoscut niște oameni care m-au susținut mult, cu care am rămas prieten și în ziua de astăzi: Jung Yu Mi, Gong Yoo, Ahn So Hee și Ma Dong Seok. Nu voi uita niciodată cât de răbdători au fost cu mine.”

â

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s