B.A.P. se destramă?

Image may contain: 5 people

Mesajul pentru fani al membrilor trupei de la la ultimul lor concert pare să indice acest lucru, după ce idolii au spus că deocamdată nu și-au reînnoit contractele cu agenția.

La finalul ultimului concert al trupei, Youngjae le-a spus fanilor:  “Ziua de azi marchează finalul turneului nostsru. Am reușit să îl încheiem cu bine pentru că ați fost toți cu noi. ” În timp ce vorbea, acesta a început să plângă.

Himchan a reacționat imediat și a continaut: “Defapt, contractele tuturor șase expiră la date diferite. Aici suntem în momentul de față” și “Într-un fel, acesta ar putea fi ultimul nostru concert împreună. Nu am fost sigur dacă ar fi trebuit să spun asta astăzi și mă gândeam să nu o spun. Încă mai avem timp cu contractele noastre, deci ați putea să ne revedeți pe scenă din nou, dar cred că acesta va fi ultimul nostru concert în șase.”

Daehyun a spus: “Nu a fost decis încă nimic, dar până acum, acesta este ultimul nostru concert programat. Dar suntem întotdeauna pregătiți să vă salutăm. Deci nu fiți triști. Dacă o să plângeți….” și nu și-a mai putut termina fraza. Youngjae s-a întors cu spatele ca să nu i se vadă lacrimile, iar fanii au început să strige “Nu pleca.

Jongup  a spus:  “Am umplut acest concert cu povestea noastră, de la debut și până acum. Acest concert a fost pentru mine un moment să arunc o privire asupra mea, uitându-mă în urmă, și a fost un concert care m-a făcut să mă gândesc mult. Va rămâne cu mine ca o amintire bună. Șase băieți au alergat cât au putut și voi ați fost cei care ne-ați făcut speciali. Vreau să vă spun că am fost întotdeauna recunoscător. Vă rog să continuați să ne faceți [să ne simțim] și mai speciali în viitor.”

Daehyun  a continuat: “După fiecare eveniment de acest gen, întotdeauna avem timp să privim în urmă asupra noastră. Cred că eu doar am început și dacă voi rămâneți cu noi acel început va fi și mai special. Au trecut șapte ani și am adunat multe amintiri, dar suntem prea tineri și avem prea multe să arătăm pentru a ne opri aici și ca să nu mai facem nimic, doar să privim înapoi la amintiri.”

Liderul Bang Yong Guk a concluzionat: “Să nu plângeți.Să nu uitați niciodată că BABYs sunt întodeauna o mare sursă de energie pentru noi. Întotdeana lucrăm mult pentru a vă arăta ce e mai bun, deci vă rog să continuați să ne iubiți.”

Apoi membrii s-au apropiat unii de alții și au spus: “Încă mai avem multe zile de petrecut împreună, deci să continuăm să mergem împreună.”

Image may contain: one or more people and text

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people, people sitting and people playing musical instruments

În timpul concertului, Bang Yong Guk a făcut și un gest de afecțiune față de public , lăsându-i pe fanii care erau lângă scenă să îl atingă și să îl mângâie pe față.

Ce părere aveți după mesajele mebrilor B.A.P.?

Surse: facebook, instagram

16 gânduri despre „B.A.P. se destramă?

    1. cristinaciuc

      usurel ca nu a zis nimeni ca se destrama.Nu lua in seama toare prostiile de articole care i sperie pe fani .Atentie la ce au de zis idolii.E armata si probabil se muta la alta agentie.aU ZIS CA VOR FI MEREU OT6 si ca e doar inceputu si sa nu ne facem griji

      Apreciază

      Răspunde
  1. TaeTae

    Nooooooooooooo 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  2. Alexandra

    Am citit articolul aseara.
    Nu pot, chiar nu pot…
    Sunt 6 ani de cand ii sustin si visez sa particip la un concert de al lor. Sunt 6 ani de cand intru mereu pe site si sper sa gasesc articole despre ei, dar nu genul asta de articole.
    Au avut un debut extraordinar si „concurau” mereu cu EXO. Si dupa au intervenit neintelegerile cu ca***ul ala de agentie pentru ca nu ii platea. Si de atunci au mers numai in jos. Nici macar nu vreau sa stiu cat de greu trebuie sa fie pentru ei. Sper doar ca asta sa nu fie sfarsitul si orice ar fi, imi doresc mai presus decat orice ca ei sa fie fericiti si sa ramana prieteni.
    #ForeverwithyouBAP#

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
  3. susodoi 🌼

    😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 cred că aceasta a fost a doua trupă kpop de băieți pe care am ascultat-o in viata mea… nuuuuu 😣😣😣😣😣😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 e preeea triiiist

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
  4. Yeriel

    Nu pot să mă gândesc încă la așa ceva. Momentant nu vreau să accept o posibilă destrămare. Pentru mine B.A.P. au venit la momentul perfect și m-au încântat cu muzica lor. Îi iubesc din inimă pe toți și vreau să le fie bine. O să continui să fiu un BABY pentru mult timp.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
      1. Alexandra

        Se mai intampla, din greseala. Dar e o persoană pe aici, sau mai multe care dau dislike de la cap la coada la toate comentariile, fara exceptie. Si asta se intampla de regula la articolele despre BTS, acum am inceput si la cele cu BAP.
        Foarte mature persoanele astea…

        Apreciat de 1 persoană

        Răspunde
  5. infireskpop

    Dacă B.a.p se destramă o mare parte din mine se va duce cu ei.Au fost şi sunt trupa pe care o iubesc din toată inima şi deşi au avut probleme cu agenția tot au dăruit muzică şi fericire fanilor lor…ar fi o mare pierdere pentru Kpop..eu nu pot să cred…Dar dacă pe viitor vor fi fericiți cu alegerile lor eu îi voi susține mereu❤#BabyAlwaysBehindYou#

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  6. cristinaciuc

    nu a zis nimeni ca se destrama! yongguk si himchan trb sa plece in armata si poate trupa vor putea in sfarsit sa plece de la ts la o agentie calumea.Tocmai au zis sa nu ne facem griji,ei vor fi mereu impreuna,carierele lor sunt inca in floare si ca este abea inceputul.Mai este mult timp pana se ia o decizie.Dar sa speram ca se muta la o alta agentie.Toate siteurile astea de cacat i agita pe fani si mai tare cand nu au habar ce se va intampla.Asa ca fara panica si hai sa avem incredere in

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu