O concurentă a emisiunii „Girls Planet 999″ îi spune din greșeală lui Yeo Jin Goo că este „un bărbat urât”

Panica de pe fața ei de după ce a realizat ce a spus este pur si simplu hilară!

În primul episod al noului show de supraviețuire de pe Mnet, intitulat „Girls Planet 999”, o concurentă din China i-a amuzat atât pe producători, cât și pe telespectatori, datorită unei greșeli nevinovate făcute de ea în vorbirea limbii coreene!

Mnet I Girls Planet 999 on Twitter: "천신웨이(CHEN HSIN WEI) I C-GROUP <Girls Planet 999 : Girls Saga> Introducing participants challenging for their dream! @ Check out 99 PR videos ▷ NAVER

Când actorul Yeo Jin Goo a apărut pe scenă în calitate de gazdă a spectacolului, atenția concurentei Chen Hsin Wei (cunoscută și sub numele de ViVi) a fost ațintită unui singur lucru: aspectul lui fermecător!

Din păcate, în timp ce încerca să exprime ceea ce are în minte cu abilitățile sale limitate când vine vorba de limba coreeană, Chen Hsin Wei l-a numit pe Yeo Jin Goo „urât” și nu o dată, ci chiar de două ori – de ambele dăți strălucind cu un zâmbet senin pe față! Ea a spus: „Este u-urât? Da, el este un bărbat urât”.

Abia atunci când personalul producției a început să râdă, Chen Hsin Wei și-a dat seama că s-ar fi putut să o dea cumva în bară. A repetat ce a vrut sa spună în chineză – iar traducerea a dezvăluit că intenționase să zică: „Este un bărbat frumos”.

În coreeană, „urât” și „frumos” sunt doar la o singură silabă diferență – „urât” fiind „mot-sang-gida”, iar „frumos” fiind „jal-sang-gida”. Nu este de mirare că Chen Hsin Wei s-a încurcat!

Când un membru vorbitor de chineză al personalului i-a adus la cunoștiință concurentei ce a spus prima oară, aceasta s-a panicat, zicând: „Îmi cer scuze! Îmi pare atât de rău!”, iar reacțiile ei rușinate de după aceea au fost cu adevărat adorabile. Aceasta a mai spus: „Dumnezeul meu, așa ceva mi-ar putea aduce mari probleme. Vă rog să nu difuzați asta!

Ne pare rău, Yeo Jin Goo, e destul de clar că Chen Hsin Wei nu crede că ești un bărbat urât, dar trebuie să recunoaștem: cu toții ne-am amuzat la o astfel de gafă!

Puteți urmări secvența din episod în care sunt spuce aceste lucruri în videoclipul de mai jos!

Sursa

2 gânduri despre „O concurentă a emisiunii „Girls Planet 999″ îi spune din greșeală lui Yeo Jin Goo că este „un bărbat urât”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s