Au apărut noi informații cu privire la revenirea din august a trupei Red Velvet

red-velvet

Se pare că trupa Red Velvet o să revină foarte curând.

Potrivit unui site online pentru cumpărarea de CD-uri, Red Velvet se întoarce cu un mini-album de vară, numit „Summer Magic„. Noul album va include 6 melodii noi și o pistă bonus. Piesa de titlu este descrisă că fiind un hit care va lua vara prin surprindere ca o furtună și se aseamnă cu „Red Flavor„.

Mini-albumul trupei Red Velvet, ‘Summer Magic’, este planificat să fie lansat pe 6 august. Rămâi cu noi pentru mai multă înformații despre revenire trupei.

Sursă:allkpop

5 gânduri despre „Au apărut noi informații cu privire la revenirea din august a trupei Red Velvet

    1. susodoi 🌼

      Nu stiu ce înțelegi tu prin câștigat.. Dacă te referi la premii la emisiuni muzicale atunci probabil nu iKON de aceasta data, deoarece se zvonește că (virg) cu această revenire nu vor promova (sau nu vor promova constant).. iar daca te referi la albume vândute.. iKON nu au stat foarte bine nici cu albumul Return la vânzări. Melodia Love Scenario a avut si are succes mare 🙂 dar, nu putem spune ca Bad Boy de la Red Velvet nu a avut succes mare..deoarece a avut (dintre piesele lor a fost considerată cea mai de succes). Așa că..nu cred că e vorba de „a câștiga” pentru că vizionarile de pe YouTube nu reprezinta totul. S-ar putea ca melodia de la RV să fie foarte populara pe YT si printre fanii RV (pt că au spus ca se aseamana cu Red Flavour), dar melodia de la iKON sa fie populara printre coreeni.. ca si LS. Nu cred că putem spune „cine câștigă” deoarece amandoua castiga ceva. Ce e clar e că: Red Velvet nu vor eșua din cauză ca au ajuns la acel stadiu in care fanii sunt ceva de genul „nu-mi place piesa si albumul dar ele sunt cele mai tari si facem stream pentru că nu ne pasă daca ne place sau nu..noi vrem popularitatea pentru ele”
      Iar pentru iKON e un moment important: daca nu v-a plăcea lumii comeback-ul, vor uita din nou de ei si va fi totul ca inainte la LS, iar daca le va plăcea comeback-ul popularitatea lor va spori si se vor putea bucura de mai mult succes. La ei depinde destul de mult de acest comeback.. e o presiune mult mai mare. Iar zvonul că nu vor promova mă ingrijoreaza foarte tare…😔 Stiu că B.I a spus că lor nu le pasă daca melodia are sau nu succes in topuri..important e sa ii placă cuiva, chiar daca e doar o singura persoana care asculta melodiile lor, ei tot vor continua. Dar ca orice fan.. imi doresc să iși sporeasca popularitatea, si de aceea sper din tot sufletul că totul va fi bine si de aceasta data 🙂 !! Le țin pumnii strâns cel putin vor avea mai mult succes ca si Seungri de aceasta data

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu