[CCC] ITZY e prea bine clasată pentru talentul și aptitudinile membrelor?

Articol: „Melodiile ITZY nu vor fi niciodată în topuri”.Sursa: Pann

Mai întâi a fost povestea hărțuirea, dar m-am gândit că este ok, dar apoi cântecul ăsta care e doar o lătrătură.

Alte melodii K-pop care nu sunt la fel de bune la început au cel puțin refrenuri care sunt populare pe TikTok și au un anumit caracter. Dar cântecul lor este doar … este atât de frustrant. Membrele în sine au abilități de vedetă și sunt drăguțe, dar simt că mă forțez să ascult melodiile lor.

Când au apărut pentru prima dată, toată lumea a continuat să vorbească despre cât de drăguțe erau membrele, așa că ar fi trebuit să meargă cu asta. Dar ele continuă să poarte acele ținute ciudate pe scenă și cântă acele melodii de rahat … uf. Nimeni din jurul meu nu știe că au revenit. 

Pe de altă parte, când aespa s-a lansat au primit multă ură pentru că arătau ca un grup de la o agenție mică-medie, dar apoi au ieșit cu Next Level și și-au consolidat imaginea. Îș urăsc și pe SM, dar cel puțin revenirile lui Aespa sunt din ce în ce mai bune.

De fiecare dată când se întoarce, mă gândesc mereu, ce c**at este asta!? Sincer cred că au ajuns la maxim ca potențial de grup. De ce JYP continuă să le facă pe ITZY să aibă așa apariții? 

[+318, -10] Mi-au plăcut și ele un pic, dar din cauza lui Lia nu mai pot asculta piesa.

[+262, -7] Cum este în ***  să fii troll faptul că le ceri să răspundă public pentru hărțuire? În primul rând, nu este doar agresiune, dar nici măcar nu pot în **** măsii face publicul să le placă nici măcar de  părul și machiajul lor. Nu este normal și prea experimental. Clasarea lor a crescut treptat la început nu datorită performanțelor lor, dar numai din cauza corpurilor membrelor. Aș prefera să clarifice mai întâi agresiunea, dar se pare că JYP nu are intenția de a face asta vreodată.

[+81, -0] Sunt agresoare și nici măcar nu pot cânta … f * ck. Cântecul lor este un **hat.

[+59, -4] Celebritățile trebuie doar să-și îndeplinească bine slujba. Acești copii abia cheltuiesc 10 woni din banii lor, dar singurele lor talente sunt violența școlară și nici măcar nu pot cânta ㅋㅋ. Motivul pentru care răspunsul la itzy este așa este pentru că melodia și conceptul lor nu funcționează cu publicul. Da,Aespa a primit și ură la început, dar cel puțin melodiile lor sunt decente, așa că este ușor pentru public să leconsume muzica. Itzy ar fi trebuit să opteze pentru un concept mai bun. Conceptul lor este atât de greu de realizat încât nici măcar nu știu ce să facă nici măcar ele .. 

[+58, -0] Culoarea vocii lor + regia vocală nu este chiar bună. Refrenul pare atât de forțat și țipă mereu … îmi obosesc urechile și o opresc.

[+36, -19] și aespa.

[+26, -0] Și publicul este obosit ㅇㅇ. Doar datorită echipei de producție, au chiar pe cineva care le privește. M-am săturat de ele și au trecut doar 2 ani. Pe atunci idolii își puteau menține popularitatea timp de 7 ani cu performanțe excelente, dar idolii din zilele noastre abia pot ajunge la 3 ..

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s