Yeonjun din TXT a fost surprins de frumusețea lui Minhyun din NU’EST în momentul în care a intrat din greșeală în live-ul său

TXT’s Yeonjun Reveals He Was Amazed By NU’EST’s Minhyun’s Looks After Accidentally Walking In On His Live Broadcast

Yeonjun din TXT și Minhyun din NU’EST au avut o interacțiune drăguță în noua clădire a agenției HYBE!

În cea mai recentă transmisiune a lui Minhyun de pe Naver V Live, cântărețul și-a încântat fanii cântând la pian într-o cameră pentru repetiții. La un moment dat, acesta a fost luat prin surprindere de o persoană care a deschis ușa brusc. Vizitatorul nu și-a dat seama că mai era cineva acolo, așa că a murmurat surprins: „Oh! Oh, îmi cer scuze”, iar Minhyun a răspuns: „Oh, bună!

După ce vizitatorul a plecat, Minhyun s-a întors spre cameră zâmbind și a spus: „A venit cineva. Dar am rezervat camera.” Fanii au fost curioși și au început să lase tot mai multe comentarii, întrebând cine a fost persoana care a intrat brusc. Acesta a început să râdă și a spus: „E okay să spun cine? Yeonjun din TXT a intrat.

După ce transmisiunea s-a încheiat, Yeonjun a reacționat pe platforma Weverse. De asemenea, a dezvăluit că nu știa că Minhyun era live până nu l-a informat Taehyun.

Tocmai am aflat de la Taehyun hehehehe. Îmi cer scuze, sunbae-nim (plecăciune). Îmi cer scuze, Minhyun-nim. Uau, chiar am fost surprins.

De asemenea, s-a asigurat că își cere scuze și de la fanii trupei NU’EST, L.O.Λ.E. Fiind foarte rușinat, a scris: „Hehehehe, nu râdeți de mine.

L.O.Λ.E, nu-i așa…? Îmi cer scuze pentru că am întrerupt transmisiunea (plecăciune).

Nu doar prezența lui Minhyun l-a surprins, se pare. Idolul a recunoscut că a fost impresionat de frumusețea lui.

În orice caz, imediat de cum am intrat, am fost șocat de frumusețea lui… hehehehehe.”

sursă

Lasă un comentariu