13 momente bromance din k-drame care sunt de neuitat

13 Of The Most Unforgettable K-Drama Bromances

Momentele bromance sunt unele dintre elementele care pot face o dramă coreenă mai plăcută de vizionat, aducând multă bucurie în plus spectatorilor!

Iată doar câteva dintre multele pe care nu le vom uita niciodată (în nici o ordine specială):

1. ‘Descendants of the Sun’

Pe lângă această poveste de dragoste principală între Song Joong Ki și Song Hye Kyo, un alt punct culminant al acestei drame este să-i vezi pe Yoo Shi Jin și Seo Dae Young (Jin Goo) când se ceartă. Cei doi tovarăși sunt mereu împreună, bătându-și joc unul de altul, dar la sfârșitul zilei, nu își întorc spatele niciodată. Bâlbâiala lor este hilară și sunt întotdeauna pregatiți să îi arunce pe ceilalți sub autobuz, mai ales dacă înseamnă să-și salveze propria viața.

2. ‘Goblin’

Când te gândești la bromanțele K-dramelor, ‘Goblin’ este una dintre primele care îți vin în minte. Cum putem să-i uităm pe Goblin și Ingerul Morții, care nu suportă să fie unul în jurul celuilalt însă locuiesc în aceeași casă? Ei sunt unul la gâtul altuia în mod constant, dar când vine vorba de a avea nevoie de o mână de ajutor, celălalt nu va ezita. Sunt epic bromantici.

3. ‘Don’t Dare To Dream’

Când vine vorba de bromance, Hwa Shin și Jung Won iau tortul. Ei chiar merg până în punctul în care sunt capabili să împartă aceeași iubită la un moment dat in serial. Își petrec aproape tot timpul liber unul cu celălalt și pot spune ce simte sau gândește celălalt doar cu o simplă privire. Sunt aproape ca niște frați, ceea ce face acest întreg triunghi amoros mult mai dificil. În ciuda acestui fapt, ei sunt dispuși să facă orice unul pentru celălalt; parcă nu se pot urî reciproc!

4. ‘True Beauty’

Seo Jun și Su Ho au fost întotdeauna cei mai buni prieteni până când întâmpină o neînțelegere, care aduce sfârșitul relației lor strânse. După ce s-au îndrăgostit de aceeași fată, încep să se înțeleagă și neînțelegerea lor din trecut se rezolvă. Cei doi sunt capabili să-și lase deoparte diferențele și încep să-și dea sfaturi reciproc. În ciuda faptului că Seo Jun și-a pierdut fata visurilor față de cel mai bun prieten al său, el încă îl iubește pe Su Ho și nu va lăsa nimic să le împiedice prietenia.

5. ‘Love In The Moonlight’

Gardianul loial al palatului Kim Byung Yeon (Kwak Do Yeon) este cineva de încredere și și-ar sacrifica viața pentru a-l proteja pe prințul moștenitor. Loialitatea lui Byung Yeon față de Lee Young este atât de fermă și constantă, ceea ce face ca relația lor să fie mult mai profundă și mai specială. 

6. ‘Reply 1988’

‘Reply 1988’ are o mulțime de bromanțe în cadrul echipei de prieteni, dar cele două personaje care par să ne impresioneze cu adevărat inimile sunt Choi Taek și Jung Hwan. Cei doi sunt prieteni din copilărie, iar Jung Hwan a avut întotdeauna o slăbiciune pentru Taek; are grijă întotdeauna de el ca un frate mai mare și îi va fi mereu alături. Există un sentiment profund de respect și dragoste între cei doi pe care nu il vom uita niciodată.

7. ‘Prison Playbook’

Este trist când Je Hyuk ajunge la închisoare. Este ca o lungă cale de disperare și singurătate pe care Je Hyuk trebuie să o suporte în așteptarea sentinței sale, iar singura scăpare din această situație este Joon Ho ca paznic în închisoare. Cei doi sunt prieteni din copilărie și au câteva amintiri prețioase pe care le-au împărtășit împreună crescând. Relația și loialitatea pe care aceștia o au unul pentru celălalt sunt atât de profunde.

8. ‘Oh My Venus’

Sung Hoon îl interpretează pe Jang Joon Sung, un rol secundar în serial. Ceea ce face rolul său atât de semnificativ este modul în care Young Ho îl salvează practic din brațele  disperării. Când Joon Sung se lupta și se afla într-o stare gravă, Young Ho l-a salvat, i-a dat o mână de ajutor și l-a pus în picioare. Joon Sung îi datora lui Young Ho viața lui și a-l vedea atât de recunoscător pe tot parcursul seriei este atât de emoționant. Disclaimer: Este, de asemenea, foarte adorabil să-l vezi pe Henry implicat în această drăguță echipă.

9. ‘Man To Man’

Woon Kwang este ca o diva. Îi plac lucrurile într-un anumit fel și poate fi foarte sarcastic. Garda sa de corp Sul Woo este complet opusul. Rece, stoic și nu-i pasă prea mult de glume. Așadar, atunci când aceștia doi sunt obligați să se lipească unul de celălalt pe tot parcursul zilei, devine hilar să te uiți, mai ales cu cât de enervat este Sul Woo pe Woon Kwang! În ciuda certurilor, cei doi împărtășesc o legătură profundă.

10. ‘Good Manager’

Tocmai când crezi că acești doi se vor urî cu adevărat, ura lor se dezvoltă foarte subtil într-o legătură puternică care a rezistat testului timpului. Cumva, Seo Yul și Sung Ryong își fac drum în inimile noastre și devin vedetele seriei. Cum putem uita când perechea a dansat pe ‘TT’ de la TWICE? Premiul pentru cel mai bun cuplu din acel an la KBS Drama Awards 2017 a fost cu siguranță bine meritat!

11. ‘The King: Eternal Monarch’

Dragostea dintre Tae Eul și Lee Gon transcende spațiul și timpul, dar legătura partajată între Lee Gon și bodyguardul său Jo Young (Woo Do Hwan) este foarte de neuitat. Atitudinea strictă a lui Jo Young este adesea întreruptă atunci când are parte de râsete în hohote cu Lee Gon. Loialitatea și legătura lor unul cu celălalt se întinde până când erau copii, ceea ce face ca această relație să fie mult mai emoționantă.

12. ‘Wok Of Love’

Inima acestei serii se află între Seo Poong și Chil Seong. În ciuda faptului că nu s-au cunoscut de atâta timp, Chil Seong are încredere în Seo Poong și îi oferă posibilitatea de a-și face visele să devină realitate. Cei doi dezvoltă o legătură puternică între ei, care este pusă la încercare atunci când amândoi ajung să se îndrăgostească de aceeași femeie. În ciuda acestui triunghi amoros dezordonat, cei doi sunt încă loiali unul celuilalt.

13. ‘School 2013’

‘School 2013’ este o serie care tratează o mulțime de probleme din viața reală cu care elevii de liceu din Coreea se confruntă în mod obișnuit. Bromanța dintre Nam Soon și Heung Soo nu poate fi trecută cu vederea, deoarece chimia și relația lor sunt foarte emoționale și confortabil de urmărit. Mânia lor adânc înrădăcinată și capacitatea de a pune aceste sentimente deoparte pentru a deveni din nou prieteni este ceva de admirat și urmat.

sursa:allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s