V din BTS participă la un concert online stând pe scaun, din cauza piciorului rănit

BTS’s V To Perform While Seated During “Permission To Dance On Stage” Online Concert Due To Leg Pain

Artistul nu a putut participa activ la coregrafiile melodiilor interpretate de BTS în timpul concertului online!

În data de 24 octombrie, adică ziua în care concertul „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE.” a fost susținut online, agenția Big Hit Music a lansat o declarație oficială referitoare la starea de sănătate a membrului V, care ar fi suferit dureri în zona gambei. Agenția a declarat:

„Bună ziua. Aici este Big Hit Music.

Am dori să vă informăm câteva lucruri cu privire la participarea membrului V din BTS în cadrul concertului online numit „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE.” În data de 23 octombrie, V a început să simtă dureri puternice în zona gambei, după repetiția membrilor din acea zi. Imediat, acesta a vizitat un medic, care l-a examinat atent. Personalul medical ne-a confirmat faptul că oasele piciorului nu sunt în pericol, însă ar fi indicat ca artistul să nu depună mult efort și să nu execute mișcări viguroase ca acelea din coregrafiile intense ale trupei.

V a insistat să participe la spectacolul mult așteptat. După aceasta, compania noastră a decis să reducă la minim efortul depus de V în timpul concertului, așadar acesta va sta așezat pe un scaun în timp ce cântă. Vă rugăm să ne respectați decizia. Vom continua să ne asigurăm că sănătatea artiștilor noștri este pe primul loc și ne vom asigura că membrii BTS vor putea interacționa cu fanii în deplină siguranță. Mulțumim.”

sursa: soompi

2 gânduri despre „V din BTS participă la un concert online stând pe scaun, din cauza piciorului rănit

  1. zicoji13

    Chiar și așa, a știut să se facă remarcat. S-a văzut că a fost trist, fiindcă nu putea face mai mult efort, dar sper să nu fie trist din cauza asta.

    Apreciază

    Răspunde
  2. mariagrafu

    BigHit inca o data a dat dovadă că își respectă artiști
    Mă bucur că au informat fanii la timp, astfel informația a ajuns destul de repede la fani.
    Cat despre Tae, sper sa se facă bine curând 💜

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu