Drama lui Lee Seung Gi și Suzy este amânată pentru luna septembrie!

Vești proaste pentru amatorii de K-Drame: serialul “Vagabond” cu Lee Seung Gi și Suzy își amână premiera!

Data premierei pentru  drama viitoare cu spioni a lui Suzy și Lee Seung Gi intitulată „Vagabond” a fost amânată. O sursă a declarat pentru Sports Chosun că întârzierea se datorează problemelor legate de programul de filmare și de o înțelegere în așteptare cu Netflix.

„Vagabond” fusese programat să fie difuzat în luna mai, după încheierea dramei „Big Issue” de la SBS, dar a fost înlocuit cu „Absolute Boyfriend„, o adaptare dramatică a serialului japonez popular cu același nume. „Absolute Boyfriend” îi are în distribuție pe Yeo Jin Goo, Minah din Girls Day și pe Hong Jong Hyun, și deja a terminat filmările.

Data premierei pentru „Vagabond” este acum stabilită pentru septembrie. Filmările sunt încă în desfășurare pentru drama, care a avut loc prima citire a scenariului în luna iunie a anului trecut și a început filmările la sfârșitul anului 2018 .

„Vagabond” este o producție de 25 de miliarde de woni (aproximativ 22 milioane de dolari). Lee Seung Gi joacă rolul unui cascador care-și stabilește misiunea de a descoperi adevărul din spatele unui accident de avion, iar Suzy este un agent la Serviciul Național de Informații. Drama oferă spectatorilor o reuniune după șase ani a actorilor principali, care au jucat împreună și în „Gu Family Book” în 2013.

 

Sursa

Lasă un comentariu