“36th Golden Disc Awards” anunță lista vedetelor coreene care vor da premiile câștigătorilor

Los “36th Golden Disc Awards” anuncian la alineación de presentadores

„36th Golden Disc Awards” a dezvăluit mai multe detalii.

Pe data de 3 ianuarie, reprezentanții ceremoniei de premiere au dezvăluit lista vedetele care vor înmâna premiile din seara galei. Aceștia sunt: Jung Woo Sung, Joo Ji Hoon, Park Hee Soon, Oh Jung Se, Jin Seo Yeon, Goo Kyo Hwan, Woo Do Hwan, Lee Si Eon, Jeon Jong Seo, Ahn Hyo Seop, Lee Do Hyun, Ahn Bo Hyun, Han Chae Young, Jun So Min, Han Sun Hwa și Shin Hyun Been.

Se spune că Jung Woo Sung va cânta pe scena „Golden Disc Awards” pentru prima dată în doi ani. Cea mai recentă apariție a avut loc cu drama Netflix, „The Silent Sea”. Joo Ji Hoon și Oh Jung Se au jucat împreună în populara dramă tvN, „Jirisan”.

Park Hee Soon, care a impresionat cu rolurile din „My Name” și „Dr. Brain”, se alătura listei de prezentatori. Jin Seo Yeon a jucat în drama de succes, „One the Woman”, iar Goo Kyo Hwan va participa la o ceremonie de decernare a premiilor pentru prima dată de la debutul ei. Actrița a câștigat recent „Popular Star Award” la cea de-a 42-a ediție a galei ”Blue Dragon Film Awards”.

Woo Do Hwan va fi eliberat oficial din armată pe 5 ianuarie și își va întâmpina fanii pentru prima dată la „Golden Disc Awards”. Actorul Lee Si Eon va apărea pentru prima dată la un eveniment public de când s-a căsătorit, iar Jeon Jong Seo, care a câștigat premiul pentru „Cea mai bună actriță” („The Call”) la „57th Baeksang Arts Awards”, se va alătura în seara evenimentului.

De asemenea, vor apărea și actorii: Ahn Hyo Seop (cunoscut pentru rolurile din „Dr. Romantic 2” și „Lovers of the Red Sky”), Lee Do Hyun, care a încheiat recent drama tvN, „Melancholia” și Ahn Bo Hyun din „My Name” și „Yumi’s Cells”.

Cea de-a 36-a ediție „Golden Disc Awards” va avea loc pe 8 ianuarie și va difuzată pe JTBC, JTBC2 și JTBC4. Lee Seung Gi, Lee Da Hee și Sung Si Kyung au confirmat că vor găzdui evenimentul.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s