Rosé din BLACKPINK îl vizitează cu bucurie pe nou-născutul lui Anthony Vaccarello din LA

Zilele acestea au fost unele știri despre faptul că Jennie și Rosé din BLACKPINK au fost văzute în LA. Mai târziu, Anthony Vaccallero și-a actualizat povestea Instagram cu Rosé din Blackpink vizitându-l în cel mai drăguț și incitant mod.

Anthony este un designer de modă din Belgia și este directorul creativ la Saint Laurent, iar Rosé este ambasadorul global al brandului de modă de lux, purtând astfel deseori hainele pe care le-a proiectat.

Ei au o relație de lucru strânsă în care Rosé nu se sfiește să-și comunice ideile cu el. Ea a declarat pentru W Magazine : „Anthony și cu mine vorbim sau ne trimitem mesaje text destul de des –  știe bine cum să ne țină aproape. Am păreri foarte puternice și cred că Anthony a observat asta.”

sursa: allkpop

7 gânduri despre „Rosé din BLACKPINK îl vizitează cu bucurie pe nou-născutul lui Anthony Vaccarello din LA

    1. Andreea

      Tu altceva mai bun de făcut nu ai ce face cu viața ta sau? Dacă nu-ți place nu te mai uita, și stai liniștită că slăbănog asta măcar a ajuns unde și nu ca tine o persoane care în afară de hate nu știe altceva ce să facă

      Apreciază

      Răspunde
    2. Nariko-Holy

      Probabil ii zici slabanoaga fiindca tu esti super grasa 🤦‍♀️🤦‍♂️
      Si macar ai citit articolul? Ea pur si simplu a vrut sa faca o vizita nici macar nu a foat ea cea care a postat poza.
      Si „on the ground” a doborat mai multe recorduri decat ai vazut tu paine, deci nu mai spune prostii de genul ca „nu fac muzica, muzica e slaba bla bla bla”.

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu