7 motive pentru care Big Hit ar putea crea cel mai tare grup feminin

Imagine similară

După eșecul absolut cu GLAM și succesul masiv cu BTS, este ușor de înțeles de ce Big Hit Entertainment acceptă doar stagiari masculini. În ultimii cinci ani, Big Hit a învățat să propulseze un grup de artiști talentați în industria națională și internațională, de aceea ar putea folosi „formula BTS” pentru un grup de fete.

1. Prin alegerea stagiarilor dedicați muncii

Înainte de BTS, fondatorul Big Hit, Bang Si Hyuk, a creat un grup de fete cu patru membre, dar, din păcate, s-a destrămat după ce a trecut dintr-un scandal în altul.

Glam

O membră avea un comportament „sasaeng”, în timp ce alta s-a dovedit că avea o aventură.

Până în prezent, BTS nu a fost implicat într-un scandal major, deoarece membrii își pun carierele pe primul loc și își doresc să fie modele pentru ARMY.

Grupul perfect de fete ar trebui să fie format din membre deștepte și care să aibă o legătură strânsă cu muzica, la fel ca membrii BTS.

modele

2. Stagiari care să aibă chimie potrivită

ARMY adoră chimia dintre membri, care a fost numită cheia succesului lor și este esenţială pentru longevitatea carierei. Grupul ideal de fete ar trebui să fie unit.

îmbrățișarea

Prietenia a fost importantă încă de la început, când Jungkook a refuzat oferte de la alte şapte agenții, pentru a fi alături de RM.

rmJK

3. Producerea propriilor cântece

Muzica marca BTS este specială, deoarece membrii își scriu muzica pe baza propriilor experiențe, ceea ce atrage fani din întreaga lume.

raporta

Nu le este frică să vorbească despre probleme mintale, cum a făcut Agust D în melodia „The Last”, sau probleme sociale, ca în melodia „21st Century Girls”.

Dacă ipoteticul grup de fete ar avea aceste calități, ar avea un fandom la fel de puternic.

fealess4. Fanii internaţionali

În timpul unei conferințe, Bang Si Hyuk a dezvăluit faptul că fanii coreeni îi doresc doar pentru aspect, în timp ce fanii internaționali se bucură de videoclip și muzică. Aşadar, un grup de fete care ar prezenta aceste două calități ar avea un succes masiv.

Imagini pentru bts fake love5. Coregrafie puternică

De obicei, grupurile feminine au coregrafii de la cele simple, până la cele foarte simple, ceea ce nu este valabil și la băieți, care abordează coregrafii puternice. La GLAM, dansul era considerat punctul lor forte și puteți vedea şi de ce.

5. Fandomul

BTS au mereu timp pentru ARMY și interacționează cu ei prin reţelele de socializare, ceea ce îi ține mereu aproape de fani. Aşadar, următorul grup marca Big Hit ar trebui să le urmeze exemplul.

fani

6. Vizualii

Fiecare membru din BTS are înfăţişarea care prinde pentru orice tip de fan, aşadar, fetele ar trebui să fie cele mai frumoase din industrie.

gROUP2

Sursă: koreaboo

10 gânduri despre „7 motive pentru care Big Hit ar putea crea cel mai tare grup feminin

  1. Julietta

    Da, si eu cred ca ar fi o trupa senzationala.
    Cerintele mele si asteptarile ar fi:
    1. Sa fie un grup ce nu intrece 7 membre.
    2. Chimie intre fete. Sincer, urasc cind membrii unui grup au dispute. Stiu ca sunt umani dar de-obicei asta face ca si fandomul sa fie despartit.
    3. Rap si Dance bun, si as vrea si vocal 😉. Sunt multe fete talentate.
    4. Toate sa fie unice in felul lor dar sa si fie armonizate.
    5. Chiar daca au BTS ca seniors sa fie humble.
    6. Desi vor avea atentie de la debut sa se concentreze mai mult pe muzica si nu pe Drama, shows,CF, modelling.
    7. Ma astept muzica buna, compusa si de membrii bts. Desi nu prea cred, collaboration cu BTS.
    8. Visuals particulari, nu neaparat pe standarde si trecut curat. Nu ca eu am o problema dar nu e placut cind biasul tau primeste hate de la knetz pentru trecut, e greu de suportat.
    9. Un stil similar cu BTS dar si diferit. As vrea sa aiba piese mai public friendly.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
  2. Tae

    Surorile mai mici ai membrilor BTS sunt pe drum? Nu m-aș supăra deloc dacă ar fi așa, cred că ar fi o responsabilitate imensă pentru fete dacă ar fi surorile membrilor BTS. Awww, ar fi așa drăguț! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘🙊🙊🙊🙊🙊🤗🤗🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  3. MIN YOONGI

    Eu nu vreau un grup de fete !Nu mi se pare frumos ca Big Hit să aibe și un grup de băieți și unul de fete!S-ar putea că dacă o să înființeze o trupă de fete ,băieților nu o să le mai dea atenție (mă refer la BTS)

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  4. Dana's

    Nu stiam de GLAM si de esecul urias, totusi foarte curajoas din partea lui Bang Si Hyuk ca s-a „riscat” din nou formand alta trupa.
    Nu vreau sa o luati in nume de rau, dar Bang Si Hyuk ar trebuii sa le multumesca de o mie si o suta de ori membrilor BTS pentru cat de sus au reusit sa ridice compania, nu mai zic de succes.
    Mi-ar placea si o trupa de fete si o alta trupa de baieti, pt ca pana la urma e o companie de divertisment si asta e treaba lor. Sa creeze si sa promoveze oamenii talentati.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  5. X

    Poate mulți o să „sară” pe mine, dar mie mi se par o prostie aceste motive. Adică, se aplică ABSOLUT la toate grupurile, cu excepția numărului 3 care e mai rar, mai ales la artiștii stagiari sau la cei care de-abia au debutat. Vizualii nici nu ar mai fi luat în considerare ca motiv, pentru că sunt o grămadă de grupuri feminine care au vizuali extrem de puternici. Coregrafii puternice nu am întâlnit decât la Blackpink și Red Velvet, dar nu prea ascult multe trupe feminine, deci lista poate să continue. „Aşadar, un grup de fete care ar prezenta aceste două calități ar avea un succes masiv” păi din nou, cam toate grupurile de fete au un aspect super fain și voci foarte bune. Numerele 1 și 2 nu reprezintă ceva nou, eu am văzut o chimie perfectă între membrii EXO, Stray Kids, iKON, BTS, iar la fetele din Bp, RV, Twice se aplică același lucru. Sunt de părere că, pentru a crea cel mai tare grup (fie feminin, fie masculin) trebuie să fie ceva nou, ceva unic, iar aceste „motive” sunt departe de a reprezenta asta.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Alexandra

      (De aia Exo a rămas cu jumătate bde membri, datorită chimiei absolute. )
      Trecând pe lângă asta, sunt de acord cu tine. Când citeam motivele nu citeam decât o descriere a fiecărei trupe feminine/ masculine din industria K-pop

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde

Lasă un comentariu