Hong Jong Hyun se transformă într-un actor misterios în “Absolute Boyfriend”

Hong Jong Hyun va intepreta un nou tip de personaj în “Absolute Boyfriend” – un actor celebru și sexy, dar cu un secret care îl macină.

K-drama “Absolute Boyfriend” a dezvăluit mai multe informații despre personajul pe care îl va interpreta Hong Jong Hyun. 

Serialul, o adaptare a unei J-drame cu același nume, este o melodrama romantică despre Uhm Da Da, o artistă de machiaje speciale (jucată de Minah din Girls Day) și  Zero-Nine, un android creat pentru a fi iubitul ideal (jucat de Yeo Jin Goo).

Hong Jong Hyun va apărea în K-drama în rolul lui Ma Wang Joon, un actor de top care pare un robot fără sentimente. În ciuda popularității sale uriașe, Ma Wang Joon trăiește izolat, din cauza unui secret pe care vrea să îl ascundă de restul lumii.

Primele imagini cu Hong Jong Hyun din serial arată aura lui de star misterios și rece. Pentru rol, actorul și-a vopsit părul. Producătorii au mai dezvăluit faptul că el va avea de interpretat tot timpul rolul unei persoane care se simte mereu singură, în ciuda dragostei pe care o primește din jurul său.

“Absolute Boyfriend” va avea premiera pe 15 mai.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu