Review Of The Week

Păi, Miru is backkk ( she is back ) . Hai să vedem ce s-a mai întâmplat în ultima săptămână ^.^ .

1. Da, din nou încep cu GD ( sper ca acum ştiţi ce înseamnă :)) ). G Dragon îşi prezintă Lamborghini-ul Aventador în videoclipul melodiei ‘Who You?’ . Vedeţi mai multe poze , aici .

2. Cred că aţi auzit de Topp Dogg , dar ştiţi fiecare membru? Ei bine, nici măcar noi nu îi ştim pe toţi, insă avem câteva informaţii despre ei aici ,  aici  , aici , aici  , aici şi aici 😀 .

3. De ce a stat Lee Joon 24 de ore dezbrăcat ? Nu ştiu, dar nu mă deranjează . Mi-ar fi plăcut să stau lângă el :D. Glumeam, pentru a afla motivul click aici .

4. YG Entertaiment sunt implicaţi din nou în controverse ! Despre ce este vorba?  Veţi ştii doar dacă vă uitaţi aici .

5. Imi pare rău să spun asta dar a mai existat o fană care a făcut un lucru nesăbuit pentru EXO. Asta deja întrece măsura..  oare chiar crede că Luhan se va simţi bine după ce va vedea asta? Mă îndoiesc.

6. Ii mai ştiti pe Taemin şi NaeunWe got married vă spune ceva? ( Nu.. nu eu şi Kiki :)) ). Revenim, se pare că Taemin a şocat fanii spunând că o place pe Naeun de 6 luni. ( mai multe – aici )

7. Cred că nu au nevoie de introducere : Random Stuff: Search Terms (10)  , Wanna Laugh? (24)  şi Ce au mai postat idolii pe Twitter (19) .

8. Este plăcerea mea să prezint ştiri ‘făcute’ pentru noi, românii . Despre ce este vorba? Se pare că Acasă TV vor difuza şi ei un serial Coreean. Detalii aveţi aici .

9. Jinwoon din 2AM a avut un accident de mașină cu urmări destul de grave. Să sperăm că va avea o recuperare rapidă. 😦 . Jinwoon Oppa , fighting ! 😦

10. Melodii , teasere şi comeback-uri ! De când aşteptam asta ! ( mai multe aici  şi aici )

11. Cântăreaţa şi scriitoarea de cântece Rottyful Sky a decedat la vârsta de 25 de ani. – click 

12. Yesung din Super Junior şi-a făcut cont de Instagram. Și aici aud fanele : ” In sfârşit! ” :)) . Vedeţi aici .

13. Japonezii au dovedit grupului B.A.P că sunt gata să îi întâmpine pe băieţi când aceştia îşi vor face debutul în Japonia. Pff.. ia să vină şi în Romania :)) . ( click )

14. Se pare că membra Wonder GirlsSun, va avea o fetiţă. Ce drăguţ ! ^_^ . Aveţi mai multe detalii aici . ( nu sunt detaliile la care vă gândiţi voi :))))) )

15. SEXO, pardon, EXO se pregătesc de comeback? Au apărut zvonuri că EXO se pregătesc să lanseze un nou album luna viitoare, ceea ce a creat mare agitație printre fanii de pretutindeni. Totuși, nu este sigur, deoarece SM Entertaiment nu a precizat nimic oficial despre data comeback-ului.  ( click )

16. A fost confirmat faptul că Jaejoong din JYJ va reveni solo pe scena KPOP-ului la sfârșitul lunii acesteia. Prima imagine teaser a și fost lansată și ni-l prezintă pe Jaejoong ca un rocker blond și sexy. Pentru mai multe detalii – click .
17. Se pare că Junsu se pregăteşte pentru turneul pe care îl are în Japonia. Vedeţi poze din timpul repetiţiei – aici .
18. Nici nu au lansat bine albumul ‘Warrior‘ că B.A.P se pregătesc de încă o lansare în Japonia. 😮 . Hai să ţopăim !! ^_^ . – click . Aveţi videoclipul aici .19. Ia să vorbim de Bieber. În data de 10 octombrie, Justin Bieber a avut primul concert în Japonia şi şi-a început turneul Believe Tour. Acesta a susţinut un concert în Olympic Park în Seul.După ce artistul american a cântat multe dintre hit-urile lui timp de 50 de minute acesta a spus că va prezenta un invitat. În acel moment * şoc * G-Dragon şi-a făcut subit apariţia pe scenă. Da, da ! Aţi auzit ( citit ) bine ! Vedeţi despre ce vorbesc, aici .
20. Cine e mai dulce: Zelo sau acadeaua? Răspunsul comentatorilor noştrii „Normal că Zelooo „, „Da , categoric Zelo ! ” ,”Cat de drăguţ e Zelo!” şi ” Sunt de parere că el e mai dulce” .21. Pentru mai multe poze şi informaţii click aici .22. Suzy din Miss A a fost prinsă la întâlnire ? Se pare că aceasta a fost prinsă de paparazii în timp ce ieşea cu actorul Sung Jong (23), colegul ei din drama ’Book of the House of Gu‘. Mai multe detalii şi poze aveţi aici .

23. Vă spun că autorii noştrii au fost foarte hărnicuți în ultimul timp şi puteți verifica secțiunea  Facts & LyricZ ,  care începe să crească din ce în ce mai mult.

24. Vă mulțumesc că urmăriți acest blog şi chiar mi-aş dori, dacă se poate, să-mi spuneți dacă într-adevăr vă este de folos această rubrică sau nu, pentru că necesită mult timp să caut toate ştirile şi să pun legături, deci vreau să ştiu dacă o să continui sau nu .

25. Ii mulțumesc Crissei pentru Review-ul de săptămâna trecută şi până data viitoare – bye :

13 gânduri despre „Review Of The Week

Lasă un comentariu