Actorul Hong Jonghyun ascundea un talent nebănuit + și-a uimit fanii

large_9fc1949ab72dd0c00e8fa55ebf02b3bd162cd6e5

Actorul Hong Jonghyun se pricepe să își construiască singur mobila, deci ar putea oricând renunța la celelalte joburi ale sale pentru tâmplărie!

Actorul Hong Jonghyun a adăugat oficial un alt talent la lista sa. Pe lângă faptul că este un model transformat în actor, care a avut o tranziție extrem de reușită de la pasarela de modă la actorie,  acesta mai ascundea un alt talent aparte – la tâmplărie!

Recent, pe internet au început să circule fotografii ale unui raft pentru televizor  pe care  l-a construit singur. Mai mult, starul a făcut mobila respectivă pentru un prieten de-al lui. Mai jos puteți vedea imagini cu el dintr-un studio de lucru, în timp ce muncea la fabricarea bucății de mobilier. Jonghyun măsoară, taie și vopsește trunchiul de lemn pe care l-a prelucrat.

Prietenul care a primit acest frumos cadou unicat este director de imagine la SM Entertainment și stilist de modă. El i-a mulțumit online actorului și a descris obiectul primit ca fiind ‘“raft TV de alun” manufacturat de @/hjonghyun care l-a făcut doar pentru mine. cel mai bun cadou primit vreodată. dulceee”.

Sursa: kstarlive

 

2 gânduri despre „Actorul Hong Jonghyun ascundea un talent nebănuit + și-a uimit fanii

  1. youabby

    Un hobby cam neobisnuit pentru un actor,dar presupun ca il relaxeaza si il motiveaza in aceeasi timp,desi nu este un lucru usor sa te ocupi atat de partea tehnica cat si de cea practica.
    Pe Hong Jonghyun poate l-am vazut si in seriale mai vechi,dar cu siguranta imi amintesc de el din „Mama” si „Moon Lovers”😘 Ii urez succes!😘

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu