Un bilet la concertul trupei BTS atinge un preț enorm!

bts

Fanii fără nicio glumă cheltuie sute de mii de dolarii pentru un bilet la concertul trupei BTS.

Momentan, artiștii de la compania Big Hit Entertainment sunt în turneul lor mondial ‘Love Yourself‘. Prima oprire a fost în Los Angeles pe data de 5 septembrie, iar grupul va ajunge și în celelalte state din America, inclusiv Chicago.

Reprezentanții CNBC au dezvăluit că cel mai scump bilet vândut pentru turneul ‘Love Yourself’ a fost cel de la spectacolul din Chicago. Potrivit datelor primite de la TicketCity, o piață de bilete secundară, un fan din Massachusetts a plătit nu mai mult și nici mai puțin de 3,849.39 de dolari pentru concertul trupei BTS susținut în Chicago. În medie, un bilet la BTS este vândut cu 823 de dolari pe site-urile de revânzări, ceea ce este un preț mult mai scump decât un bilet la concertul lui Taylor Swift.

Între timp, BTS va încheia seria de spectacole din LA în acest weekend. Apoi vor evolua pe scena din Oakland și după se vor îndrepta spre Fort Worth.

Sursa: allkpop

16 gânduri despre „Un bilet la concertul trupei BTS atinge un preț enorm!

  1. complexity

    Am dat 150€ pe un bilet la p1 in Paris ceea ce nu mi se pare mult sincer

    Dar aici poate fi si chestia ca unii preferă sa cumpere in grabă de la random people si desigur aia vând mai scump mai ales dacă vede ca persoana chiar vrea deci profita

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
          1. Anca

            Următorul concert pe ce data o sa fie?
            Și cine mă poate ajuta cu niste bani sa merg și eu?Îmi doresc foarte mult sa ii vad și să dau mâna cu ei și să îi îmbrățișez !Daca vreti va povestesc și vouă!Daca ii voi putea vedea vreodată!
            Va rog!😭😭🤝🖐️🤞

            Apreciază

            Răspunde
    1. Iasomio.☾

      Normal ca alții vând mai scump! Nu vad de ce se scriu astfel de stiri! Parca sa facă lumea sa … Na bine, de alții nu se mai spunea clar, dar in fine! 😐😉

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu