[REZULTATE] Giveaway – Punem la bătaie 2 albume K-POP!

Am revenit cu rezultatele!!!!!

Înainte de a anunța persoanele care au câștigat, voiam să vă mulțumesc pentru că v-ați înscris într-un număr mare și că ați fost alături de noi. Din 113 persoane înscrise, au fost eligibile doar 60 de persoane. Foarte mulți au completat formularul și nu au lăsat comentarii pe site. De asemenea, au fost descalificați și cei care nu și-au lăsat toate datele cerute la condiții. Totodată, nu s-au luat în considerare comentariile date după data de 28 decembrie 2022, ora 23:59.

S-au făcut două extrageri – una pentru Stray Kids și una pentru ATEEZ. Mai jos aveți câștigătorii care au fost selectați aleatoriu pe site-ul random.org!

Acum să trecem la câștigători!

SKZ – Christmas Evel (lim. ver.)  – CÂȘTIGĂTOARE  – Mina29

ATEEZ –  Zero: Fever Epilogue – CÂȘTIGĂTOARE  – Elena (Elena Cozma)

 

Felicitări!!!

În scurt timp vă vom contacta pe conturile de socializare pentru a discuta detaliile!

 

Am revenit cu un nou GIVEAWAY!

2021 se apropie de sfârșit și așa mai trece încă un an cu bune și rele. Dar considerăm că în 2021 a fost mai bine și pentru că se apropie Crăciunul și Anul Nou, ne-am hotărât să încheiem 2021 într-o notă pozitivă și fericită 🙂 .

Dorim să vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și în acest an, citind articolele, comentând la ele și fiind activi pe contul de Instagram. Pentru aceste lucruri, dorim să răsplătim cititorii noștri și organizăm un giveaway în colaborare cu kpop.ro.

Acum haideți să trecem la aspectele importante!

  ♦ Perioada de desfășurare: 18 – 28 decembrie

  ♦ Condiții:

1) Să urmăriți conturile de instagram: kpopro_net  și  official.kpop.ro sau să dați like și follow paginilor de facebook: K-POP Romania și kpop.ro .

2) Să lăsați minim 3 comentarii pe site (primul va fi la acest articol și veți scrie: particip și ce articole doriți să vedeți pe site)

(! dacă veți comenta la mai multe articole, veți avea sanșe mai mari de câștig – 3 comentarii – vă vom introduce numele o dată, 6 comentarii – de două ori, 9 comentarii – de trei ori, peste 10 ori – de patru ori !)

(doar la primul comentariu de la acest articol scrieți particip)

3) Să completați datele în formularul de mai jos

(!! vă veți lăsa contul de facebook/instagram, numele sub care veți lăsa comentariile pe site și albumul pe care îl doriți din cele oferite ca premii !!)

[formular]

   ♦ Premii: 2 ALBUME K-POP

Stray Kids – Christmas Evel (Limited ver.)

ATEEZ –  Zero: Fever Epilogue (una dintre versiuni)

 

Vom face două extrageri – una pentru albumul Stray Kids și una pentru albumul ATEEZ, din acest motiv trebuie să specificați și albumul pe care îl doriți.

Vor fi luați în considerare doar cei care au îndeplinit toate condițiile!

Câștigătorii se vor anunța pe 29 decembrie.

 

Și în încheiere vă mulțumim tuturor și

ne vedem la următorul GIVEAWAY!!!

146 de gânduri despre „[REZULTATE] Giveaway – Punem la bătaie 2 albume K-POP!

  1. Scutelnicu Maria

    Particip pentru SKZ – Christmas Evel (Limited ver.)
    As vrea sa văd rezultatele de la Grammy si ce vor comunica politicienii despre situația băieților din BTS (mai ales Jin care ar trebui sa plece in armata anul acesta)

    Apreciază

    Răspunde
  2. Alexandru Andrei

    Particip! As vrea albumul de la Stray Kids. As dori sa vad aici articole despre a doua fața a kpop-ului, cea despre hate-ul asupra idolilor, certuri si scandaluri despre relatii sau zvonuri false

    Apreciază

    Răspunde
  3. Ramona-Ancuta Mariciuc

    Particip și aș dori albumul Stray Kids – Christmas Evel (Limited ver.). Aș dori să văd mai multe articole despre BTS (iubesc această trupă), dar nu numai. Mi-ar plăcea să fie și articole despre actori mai ”vechi” precum Lee Yo Won, Ha Ji Won etc.

    Apreciază

    Răspunde
  4. You can Stay

    Din punct de vedere al articolelor, mi se par chiar interesante, pe unele dintre ele le citesc chiar de mai multe ori(sper ca nu sunt singura) pentru ca sunt scrise foarte bine, dar dacă as veni cu ceva nou ar fi sa putem da note articolelor specifice interesului nostru sau sa putem adauga articolele la favorite<3 hope this helps

    Apreciază

    Răspunde
  5. Ioana

    Mulțumesc pentru această șansă de a castiga un album, și chiar dacă este o șansă foarte mica sa câștig, sper ca persoanele care o sa câștige albumele să se bucure de acestea.

    Apreciază

    Răspunde
  6. Valentina

    Aș mai vrea să văd pe site mai multe articole despre k-drame și că tot vin sărbătorile de iarnă articole despre cum și-au petrecut idolii sărbătorile …

    Apreciază

    Răspunde
  7. Valentina

    Vă mulțumesc enorm pentru tot ceea ce faceți pentru noi , pot spune că acesta este cel mai bun site de știri kpop din Romania , am mai accesat și alte site-uri dar din păcate erau știri false , chiar dacă am școală mereu când ajung acasă intru pe site-ul vostru și…. să intru și să vă citesc articolele este un obicei pentru mine😅 ,, oricum vă mulțumesc încă o dată pentru tot ceea ce faceți , și țineți o tot așa 💜💜💜

    Apreciază

    Răspunde
  8. Valentina

    Mulțumesc pentru această șansă de câștig , de asemenea și eu sunt fană Stray Kids doar că dacă se va întâmpla să câștig îl voi oferi unei prietene ea tot stay fiind , pentru că își dorește foarte mult albumul dar totuși dacă nu îl voi câștiga eu sunt sigură că persoană care îl va câștiga se va bucura la maxim ☺️

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  9. Valentina

    … în articolele anterioare ne-ați dat un joculeț în care să ne creem propriul grup kpop și a fost foarte distractiv aș vrea să mai văd articole de genul pe acest site

    Apreciază

    Răspunde
  10. Valentina

    Aș mai vrea să văd pe site articole despre k-dramele vechi și populare sau actorii vechi din industrie care s-au retras sau din nefericire sau stins din viață ….

    Apreciază

    Răspunde
    1. Valentina

      Albumul de la ATEEZ îmi place trupa dacă îl câștig pe acesta sau pe cel de la Stray Kids oricumm eu mă voi bucura enorm enorm de mult 😌 ambele trupe sunt minunate 💜❤️

      Apreciază

      Răspunde
  11. Elena Marincel

    Particip, pentru Stray Kids Christmas EveL si articolele „[Stop Cadru] Artiștii pe covorul roșu de la festivitatea ”MBC Drama Awards”, „SHINee își aduce aminte de Jonghyun + Kei, Minho și Yeri din Red Velvet postează poze cu acesta”.

    Apreciază

    Răspunde
  12. Adina

    Particip. ATEEZ – Zero: Fever Epilogue
    Mi-aș dori să citesc articole legate de idolii k-pop străini (spre exemplu cei chinezi, japonezi, thailandezi etc.) care nu mai au activități în domeniul k-pop ului și se axează mai mult pe cariera din țara lor.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  13. Tatar Alex

    Buna doresc sa particip! As dori sa vad mai multe articole despre itzy, teorii si mai multe kpop grupuri underrated.
    Pentru kpop.ro as dori sa vad mai multe lightstick-uri, daca se poate postere separate de album si photocarduri personalizate facute la comanda.
    Multumesc!
    Si doresc albumul ATEEZ –  Zero: Fever Epilogue

    Apreciază

    Răspunde
  14. Mary

    Particip, Stray Kids- Christmas EveL.
    As dori sa postati mai multe versuri la melodii ,articole despre trupe rock din kpop, kdrama things și profilurile idolilor (ex: cati ani au, ce culoare le place etc.)

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  15. Choiseunghyun♡

    Particip:) ar fi frumos sa mai avem articole si despre trupele old,eu sunt iubitoare de muzica 2010-2016 asa ca mi ar plăcea mult sa citesc despre asta(albumul de la stray kids)
    Mulțumesc pentru munca depusa pe site și pentru oportunitate♡

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  16. renren

    particip, christmas evel – stray kids. sincer, sunt mulțumită cu ceea ce postați, și interesant ar fi să faceți un top al celor mai bune melodii released this year.

    Apreciază

    Răspunde
  17. renren

    particip pentru albumul christmas evel de la stray kids, și chiar ar fi interesant sa faceți un top al celor mai bune melodii released this year.

    lmao am vrut sa ma asigur ca e totul in regula și reincarc comentariul acesta încă o data,,,

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  18. Chihaia Madalina

    Buna ziua!
    Particip pentru ambele albume -christmas evel de la stray kids si ATEEZ- Zero :Fever Epilogue.
    mi as dori sa vad mai multe articole despre kdrame si actori/actrite deoarece chiar vizionez o multime. Precum si despre trupe mai putin cunoscute

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu