Ha Sung Woon spune că nu va căuta niciodată în telefonul iubitei

Ha Sung Woon a spus ce crede despre relații și întâlniri.

Pe 24 iulie, Idolul a apărut în calitate de oaspete la emisiunea „Goodluck” de pe JTBC2. Gazdele, alături de Ha Sung Woon, au privit un video despre o întâlnire oarbă dintre un bărbat născut în 1991 pe nume Kim Tae Won și o femeie născută în 1990 pe nume Choi Ye Rok, între timp încercând să prezică cu ce se va termina întâlnirea.

Împreună, Kim Tae Won și choi Ye Rok au vorbit pe diferite teme de discuție, primind întrebări „1 din 2” din partea echipei de producere pentru a înțelege mai bine personalitatea unul altuia. Una din întrebări a fost: „Dacă cunoști parola de la telefonul iubitului/iubitei, vei căuta în telefon?”

Mai întâi, Jun Hyo Seong a explicat: „Se pare că acesta este un factor important în dragoste. Sunt tipul de persoană care dezvăluie parola iubitului meu. Când cred că iubitul se comportă ciudat, voi căuta în telefonul lui.”

Contrat spuselor lui Jun Hyo Seong, Shindong a spus: „Chiar dacă telefonul prietenei sau a unei cunoscute va suna, eu nu voi privi ecranul și doar îl voi transmite ei.” La sfârșit, când Shin Dong Yup l-a întrebat pe Ha Sung Woon: „Tu ce zici?”, idolul a acționat un pic speriat, întrebând „Eu??”. Văzând asta, Shin Dong Yup l-a tachinat: „Probabil că s-a încurcat și a crezut că îl întreb despre momentul în care a fost prins.”

Fiind confuz pentru un moment, Ha Sung Woon și-a spus părerea: „Nu voi arunca o privire în telefonul iubitei. Mă voi simți vinovat dacă voi debloca telefonul doar ca să nu găsesc nimic în el.”

sursa (1)

Lasă un comentariu