7 momente în care Yeonjun din TXT a impresionat publicul cu aparițiile sale de model

7 Fashion Moments That Prove That TXT’s Yeonjun Was Born To Be A Model

Acestea sunt momentele în care Yeonjun din TXT a dovedit că s-a născut pregătit să devină model!

Cu toții cunosc faptul că Yeonjun deține un farmec aparte, pe care reușește să-l afișeze cu fiecare oportunitate. Deși toți membrii grupului TXT sunt talentați în diferite domenii, Yeonjun a dovedit de nenumărate ori faptul că i s-ar potrivi perfect cariera de model, datorită înfățișării sale fermecătoare. Așadar, am pregătit o listă cu 7 astfel de momente ale artistului, în care a surprins fanii cu aparițiile sale devastatoare.

1.New York Fashion Week

 

Anul acesta, Yeonjun a participat la New York Fashion Week alături de alți artiști cunoscuți. Defilarea fascinantă a fost realizată online, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, însă acest lucru nu l-a oprit pe Yeonjun să-și facă o apariție deosebită.

2.Evenimentul Live cu ocazia Anului Nou

 

Cu această ocazie, idolul a încântat fanii cu un cadou de Anul Nou, adică o serie de fotografii în care pozează într-un mod profesionist, asemenea unui adevărat model.

3.Selfie-uri în oglindă

 

Chiar și când artistul postează fotografii obișnuite sau selfie-uri diverse, arată la fel de încântător.

4.Vogue Korea

La acest pictorial au participat toți membrii trupei, însă cel care a atras atenția cel mai mult a fost Yeonjun. Acesta a încercat diferite stiluri vestimentare, menite să tachineze publicul cu fotografiile ce au urmat mai apoi!

5.“The Chaos Chapter: FREEZE”

 

Anterior, artistul a mărturisit faptul că s-a inspirat de la actorul Bong Tae Gyu, după ce acesta și-a făcut apariția la o conferință de presă purtând o fustă. Ca urmare, Yeonjun i-a urmat exemplul. Așadar, a ales să poarte o fustă, surprinzând fanii cu alegerea sa.

6.Culorile părului

Se spune că pentru un model, cel mai important lucru este faptul că ieși din zona ta de confort, încercând multe stiluri. De-a lungul timpului, Yeonjun a trecut prin multe schimbări ale părului său, adoptând multe culori viu colorate.

7.Inkigayo

 

Idolul și-a făcut apariția într-un episod din „Inkigayo” purtând ochelari. Aici, fanii nu au ezitat să-l complimenteze, mai ales după ce au putut observa diferența de înălțime dintre Yeonjun și alți artiști.

sursa: soompi

Lasă un comentariu