Hong Jong Hyun: „Vreau să arăt mult mai multe”

Fostul model și actorul Hong Jong Hyun a spus care este filozofia lui de actor într-un pictorial atractiv.

Hong Jong Hyun, care joacă în prezent în dramele „Mother of Mine” și „Absolute Boyfriend”, a apărut în revista Arena Homme Plus. El este sexy și încrezător, costumele pentru fotografii fiind alese de stilistul său Kim Sea Jun.

În imaginea unui concept care șterge linia anotimpurilor, Hong Jong Hyun a pozat așa  cum numai el știe să o facă, dată fiind experiența lui din cariera de model.

În  interviul care însoțește sesiunea foto, acesta a vorbit despre personajul său Ho-min din filmul „Spring Again” și drama în care joacă în prezent. Hong Jong Hyun are deja 11 ani de actorie în spate și a vorbit despre filozofia sa de actor. El a spus că nu are încă un rol emblematic și că vrea să arate și să facă mai multe în acest sens.

Interesant este că, în numărul revistei în care apare acest pictorial, va apărea și un interviu cu fosta lui parteneră din K-drama „The King in Love”, YoonA!

Popularitatea lui Hong Jong Hyun a crescut exponențial după ce a fost recunoscut de public în k-drama „Mother of Mine’ și cu siguranță că îl vom revedea și în alte roluri de succes, fiind o stea în plină ascensiune!

Surse: hancinema, breathlesssurvival.wordpress.com.

2 gânduri despre „Hong Jong Hyun: „Vreau să arăt mult mai multe”

Lasă un comentariu