Minhyuk vorbește despre influența lui pozitivă

Minhyuk din MONSTA X înfrumusețează coperta revistei ‘L’Officiel Hommes‘.

Minhyuk a avut un singur scop în viață: să devină idol. După multe eforturi și sacrificii personale, acest lucru i-a reușit, dovedind că are un talent înnăscut pentru această meserie.

El a renunțat la poziția de MC de la Inkigayo și s-a dedicat show-ului propriu pe de Naver Now, și a realizat multe interviuri și pictoriale, fiind mai mult interesat de această parte artistică.

Pe 27 septembrie, revista ‘L’Officiel Hommes‘ a dezvăluit fotografii și interviul dedicat membrului MONSTA X. În interviu, el a vorbit despre influența sa pozitivă asupra oamenilor. El a spus: „A fost o persoană care a spus că a reușit să își sporească curajul datorită mesajului meu motivant din emisiunea mea în care discutăm de pe Naver Now. Este cu adevărat emoționant faptul că un lucru pe care îl spun poate influența pe cineva într-un mod atât de pozitiv”.

După ce s-a uimit cu geniul său artistic la Vogue Ship Show, Minhyuk a dezvăluit că s-a concentrat recent pe desen și pictură cu ulei. El a spus că este atât de absorbit de hobby, încât uneori desenează timp de 8 ore consecutive.

Membrul MONSTA X luminează în mod incontestabil ziua tuturor, ca soarele, el fiind afectuos strigat de fanii Monbebe „Sunshine”. Și, nu doar prin acest pictorial, ci cu farmecele sale colorate înnăscute.

Vă invităm să urmăriți pictorialul mai jos:

 

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s