Lee Mi Joo, ex-Lovelyz, a semnat contract cu Antenna 

Fosta membră Lovelyz, Lee Mi Joo, a semnat un contract exclusiv cu Antenna, devenind oficial colegă de agenție cu Yoo Jae Suk, „MC-ul națiunii”,

Pe 18 noiembrie, Antenna a lansat o declarație oficială cu privire la contractul lor exclusiv cu Lee Mi Joo. Ei au declarat: „Lee Mi Joo a făcut tot ce a putut în ultimii ani atât în activitățile ei de grup cu Lovelyz, cât și în programele individuale. Ea a arătat un spectru larg de stil și personalitate proprie. Nu vom ezita să-i oferim lui Lee Mi Joo întregul nostru sprijin pentru a o ajuta să-și atingă capacitatea deplină cu farmecul și talentul ei. Vă rugăm să îi oferiți lui Lee Mi Joo multe cuvinte de încurajare.”

Prin agenția Antenna, Lee Mi Joo a transmis mesajul: „Motto-ul Antenna, care spune „persoană bună, muzică bună, râs bun”, a fost în concordanță cu imaginea pe care am vrut să o desenez pentru mine. Voi continua să ofer energie pozitivă prin diversele mele activități, așa că vă rog să le așteptați cu nerăbdare.”

Antenna este condusă de compozitorul Yoo Hee Yeol, iar în prezent îi manageriază pe MC-ul Yoo Jae Suk, Sam Kim, Kwon Jin Ah, Jung Seung Hwan și alții.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s