[CCC] Jocul actoricesc a lui Baekhyun din trupa EXO stârnește doar controverse

Se pare că internauții coreeni nu sunt prea încântați de jocul actoricesc a lui Baekhyun din EXO. Idolul a jucat în drama Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo. Unele dintre comentariile coreenilor le aveți mai jos.

[+336, -32] Lui Baekhyun nu îi este rușine? Chiar și copii actori sunt mai buni ca el.

[+332, -47] El are un aspect mediocru, este de talie joasă, în plus, nici nu poate juca. Este fără speranță.

[+320, -35] Jocul său rău – o problemă serioasă. Este foarte criticat, deoarece nici nu s-a pregătit pentru rol. I-au oferit un rol cu scopul de a avea un rating bun? De îndată ce apare pe ecran, îmi dispare dorința de a continua să mai privesc drama.

[+117, -41] Am schimbat canalul de îndată ce Baekhyun a apărut pe ecran. Nouă, telespectatorilor, din  cauza lui ne este rușine ㅠㅠ Baekhyun, dacă ai un pic de conștiință, părăsește actoria.

[+98, -13] Este amuzant să privesc cum fanele îl apără ㅋㅋㅋㅋ

[+81, -18] Priviți la comentariile fanilor lui. Ei pretind că îl jignim, dar noi doar îi criticăm jocul.

[+76, -5] Dacă ai de gând să faci actorie, ar trebui să începi cu un rol mic într-o dramă web. El este atât de sigur de el, încât a început cu o dramă istorică?? Nu-l înțeleg nici pe Baekhyun, nici pe regizor. De ce i-au oferit acest rol?

[+74, -3] Doar fanilor le pare că el este drăguț. Pentru noi, publicul, el arată ca un școlar care încearcă să joace un rol mic.

[+66, -10] Bakhyun arată bine pe scena muzicală… Alături de actorii adevărați arată ca un eșec total, iar jocul lui este groaznic. Lee Jun Ki este prea bun pentru a apărea în același cadru cu Baekhyun.

[+63, -2] Privesc drama, dar calitatea acesteia scade de îndată ce apare IU și Baekhyun pe ecran. Jocul lor nu are nici o profunzime. În ceea ce privește actorii adevărați, e o altă poveste. Jocul lui Lee Jun Ki e impresionant, el salvează drama. Kang Ha Neul, de asemnea, e bun. Ji Soo nu e rău. IU, Hong Jong Hyun și Nam Joo Hyuk joacă prost. Jocul lui Baekhyun este și mai rău. Subiectul poate fi înțeles, atunci când Lee Jun Ki este în cadru, dar ceilalți actori strică totul. Subiectul și filmările sunt bune, dar jocul actorilor lasă de dorit… Nu înțeleg, de ce i se spune actriță genială.

cr: vk.com

25 de gânduri despre „[CCC] Jocul actoricesc a lui Baekhyun din trupa EXO stârnește doar controverse

  1. A.B

    Acuma privesc primul episod si vreau sa spun ca jocul actoricesc a lui Baekyun este excelent (si ca sa stiti nu sunt fana EXO sau a lui Baekhyun).In ceea ce priveste jocul actoricesc al lui IU deasemenea este excelent…Coreenii acestea stiu numai sa comentze,as vrea sa vad cum ar juca ei…Pentru cei care planuiesc sa priveasca K-Drama NU ascultati coreenii IU si Baekhyun joaca minunat ^_^

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  2. Ally

    Eu inca nu am vazut primul episod,am altele de vazut si astept sa se adune.Dar imi sustin parerea in privinta lui IU,nu am nimic in ceea ce o priveste,voiam doar o actrita cu experienta.Sunt curioaza de ce impresie imi va lasa si mie Baekhyun.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Lucy

      Atunci de ce să nu rămâi la muzică când habar nu ai de actorie şi nici nu e pricepi la asta? Idolii primesc roluri doar pentru că agenţia le cumpără şi dramele mizează pe poluaritatea lor. Desigur, asta cu excepţia a câtorva idoli recunoscuţi ca buni actori.

      Apreciază

      Răspunde
  3. Lalice

    Când m-am uitat la primul episod mă simțeam incomod privind părțile lui Baekhyun, joacă foarte prost. Ideea kdramei e bună, păcat că s-au ales actorii greşit . Varianta chineză mi-a plăcut mai mult, cu siguranță o întrece pe cea coreeană. Lăsați idolii aduceți actori adevărați!

    Apreciază

    Răspunde
  4. Iulia

    Recunosc, nu joaca excelent, da nici cel mai prost actor nu este..plus ca asta e rolul. Cred ca lumea vrea sa para mai serios pentru ca este o drama istorica dar daca rolul lui e sa se poarte ca un copil cum ar vrea sa joace??

    Apreciază

    Răspunde
  5. not biased

    AVEȚI O PROBLEMĂ. damn învățați şi despre actorie ceva.
    Byun își joacă foarte bine rolul. AȘA E PERSONAJUL LUI. CE VREȚI SĂ FACĂ MAI MULT DE ATÂT?
    ȘI ZIC ASTA ÎN CALITATE DE OM TRECUT PRIN MULTE SERIALE ȘI FILME. își joacă rolul bine.
    HONG JONGHYUN E UN ACTOR TALENTAT.
    CE ACTORIE VREI SĂ VEZI ÎN DOUĂ EPISOADE DACĂ EL NU ARE MULTE REPLICI.
    PARTE ÎN CARE VORBEA CU LEE JUNKI, ȘI-A JUCAT BINE ROLUL.
    NAM JOOHYUK ȘI IU NU-S RĂI.
    chiar nu vă înțeleg.
    IDOL FĂRĂ TALENT E TAEHYUN DIN WINNER DA. EL CHIAR NU E FĂCUT PENTRU ACTORIE.
    vă rog doar gândiți-vă și uitați-vă la dramă prima dată.
    *

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  6. Bianca

    Pot sa spun cu mana pe inima ca am vazut si varianta chinezeasca a serialului si varianta chinezeasca a rolului lui Baekhyun a fost jucat in aceeasi maniera. Rolul trebuie sa fie jucaus si imatur. Si lui Bakehyun i se potriveste.
    Degeaba spun internautii ca e o drama istorica si necesita seriozitate, dar daca te gandesti, toate faptele sunt pura fictiune. Daca ar fi fost un serial precum Jumong unde sunt povestite intamplari reale, atunci ar putea internautii sa critice „neseriozitatea” unui actor.
    Este prima lui drama, asta inseamna ca e incepator… nu vad de ce ii sar toti in cap. De parca ei, ca simplii oameni, pregatiti in alte domenii, daca i-ar pune cineva intr-un rol, ar juca mai bine din prima… -_-

    Apreciază

    Răspunde
  7. PotatoStyle

    Toata lumea blameaza actorul ,dar nimeni nu se gandeste ca in spatele unui actor exista un regizor care ii da indicatii cum ar trebui jucat rolul respectiv si un scenarist care efectiv scrie replicile pe care un actor trebuie sa le spuna.Cand esti incepator urmezi regulile.Oricum daca jucau chiar atat de prost ar fi fost inlocuiti , dar nici ceilalti actori nu se plang de ei si din cate am citit Kim Young Sub[SBS drama head] a spus ca nu e nimic de criticat la jocul lor actoricesc. Coreeni cauta nod in papura; au ramas fixati pe drama chinezeasca uitand ca aceasta este de fapt o k-drama care are un alt regizor ,deci o alta transpunere a povestii. Nu sunt experta in univerul cinematografic , dar mie una mi-a placut ce am vazut[am urmarit primele 3 episoade]. Pana la urma Baekhyun trebuie sa joace rolul unui print foarte copilaros ,iar IU rolul unei fete care a calatorit in timp , e normal sa para ciudat la inceput.[cum ar arata un om in toata firea care se comporta copilaros..normal ca ar parea putin dumb..iar daca sa zicem ca noi am ajunge pe vremea geto-dacilor ,bineinteles ca ne-am comporta putin ciudat deoarece mentalitatea si obiceiurile se schimba cu timpul si e normal ca IU sa para ca se comporta cam stangaci]. Ei sunt criticati pentru ca joaca rolul asa cum e normal sa fie jucat, dar presupun ca vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri.

    Apreciază

    Răspunde
  8. Lili

    Iu joaca foarte bine si la fel Baekhyun ei nu stiu sa facă altceva de cat sa critice pe cine nu trebuie.Ei ziceau cand Do tot din Exo a jucat au zis ca joaca bine :)) ma fac sa rad el nu stie nici bine sa treca de la un sentiment la altul dapoi sa mai își zica bine replicile.
    Do din Exo si mai sunt câțiva cantăreți care sau facut actori si nu stiu sa joace deloc bine.
    De asemena si ceilalți actori care joaca in drama joaca foarte bine ce tot vorbesc ei ca nu joaca bine ca in afara de Baekhyun care a mai jucat intro drame cred ceilalți actori au drame multe si joaca excelent toti actori.
    Si eu cred ca drama coreeana e mai faina si o sa fie mai faina decât cea chinezeasca pt ca in primul rand pe langa scenariul fain pe care il are au actori faini care stiu sa își joace foarte bine rolurile.
    Lee Jun Ki si Iu sunt foarte drăguți împreuna in serial si asa sper sa rămână pana la final. Si cu fata pe jumătate acoperită Lee Jun Ki arata foarte bine si frumos

    Apreciază

    Răspunde
  9. Pingback: Cele mai populare articole pe K-POP ROMANIA în 2016 | Kpop Romania

  10. Irina

    Am vazut filmul e chiar fain …are momente in care te face sa plangi …dar am ras foarte mult cand IU si membrul din EXO au inceput sa se bata ….faza aia a fost foarte amuzanta ….filmul e foarte bun si actori au jucat foarte bn …nu stiu de ce ii criticati cu comentarii negative ….cand nu stiti sa jurati un film corect …drama e chiar buna si actoriii au jucat farte bine …a avut momente de ras , cand te facea sa plangi , cand te lasa in suspans si trebuia ineaparat sa vezii urmatotul episod …. ( comentariile astea negative pot afecta foarte multii aoameniii…. chiar daca voi nu vedeti dar ei is afectati ….daca zambesc in fata camerei de luat vederi nu inseamna ca totul e bn si ca nu.i afecteaza aceste comentarii….daca nu suntetii fani de ai lor nu cred ca aveti dreptul sa.i criticati si sa distrugeti un om fizic si psihic prin comentariile voastre negative … punetiva in locul lor si veti vedea cum e ….de fapt nu va simtiti bn de loc cand sunteti criticati de colegi de munca , colegi de clasa , oamenii de pe strada …care nu stiu multe …..dupa parerea mea ….actoriii muncesc foarte mult sa va incante cu filme bune…. si pun suflet in ele …. dar multi din voi nu stiti sa apreciati asta ….ii criticat ….am auzit ca s-au sinucis actoti , cantareti ….tot din cauza comentariilor si greutatilor de vedeta ….sa fi vedeta , star , idol nu e usor …..pentru ca toti stau cu ochi pe tine .. orice greseala care o face fie adevarata s.au falsa mica s.au mare , o stie tata tara sau mai mult …cu ajutorul.internetului ….multi critica persoane fara sa stie cu adevarat prin ce trece ….dar tot sunt criticati ….oameni sunt rai si invidiosi …..sau am citit pe net ca daca un actor are o iubita fani critica sa.u apreciaza ….. dupa parerea mea fiecare ar trebui sa zica vorbe frumoase …nu criticati ….pentru ca poate se iubesc si de asta sunt inpreuna nu ? Daca nu ar fi asa nu ar mai fi ….e ceva logic …cred ca viata personala trebuie sa fie o veata personala …el trebuie sa decida pt. el …. daca vrea sa.si epuna viata personala e decizia lor ….pai sa spunem ca cineva se indragosteste de o fata s.au invers ….si cineva vine la tine ….fie idolul sau om de rand … si zice …pai nu poti fi cu el ….s.au alte persoane cum te.ai simti ….oribil ….serios …. tiai dori sa mari ….nu poti sa rezisti fara persoanele pe care le iubesti …..) 😑
    Dupa ce omori un om ….spui ca.ti pare rau ?!(e un proverv din popor …)😑😕😕😕
    E pareraa mea ….nu o luati in nume de rau …😕😑😅

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu