Internauţii se întreabă de ce teaserul cu Heechul e diferit de celelalte?

Картинки по запросу heechul lo siento

Internauţii se întreabă de ce doar imaginea teaser a lui Heechul pentru cel de-al 8-lea album împachetat al trupei Super Junior, „Replay”, este diferit de cea anterioară, lansată pentru albumul „Play„. Curiozitatea e că e singurul membru din trupă care nu afişează această sincronizare de teasere.

În această săptămână, membrii Super Junior le-au oferit fanilor săi mici indicii cu privire la noua lor melodie intitulată „Lo Siento„, prin lansarea unor fragmente audio cu fiecare membru. În formatul audio, începe mai întâi să cânte melodia lansată anterior de trupă, adică „Black Suit„, după care trece la un fragment din piesa „Lo Siento”.

Print intermediul acestor teasere audio, fanii au putut să vadă şi un nou set de imagini teaser, în care membrii pozează exact ca în posterele lansate pentru Black Suit”!

Şi după cum puteţi vedea, doar Heechul este excepţia.

Mai mult, după ce a fost lansat al doilea teaser video pentur MV-ul „Lo Siento”, fanii au observat că Heechul nu a participat în coregrafia trupei, SM anunţând anterior acest lucru, în schimb, este văzut stând singur în spatele membrilor împreună cu o chitară lângă el.

Fanii au început nişte dezbateri mici pe net, în care au propus două teorii principale:

„Din moment ce Heechul nu mai poate participa în activităţile de promovare ale trupei Super Junior, acum va avea un rol mai important pentru conceptul grupului!” vs „Despre ce tot vorbeşti? Sunt fan Super Junior de 14 ani şi e imposibil ca SM să pregătească ceva atât de strategic pentru noi. Hee-nim iese în evidenţă doar pentru că e Hee-nim”.

Ce spuneţi?

sursă

3 gânduri despre „Internauţii se întreabă de ce teaserul cu Heechul e diferit de celelalte?

Lasă un comentariu