Seunghoon din WINNER îşi cere scuze pentru cum s-a purtat cu Ilhoon din BTOB

WINNER’s Lee Seung Hoon Apologizes For His Actions Toward BTOB’s Ilhoon On “Idol Radio”

În data de 27 mai, Seunghoon din WINNER şi-a cerut scuze în mod oficial pentru cum s-a purtat cu Ilhoon din BTOB la „Idol Radio” de pe MBC.

În timpul emisiunii radio, Ilhoon l-a întrebat pe Seunghoon dacă nu vrea să încheie show-ul, iar membrul WINNER l-a refuzat în glumă, lovindu-l peste cap cu hârtiile din mâna sa.

Cu toate că Seunghoon este cu doi ani mai mare, Ilhoon este un senior în industrie, BTOB debutând cu doi ani înaintea trupei WINNER, ci din urmă fiind obligaţi să manifeste un anumit respect. Drept rezultat, unii internauţi coreeni au fost indignaţi de comportamentul lui Seunghoon şi au cerut scuze din partea lui.

Drept răspuns, acesta a scris rapid un mesaj în care îşi cere scuze: „În timpul emisiunii „Idol Radio” de astăzi, în încercarea de a încheia difuzarea într-un mod amuzant, l-am lovit pe Jung Ilhoon sunbaenim peste cap, fapt pentru care îmi pare rău. Vreau să le cer scuze fanilor Melodies, care au fost răniţi de ce au văzut. Voi fi mai grijuliu pe viitor.”

https://twitter.com/official_hoony_/status/1133027613021167619

Puteţi vedea mai jos ce s-a întâmplat:

https://twitter.com/bychaeng/status/1133035103117029377

sursă

2 gânduri despre „Seunghoon din WINNER îşi cere scuze pentru cum s-a purtat cu Ilhoon din BTOB

  1. youabby

    Foarte urat din partea lui,dar Ilhoon nu a lasat sa se vada ca s-a suparat,un profesionist😘glume de genul asta cred ca se fac intre persoane mult mai apropiate.bine ca si-a cerut scuze!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu