Hong Jong Jyun vorbește despre cariera de 10 ani, prietenia apropiată cu Kim Woo Bin și multe altele

Modelul devenit actor a acordat un interviu la aniversarea a 10 ani de la debut în care povestește, printre altele, despre starea de sănătate a bunului său prieten Kim Woo Bin.

Hong Jong Hyun a debutat în anul 2007, ca model pentru colecția S/S Seoul 2008, de atunci având multe oportunități atât ca model și ca actor.

Cu privire la cariera sa de 10 ani, acesta a spus: „Este greu de crezut, dar sunt recunoscător.”

Din cauză că a debutat ca model, acesta a avut la început imaginea de actor flower boy.

Hong Jong Hyun a fost și MC pentru show-ul SBS Inkigayo, talkshow-ul OnStyle “Style Log” și a avut o apariție în „We Got Married” de pe postul MBC. Toate aceste participări au fost primite extrem de bine primite de către public.

Ultimele sale roluri din serialele „Scarlet Heart: Goryeo” (2016) și „The King Loves” (2017), l-au consacrat ca actor de seriale. Întrebat care sunt planurile sale de viitor, acesta a spus că pentru anul următor intenționează să fie „mai ocupat decât oricine altcineva”, spunând că este din ce în ce mai pasionat de munca lui. El a precizat că așteaptă cu nerăbdare următorul proiect.

În cadrul interviului, Hong Jong Hyun a vorbit și despre grupul de prieteni “Model Avengers”, care îi include pe Kim Young Kwang, Kim Woo Bin, Lee Soo Hyuk și Sung Joon. Clubul prietenilor care s-au transformat din modele în actori au jucat împreună, în 2011, în “White Christmas”, o producție specială KBS2.

 

 

Referitor la boala lui Kim Woo Bin, diagnosticat cu cancer nazofaringian anul acesta, Hong Jong Hyun a spus: “Îmi pare rău pentru că nu l-am putut contacta de multe ori, folosind ca scuză faptul că eram ocupat.”

Totuși, Hong Jong Hyun a dezvăluit faptul că păstrează legătura cu Woo Bin: “Am aflat [despre diagonsticul de cancer al lui Kim Woo Bin] de la știri. La început, nu am putut nici măcar să îl contactez. Nu știam ce și cum să vorbesc cu el. M-am gândit că l-aș stresa și numai dacă l-aș întreba dacă e ok. După ce a mai trecut ceva timp, i-am trimis un sms și mi-a răspuns că e mai bine și mi-a mulțumit. Woo Bin este tipul de persoană căreia îi pare rău dacă îi îngrijorează pe cei din jurul său, deci mi-a părut și mai rău. Știu că e din ce în ce mai bine. Am încredere că va reveni curând. ”

Acesta a continuat să vorbească despre colegul său din serialul  “Scarlet Heart: Goryeo”, Kang Ha Neul, ca fiind o persoană cu care își dorește să lucreze din nou: “L-am cunoscut pe Kang Ha Neul prin intermediul serialului  “Scarlet Heart: Goryeo”. Este primul prieten de vârsta mea pe care l-am făcut după multă vreme. Este remarcabil să vezi eforturile pe care le depune pentru cei din jurul său.” El a mai amintit și de fostul său coleg MC de la “Inkigayo”, Kim Yoo Jung, spunând că cei doi și-au promis să lucreze din nou, împreună, într-o bună zi.

La final, Hong Jong Hyun a dezvăluit că pentru finalul anului va găzdui o întâlnire cu fanii din Japonia, în 23 decembrie. A mai spus că scopul său este să apară în 3 producții anul viitor și că își dorește să încerce noi provocări.

Sursa 1 Sursa 2

 

Lasă un comentariu