Lee Jun Ki va juca în serialul lui IU!

Lee Jun Ki va avea o apariție specială în serialul „Hotel del Luna” unde se va reuni cu partenera și prietena sa din „Scarlet Heart: Goryeo„.

Pe 18 iulie, agenția Namoo Actors a anunțat că actorul Lee Jun Ki va face o apariție specială în noua dramă a lui IU „Hotel Del Luna”. Un reprezentant al agenției a confirmat: „Lee Jun Ki va face o apariție specială în Episodul 3 al serialului tvN de sâmbătă-duminică „Hotel Del Luna.””

Namoo Actors a mai dezvăluit că apariția specială a lui Lee Jun Ki a fost rezultatul prieteniei sale continue cu partenera lui din „Scarlet Heart: Goryeo”, declarând: „Această apariție specială s-a întâmplat din cauza prieteniei sale cu IU, cu care a jucat într-un proiect anterior.”

Sunteți și voi curioși să aflați în ce formă va fi apariția lui Lee Jun Ki din serial?

Sursa: soompi

4 gânduri despre „Lee Jun Ki va juca în serialul lui IU!

  1. doina

    Lee Jun Ki este un actor incredibil de carismatic si cu o forta de a patrunde dincolo de ecran cum numai monstrii sacri o au. parerea mea este ca inca nu s a scris un rol pe masura talentului sau. inca eu una astept..si ma bucur ca il vom revedea, chiar si intr o aparitie episodica, oricind e o placere sa il revad

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu