Ren din NU’EST reflectă asupra musicalului „Hedwig And The Angry Inch” și altele

NU’EST’s Ren Reveals How He Prepared For “Hedwig And The Angry Inch” And His Thoughts On Becoming A Musical Actor

Artistul a participat recent la un interviu unde și-a împărtășit gândurile legate de rolul său în musicalul „Hedwig And The Angry Inch”!

Ren a dezvăluit faptul că, odată ce i s-a confirmat faptul că va juca rolul lui Hedwig, a urmărit cu atenție filmul original. A mărturisit: „Pentru a interpreta și înfățișa cât mai bine personajul primit, chiar am exersat mult acasă mersul pe tocuri.”

Având multă experiență în privința efortului fizic din cadrul activităților grupului NU’EST, artistul a spus că procesul de exersare pentru un musical este asemănător. Acesta a explicat: „Mă gândesc mereu la evoluțiile mele și îmi e mai ușor să rostesc replicile, indiferent că sunt acasă, afară, în mașină sau pe scenă. ” Mai apoi, Ren a subliniat faptul că un rol într-un musical poate fi dificil, deoarece necesită o combinație între cântat, dans și actorie. A remarcat: „La început m-am îngrijorat destul de mult, dar am decis să iau parte la acest musical după ce mi-am dat seama că reprezintă o provocare personală prin care pot arăta ce pot.”

Mai apoi, artistul a mulțumit altor idoli care au ajuns actori de musical, spunând: „Datorită seniorilor uimitori care au abordat acest stereotip referitor la idoli, viziunea a ajuns să fie mult mai largă. Trebuie să muncesc din greu, deoarece vreau să le arăt tuturor un spectacol de musical minunat și să ajung un actor cunoscut și care nu va fi uitat. Când am fost stagiar, am învățat multe lucruri despre muzică, canto, actorie și dans. Toate aceste lucruri m-au ajutat mult când mă pregăteam pentru musicaluri.”

Deoarece fiecare reprezentație a filmului „Hedwig and the Angry Inch” este diferențiată de actorul care joacă rolul principal, Ren s-a exprimat spunând: „Cred că Hedwig pare mult mai tânără și aspectele sale fermecătoare arată asta puțin prea mult. Încerc să-mi prezint propria interpretare personală a personajului fără să mă abat prea mult de la scenariu. ”

Mai apoi, artistul a fost întrebat despre lucrul care îl atrage la musicaluri, iar acesta a răspuns: „Mă atrage faptul că pot interacționa cu publicul, arătându-mi în același timp abilitățile de actorie, precum și faptul că pot avea o conexiune bună cu ceilalți actori. Vreau să îmi creez o imagine unică ca actor de musical prin aparițiile mele în diverse spectacole.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s