HyunA ♥ DAWN s-au sărutat pe scenă

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: HyunA ♥ DAWN Share the Sweetest Kiss During Their Performance

Cuplul format din vedetele K-pop HyunA și DAWN s-au sărutat pe scena de la Seoul Music Awards.

Pe 23 ianuarie, la Gocheok Sky Dome, Seul, a avut loc ceremonia anuală de decernare a premiilor „Seoul Music Awards”.

La eveniment au participat multe trupe K-pop, inclusiv HyunA, DAWN, Kang Daniel, WENDY, OMEGA X, aespa, STAYC, THE BOYZ, ENHYPEN, OH MY GIRL, NCT DREAM, NCT 127 și altele.

În a doua jumătate a evenimentului, HyunA și DAWN au interpretat împreună melodia lor în duet „PING PONG”. Cei doi sunt experți ai scenei și au reușit să atragă atenția tuturor cu o reprezentație atrăgătoare. Nu numai că au reușit fără probleme coregrafia, dar și-au demonstrat și chimia lor uimitoare.

Ceea ce i-a făcut pe mulți din audiență să țipe la spectacol a fost sărutul lor neașteptat. Spre sfârșitul evoluției, HyunA a mers la DAWN și a căzut în brațele lui, înclinându-și capul pe spate.

HyunA a îndepărtat microfonul de fața lui DAWN și apoi ea l-a sărutat pe DAWN, uitându-se către camera video cu un zâmbet strălucitor pe față.

Fanii care au văzut scena au reacționat cu entuziasm, numindu-i pe HyunA și DAWN un cuplu „legendar” și „emblematic” și lăudându-i pentru că sunt atât de deschiși cu privire la relația lor.

Cei doi sunt împreună din 2016 și au făcut relația lor publică în 2018, fapt ce a condus la terminarea contractului lor cu agenția CUBE. Ulterior, PSY le-a făcut oferta de a semna un contract cu agenția lui cea nouă, PNATION

Mai târziu, în cadrul spectacolului, HyunA a câștigat premiul de cel mai bun R&B/Hip Hop pentru „I’m Not Cool”. Ea l-a menționat timidă pe DAWN în discursul ei, în timp ce el o privea cu mândrie.

Probabil unul din cele mai drăguțe cupluri din industrie!

Surse: koreaboo, sbs star

Un gând despre „HyunA ♥ DAWN s-au sărutat pe scenă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s