Idolii masculini cu cele mai multe melodii asupra cărora dețin drepturi de autor

2PM,Junho,BAP,Bang-Yong-Guk,Big-Bang,G-Dragon,Block-B,Zico,BTOB,Ilhoon,CNBLUE,Yonghwa,VIXX,Ravi,bts,rap-monster,highlight,junhyung

Un fan a împrăștiat online o listă cu primii 35 de idoli masculi care dețin cele mai multe melodii asupra cărora au drepturi de autor. Datele din tabelul de mai jos sunt luate de la ”Korea Music Copyright Association,” și includ melodiile pe care acești idoli fie le-au compus, produs sau pentru care au scris versuri.

Nu e o surpriză pentru majoritatea că G-Dragon din Big Bang se situează pe prima poziție în acest top, dar este urmat îndeaproape de Junhyung din Highlight, Zico din Block B, Yong Guk din B.A.P și Ravi din VIXX. Toți aceștia au minim 100 de melodii înregistrare sub numele lor.

Top 10 este completat de RM din BTS, Yonghwa din CNBlue, Junho din 2PM și Ilhoon din BtoB.

Cr.: Allkpop.

5 gânduri despre „Idolii masculini cu cele mai multe melodii asupra cărora dețin drepturi de autor

  1. Emm

    Young K❤, îmi plac la nebunie melodiile lui. Transmit o mulțime de sentimente și sunt atât
    de reale încât te fac sa îți închizi ochii, pentru a te bucura de muzica lui ❤, dar nici Wonpil nu este mai prejos. De G-Dragon nici nu trebuie sa mai adaug ceva, cred ca toți fanii kpop știu cât de bun este, își merită locul din plin. 😍

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
    1. Emm

      Și ce treabă are asta cu trupa? 😂
      SM abia acum îi mai lasă sa scrie vreun cântec, iar Chanyeol și Chen au început sa participe la compunerea fiecărui album și se vede ca au talent. Ii o prostie sa dai vina pe grup când n-au nici o vină, ci agenți, dar ce să faceți? Când nu ai ce face și vrei sa dai hate menționezi trupe asa. Și dacă țin bine minte comentariile tale la articolele precedente, tu ești army. Asa ca de ce nu te bucuri pentru idolii tăi și încetezi sa te iei de alții? Cum ii normal și de bun simț.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde

Lasă un comentariu