Park Hae Jin a câștigat procesul împotriva companiei ce a produs „Four Sons” + va apărea în noua dramă fără probleme

Park Hae Jin va juca în drama „Secret” fără restricții legale.

Din mai 2018, filmările au fost suspendate pentru drama „Four Sons”, în care Park Hae Jin a fost distribuit în rolul principal. Agenția lui Park Hae Jin a solicitat compensare din partea companiei de producție Victory Contents, pentru împiedicarea în apariţia altor drame, după ce compania a acuzat agenția lui Park Hae Jin și afiliații ei că au interferat cu producția dramei.

În februarie 2019, Park Hae Jin a confirmat că va juca în drama „Secret”. În răspuns, Victory Contents a solicitat interzicerea lui Park Hae Jin să apară în drama „Secret”. În acel moment, agenția lui Park Hae Jin a spus: „În conformitate cu contractul pe care l-am semnat cu compania de producție, am fost de acord să filmăm până la 31 octombrie 2018. Nu ar trebui să existe nicio problemă pentru a apărea într-o nouă drama atunci când data contractului a expirat deja”.

În data de 8 aprilie, s-a raportat că Divizia Civilă a 50-a a Tribunalului din Seul s-au decis în favoarea lui Park Hae Jin în legătură cu procesul Victory Contents împotriva lui.

Hotărârea pronunțată de instanța judecătorească a declarat: „Având în vedere faptul că un comunicat de presă a fost emis sub premisa că el avea datoria de a apărea [în dramă] și că un ordin împotriva creditorului Park Hae Jin ar interzice să apară în alte drame a fost cerut, debitorii Victory Contents și alții au defăimat și au încălcat drepturile de afaceri ale creditorului fie direct, fie prin intermediul unei părţi terţe, prin difuzarea de știri prin intermediul presei, precum că creditorul Park Hae Jin a încălcat datoria de a apărea [în dramă]”.

Agenția lui Park Hae Jin a confirmat știrile de mai sus despre câștigarea procesului cu compania din spatele dramei „Four Sons”. De asemenea, ei au declarat: „În viitor, cei din spatele serialului „Four Sons” nu vor putea emite comunicate de presă legate de Park Hae Jin. De asemenea, nu se pot implica în filmările sale.”

În plus, a declarat: „Un contract de apariție este un contract privind filmarea unei singure drame și este diferit de un contract exclusiv, deci nu se poate presupune că este necesară o aprobare prealabilă din partea creditorului pentru toate activitățile de divertisment pe durata contractului. “

Ei au adăugat: „Planificăm să luăm o acțiune juridică separată în privința prejudiciilor aduse reputaţiei lui Park Hae Jin în urma declarațiilor false”.

sursa

Lasă un comentariu