Fanii iubesc noua echipă stilistică a trupei Red Velvet

Red Velvet și-a făcut recent revenirea cu cel de-al șaselea mini-album și fetele deja au apărut în fața publicului pe scenă!

Grupul de la SM Entertainment a revenit în sfârșit, după un an și opt luni de la lansarea piesei „Psycho” în decembrie 2019. După o perioadă atât de lungă de pauză, cauzată de evenimente nefericite, fetele au reintrat în atenția publicului cu albumul „Queendom”, lansat pe 16 august.

Se pare că s-au depus mult efort în imaginea fetelor, iar fanii adoră noua direcție stilistică a trupei. Internauții și-au exprimat mulțumirea pe rețelele de socializare: „Cred că este foarte talentată această stilistă. A luat în considerare forma corpului fiecărei membre”, „Cred că ținutele pentru această revenire sunt foarte drăguțe”, „Yeri și Joy arată superb”, „Deci vechiul stilist al trupei nu a făcut o treabă atât de bună lol”, „Îmi doresc să fi schimbat stilistul înainte”, „Aceste fete sunt atât de frumoase acum, ținutele lor au arătat perfect”, „Am auzit că stilistul coordonator a lucrat și cu IZ*ONE. Sunt foarte drăguțe hainele.

sursă

Lasă un comentariu