Anime/Manga-ul japonez „Parasyte” ar putea fi adaptat într-o K-Drama

Regizorul Yeon SangHo ar fi acceptat provocarea de a conduce filmările pentru adaptarea într-un serial a lucrării de succes anime/manga „Parasyte„, într-un proiect Netflix!

Regizorul Yeon SangHo și gigantul Netflix sunt în negocieri pentru o a treia colaborare, după serialul de succes incredibil „Hellbound” și viitorul film „JUNG_E”.

Netflix ia în considerare în prezent producerea unui nou serial original regizat de Yeon SangHo, intitulat „The Gray”. Anterior, s-a raportat că actorilor Koo Kyo Hwan, Jeon So Nee și Lee Jung Hyun li s-au oferit rolurile principale și că toți trei evaluează în mod pozitiv proiectul.

Potrivit unui raport exclusiv al JTBC News, se spune că „The Gray” se bazează pe popularul anime japonez „Parasyte: The Maxim” și pe materialul său sursă, manga-ul original „Parasyte” de Hitoshi Iwaaki. „Parasyte” este cunoscut pentru povestea sa inedită și incitantă și genul de groază științifico-fantastic. Există deja două adaptări japoneze live-action și a primit, de asemenea și un spin-off.

Povestea se învârte în jurul lui Shinichi Izumi a cărui mână dreaptă este stăpânită de un parazit extraterestru sensibil pe nume Migi. După cum se dovedește, această invazie extraterestră a inffectat și alți oameni, dar în cazul lor, viermii paraziți s-au târât până la creier, luând controlul deplin asupra conștiinței lor și obligându-i să se hrănească cu oameni Deoarece Shinichi Izumi este capabil să-și păstreze intelectul și identitatea (și Migi este spre deosebire de alți paraziți care mănâncă oameni), ei sunt adesea angajați în luptă cu alți paraziți care îi atacă.

Yeon SangHo nu este străin de genul horror, așa că va fi interesant de văzut cum o astfel de operă âva fi adaptată într-o K-Dramă sub conducerea sa excelentă.

 

 

Sursa

2 gânduri despre „Anime/Manga-ul japonez „Parasyte” ar putea fi adaptat într-o K-Drama

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s