Motivul pentru care J-Hope încă stă în cameră cu Jimin

Imagini pentru jimin and jhopeJimin și J-Hope sunt singurii membri BTS care încă sunt colegi de cameră. Motivul este unul simplu.

Băieții au dezvăluit pentru revista japoneză „MORE” că sunt singurii membri care încă împart camera. Ei au cea mai mare cameră, pentru că sunt singurii care împart o cameră și un dulap imens.

Membrii s-au mutat în noul complex de apartamente, unul dintre cele mai scumpe complexe din Seoul numit Hannam The Hill, la sfârșitul anului trecut. Este suficient de mare pentru ca fiecare membru să aibă cameră proprie, dar J-Hope și Jimin nu au vrut acest lucru.

„Suntem colegi de cameră de mult timp și cred că există un motiv pentru care am putut să rămânem împreună atât de mult timp. Încercăm să ne ascultăm unul pe celălalt. Eu sunt mai mare, iar Jimin mă ascultă cu adevărat. De obicei nu spunem acest lucru unul față de celălalt, dar sunt întotdeauna recunoscător față el.”, a declarat J-Hope. Jimin a spus că îi plac obiceiurile de dormit a lui J-hope: „Adoarme instantaneu când se pune în pat”. Ambii băieți iubesc noul dormitor, chiar dacă obiceiul lui Jimin de a dormi pe podea este impiedicat de marmura de pe jos.

 

Jimin: „Îmi iubesc tot căminul.”

J-Hope: „De asta stai întotdeauna pe podea?”

Jimin: „Pentru că iubesc și podeaua. Îmi place în mod deosebit podeaua de pe coridoare, unde umblă mulți oameni.”

J-Hope: „Dar căminul în care trăim acum are pardoseală de marmură, care e rece.”

Jimin: „Așa e. De aceea am alergat în jurul căminului în loc să dorm în ultima vreme…(râde).”

Unii fani sunt supărați că Suga și Jin nu mai împart camera… Dar prietenia lui Jimin și J-Hope este la fel de prețioasă.

Sursa:koreaboo

8 gânduri despre „Motivul pentru care J-Hope încă stă în cameră cu Jimin

  1. Dana's

    Ma pot muta la ei? N-am pretenti, nu sunt galagioasa si nici nu fac probleme 😂😂😁
    Mai rar auzi asa ceva, chiar am ramas impresionata si emotionata 😍😍
    Iar faza cu Suga si Jin, serios! Te super ca cei doi nu mai stau in aceiasi camera, pe bune!? Mi se pare imatur si fara sens. Trebuie sa fie fanii cu imaginatia bogata care s-au suparat, ca alt fel numi dau seama de ce.
    Prietenia dintre membrii BTS e pretioasa si foarte frumoasa ❤ din cate am vazut eu, ei nu sunt prieteni ci frati. 💕💕😊😍👍

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  2. Lucreția

    Multe greșeli gramaticale in articol! Ce autori mai sunteți si voi? Alții scriu așa frumos si alții ar mai trebui sa dea pe la școală! Sincer alegeti-va autori care stiu romana prima data si după alte limbi😉😂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu