JB din GOT7 împărtășește gânduri pozitive fanilor și vorbește despre cariera sa solo

GOT7’s JB (JAY B) Shares Hopeful Message To Fans, What He Learned As A Solo Artist, And More

JB (JAY B) din GOT7 a devenit recent imaginea revistei The Star!

Artistul a fost invitat la un interviu realizat de revista The Star, care celebrează opt ani de la prima publicare. În timp ce era fotografiat, acesta și-a pus în valoare farmecul, oferind o urmă de culoare pictorialului.

Legat de acest aspect, JB a comentat: „Sunt foarte recunoscător că am fost ales fix eu dintre toți artiștii pentru a fi coperta revistei. Datorită acestui lucru, am muncit din greu pentru finalizarea ședințelor.”

Artistul a părăsit recent agenția JYP Entertainment pentru a-și găsi propria cale, urmând să-și schimbe numele de scenă în JAY B. Legat de cariera sa solo, acesta a spus: „Ajungând în punctul de a fi pe cont propriu în munca mea, am învățat multe lucruri și am avut noi oportunități. Am înțeles ce înseamnă cu adevărat valoarea pe care o dețin. După fiecare proiect realizat, mă simt mândru, deoarece știu că este un lucru făcut cu puterile mele.”

Când a fost întrebat care este locul de unde provine inspirația sa, a răspuns: „Inspirația mea provine din lucruri sau experiențele mele cu oamenii. Lucrurile precum arta și fotografia îmi influențează chiar și viața de zi cu zi, nu doar muzica. Sunt o persoană care adoră să-și exprime sentimentele.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s