100 de seriale coreene pe care ar trebui să le vizionați (4)

Imagini pentru korean series 2019

Cred că vă era dor de acest tip de articol, aşa că am revenit cu o nouă parte!

După am urmărit multe k-drame în timpul meu liber (bine anul acesta nu am avut aşa mult timp liber la dispoziţie), am decis că ar fi o idee bună să vă recomand câteva seriale coreene din anii 2018-2019. Dacă nu mă înşel, cred că am inclus şi unele de la sfârşitul anului 2017.

De data aceasta, am adăugat anul, câteva fraze despre serial, iar la final am dat şi o notă personală la seriale pe care le-am urmărit, aşa cum a făcut colega mea, Kaila, în recenziile ei.

Sper să nu vă plictisesc!!

1) Clean With Passion for Now (2018-2019)

Imagine similară

Jang Sun Kyul (Yoon Kyun Sang) este preşedintele unei mari companii de curăţenie şi crede că este o meserie pe care o va face toată viaţa. E foarte chipeş şi bogat, dar suferă de misofobie: nu poate atinge alte persoane şi nu poate suporta praful şi mizeria din jurul său. Viaţa lui este dată peste cap o dată ce apare Gil Oh Sol (Kim Yoo Jung), personajul feminin principal, care din cauza unor situaţii este o fire mai dezordonată.  NOTĂ: 8/10.

2) My ID is a Gangnam Beauty (2018)

Imagini pentru my id is gangnam beauty

Kang Mi Rae (Im Soo Hyang) a fost o persoană timidă din cauza aspectului urât. Colegii o deranjau și o intimidau. După ce termină liceul, Kang Mi Rae devine „frumoasă” după ce îşi face o intervenție chirurgicală, dar rămâne o persoană timidă. Ea se înscrie la universitate, iar lumea de acolo o numeşte „Frumusețea din Gangnam”. Între timp, Do Kyung Seok (Cha Eun Woo) se înscrie la aceeași universitate. El nu-i judecă pe ceilalţi pentru felul cum arată. Îl interesează mai mult interiorul decât exteriorul.  NOTĂ: 7/10.

3) What’s Wrong With Secretary Kim? (2018)

Imagini pentru what's wrong with secretary kim

Lee Young Joon reprezinta tipul ideal pentru orice femeie. El este vicepreședintele grupului Unique si a lucrat multi ani cu secretara Kim. Într-o zi ea, Kim Mi So decide să renunțe la slujbă cu motivul că vrea să-şi întemeieze o familie şi că este împlinita pe plan profesional. Lee Young Joon își dă seama cât de mult are nevoie de ea în momentul în care aceasta îi spune că vrea să plece.  NOTĂ: 9.5/10.


4) Are You Human Too? (2018)

Imagini pentru are you human too

Nam Shin este fiul uneia dintre cele mai bogate familii din Coreea de Sud. După un accident neașteptat, el intră în comă. Mama lui, Oh Ro Ra, este un om de știință care lucrează în domeniul tehnologiei. Ea dă naștere unui robot numit Nam Shin III, care arată exact ca fiul ei. Robotul îi va ţine locul lui Nam Shin și se împrietenește cu So Bong, bodyguardul lui Nam Shin.

5) The Beauty Inside (2018)

Imagini pentru the beauty inside

Han Se Gye (Seo Hyun Jin) este o actriță faimoasă, dar având multe zvonuri în jurul ei. Viața ei este ca un mister, deoarece în realitate, se transformă într-o persoana diferit în fiecare lună timp de o săptămână. Ea îl întâlnește pe Seo Do Jae (Lee Min Ki), un bărbat chipeș, fiind directorul unei companii aeriene. El pare să aibă totul: un aspect perfect, educație și un bun loc de munca, însă are și un secret. Nu poate recunoaște chipurile persoanelor din jur. Cu toate acestea, el reușește să ascundă acest lucru din lume și în fiecare zi face eforturi pentru a nu se da de gol. Viața lui Seo Do Jae începe să se schimbe când o întâlnește pe Han Se Gye. Ea este singura persoană a cărei fețe o poate recunoaște.  NOTĂ: 9.5/10.

6) My Strange Hero (2018-2019)

Imagini pentru my strange hero poster

Când Kang Bok Soo (Yoo Seung Ho) era la liceu, a fost acuzat în mod fals că a comis acte de violență și a fost expulzat din școală. Acest lucru a fost cauzat de prima lui iubire, Soo Jung (Jo Bo Ah) și de un student Oh Se Ho (Kwak Dong Yeon). Kang Bok Soo este acum un adult, dar viața nu i-a mers bine. Pentru a se răzbuna pe Son Soo Jung și Oh Se Ho, se întoarce în acelaşi liceu. Atmosfera din școală s-a schimbat și Kang Bok Soo se implică în cazuri neașteptate.


7) The Last Empress (2018-2019)

Imagini pentru the last empress

Oh Sunny, o actriță de muzicaluri devine împărăteasa unei țări monarhice: Coreea de Sud. Scurt timp după aceea, începe o dispută pentru putere în palatul regal. Oh Sunny, care l-a admirat întotdeauna pe împăratul Lee Hyuk, se va căsători cu el, fără să știe că totul face parte dintr-un plan pentru a distrage atenția tuturor de o crimă comisă de împărat. Lee Hyuk se îndrăgostește de Min Yoo Ra, o femeie rea și ambițioasă; dar în fața disperării mamei de a pierde puterea asupra fiului ei, îl forțează să se căsătorească cu Oh Sunny și să-l țină sub control. Na Wang Sik caută să se răzbune pentru moartea mamei sale și a celor care l-au trădat, aşa că devine gardă pentru familia imperială sub o nouă identitate și devine omul de încredere al împăratului. Sunny și Wang Sik vor lupta împreună împotriva puterii familiei imperiale și vor dezvălui toate crimele și actele lor de corupție.  NOTĂ: 10.

8) Encounter (2018-2019)

Imagini pentru encounter korean drama

Kim Jin Hyuk (Park Bo Gum) este un tânăr care îi este dificil să obţină și să-şi menţină un loc de muncă stabil, având diferite job-uri cu jumătate de normă pentru a supraviețui. Toate companiile la care aplică îl resping, dar nu se îngrijorează. Acesta reușește să strângă bani și decide să călătorească în străinătate. Acolo întâlnește o femeie care îi atrage imediat atenția. Cha Soo Hyun (Song Hye Kyo), fiica unui politician influent, nu a avut deloc o viață fericită. Nu a acționat niciodată sau a decis singură. După ce a absolvit colegiul, s-a căsătorit cu fiul unei familii importante și influente, o căsnicie de conveniență care a fost extrem de benefică pentru tatăl său, întărindu-şi cariera politică. A suferit mult în căsnicia ei, nu a simțit niciodată iubirea adevărată. După divorț, ea devine proprietara unui hotel și călătorește în străinătate pentru probleme de muncă. Ambii se vor întâlni în mod inevitabil și se vor îndrăgosti, dar vor depinde de alții şi vor trece prin diferite probleme.

9) Devilish Joy (2018)

Imagini pentru devilish joy

Drama spune povestea unui geniu medical numit Gong Ma Sung (Choi Jin Hyuk) care suferă de sindromul Cenușăresei (nu-şi poate aminti ce a făcut cu o zi în urmă) și se îndrăgostește de fostă actriță populară, Joo Ki Bbeum (Song Ha Yoon). El este succesor companiei Sunwoo și este un expert în domeniul neurochirurgiei. Într-o zi, în timp ce încearcă să ajute o femeie, are un accident de mașină. Gong Ma Sung suferă de pierderea memoriei pe termen scurt după accidentul de mașină, iar memoria lui durează doar o zi. Uneori, scrie note despre ce i s-a întâmplat în acea zi. În dimineața următoare, memorează notele scrise pe care le-a scris cu o seară în urmă. Acesta o întâlnește pe Joo Gi Bbeum şi se îndrăgostesc.  NOTĂ: 9.5/10.

 

10) Memories of the Alhambra (2018-2019)

Imagini pentru memories of the alhambra

Yoo Jin Woo (Hyun Bin) este proprietarul unei companii de jocuri video şi călătorește într-o zi în Spania. El va începe să-l căute pe Jung Sae Joo (Chanyeol din EXO) care dispăre în mod misterios. Acolo închiriază o cameră ieftină la un local deţinut de Jung Hee Joo (Park Shin Hye), sora lui Sae Joo.  NOTĂ: 9/10.

11) Terius Behind Me (2018)

Imagine similară

Go Ae Rin își pierde brusc soțul, Cha Jung Il. Kim Bon este un agent legendar de la NIS. El o ajută pe Go Ae Rin pentru a descoperi o conspirație, în care a fost implicat Cha Jung Il. Ea e o mama singură şi locuiește în fața casei lui Kim Bon (So Ji Sub). Bon Kim, al cărui nume de cod este Terius, este un agent legendar din departamentul de operațiuni ilegale ale Serviciului Național de Informații (NIS), care a dispărut fără urmă. Cei doi vor lucra împreună pentru a descoperi o conspirație în care a fost implicat soțul lui Ae Rin.    NOTĂ: 9/10.

12) The Third Charm (2018)

Imagini pentru the third charm

On Joon Young este un bun student care nu se îndepărtează niciodată de la rutinele sale programate perfect. Lee Young Jae este o femeie sinceră, spontană și emoțională care a părăsit colegiul și a început să lucreze ca asistent de coafură. Acești oameni cu personalități opuse se întâlnesc în mod neașteptat la o întâlnire oarbă, după 12 ani. Ce se va întâmpla cu ei?

13) Risky Romance (2018)

Imagini pentru risky romance kdrama

„Risky Romance” este o dramă medicală care spune istoria unui chirurg strălucit cu o memorie excelentă, care are un mod de gândire foarte logic și a unui endocrinolog care crede că ființele umane sunt controlate total de hormoni. Cei  doi vor experimenta o poveste de dragoste la locul de muncă.


14) Touch Your Heart (2019)

Imagini pentru touch your heart

Oh Yoon Seo (Yoo In Na) este o actriță foarte populară şi e cunoscută pentru frumusețea ei, dar nu se descurcă să joace bine rolurile primite. Datorită controverselor și scandalurilor, cariera ei de actriță cade în mod neașteptat, așa că acceptă un scenariu cu condiția să obțină experiență pentru rol, cerând ca aceasta să lucreze ca secretar la o firmă de avocatură timp de aproximativ trei luni. Între timp, Kwon Jung Rok (Lee Dong Wook) este asul echipei de avocați la aceeaşi firmă unde lucrează Oh Yoon Seo. În ciuda faptului că este arogant și cu inima rece, acceptă cu mare nemulțumire rugămintea șefului său de a permite ca aceasta să lucreze pentru el.  NOTĂ: 10.

15) Still 17 (2018)

Imagini pentru Still 17

Gong Woo Jin (Yang Se Jong) e un bărbat singur de 30 de ani și lucrează ca designer de scenă. Dar din cauza unei traume nu vrea să aibă o relație amoroasă cu nimeni. Când Woo Seo Ri (Shin Hye Sun) avea 17 ani, era un violonist genial, dar a suferit un accident şi a intrat în comă. 13 ani mai târziu, ea se trezește, dar vârsta sa mentală este cea a unei fete de 17 ani, când ea are 30 de ani.   NOTĂ: 9.5/10.


16) 100 Days My Prince (2018)
 

Imagini pentru 100 my prince

Lee Yool este Printul Moştenitor, dar acesta dispare brusc. El se întoarce în palat o sută de zile mai târziu, dar ce s-a întâmplat cu Prinţul în acest timp? Lee Yool e o persoană egocentrică și decide să fie o persoană rece datorită evenimentelor din trecutul său, dar într-o zi „dispare” în timp ce toată lumea din palat îl caută. Yoon Yi Seo a fost fiica unui nobil, dar a căzut în dizgrație din cauza forțelor politice rele. După această tragedie, ea trăieşte ca Hong Shim. Între timp, ea este obligată să se căsătorească cu Lee Yool, trăind acum ca Won Deuk.  NOTĂ: 10.

17) Radio Romance (2018)

Imagini pentru radio romance

Song Geu Rim (Kim So Hyun) lucrează ca scriitor pentru un program radio. Mama ei este oarbă, iar în copilărie asculta frecvent radioul împreună cu mama ei. Aceasta o face să devină un scriitor radio, dar nu este foarte talentată. Însă, programul la care lucrează este pe punctul de a fi anulat. Song Geu Rim reușește să convingă actorul de top, Ji Soo Ho (Yoon Doo Joon) să fie principalul său vorbitor.

18) Rich Man, Poor Woman (2018) 

Imagini pentru rich man poor woman

Un bărbat care nu poate distinge chipurile oamenilor, întâlnește o femeie care este de neuitat. Lee Yoo Chan (Suho) este fondatorul și CEO-ul companiei TI Next In (Next Innovation). El suferă de o „boală”: nu recunoaște chipurile oamenilor din jur, ceea ce îl face foarte precaut și neîncrezător. Kim Bo Ra (Ha Yeon Soo) are un mare talent pentru a memora lucrurile în câteva clipe. Ea este mândria orașului ei natal, Insula Jeju și a mers la Seul pentru facultate. Odată cu absolvirea iminentă, după atâtea încercări de a lucra în companii, reuşeşte să intre în Next In.  NOTĂ: 9.5/10.

19) Fate and Fury (2018-2019)

Imagini pentru fate and fury

O femeie decide să se apropie de un om folosind multe minciuni; omul e înșelat și sfârșește prin a se îndrăgosti de femeie. Chiar dacă Goo Hae Ra este inteligentă și frumoasă, ea se află într-o situație mizerabilă din cauza familiei sale. Sora ei mai mare a încercat să se sinucidă, iar tatăl ei a murit. Singura modalitate de a scăpa de situația în care este, sunt banii. Se apropie de Tae In Joon, care este cel de-al doilea fiu al unei familii bogate.  NOTĂ: 8.5/10.


20) The Undateables (2018)

Imagini pentru the undateables

Hoon Nam (Nam Goong Min) îi ajută pe alţii să-şi găsească perechea, dar acesta refuză să se îndrăgostească. Jung Eum (Hwang Jung Eum) vrea să se îndrăgostească, dar din cauza unei situației dificile, ea renunță să găsească iubirea. Hoon Nam și Jung Eum se întâlnesc și vor dezvoltă o relație romantică.   NOTĂ: 9/10.

21) The Smile Has Left Your Eyes (2018) 

Imagini pentru the smile has left your eyes

Kim Moo Young (Seo In Guk), care este numit „monstrul”, e primul asistent al unei fabrici de bere din Coreea, care devine suspectul unui caz de crimă, atrăgând atenția detectivului Yoo Jin Gook (Park Sung Woong). În timp ce detectivul caută dovezi pentru caz, Moo Young devine din ce în mai suspicios, așa că detectivul află că are legătură cu o amintire dureroasă din trecutul său. Viața lui Kim Moo Young începe să se schimbe când o întâlnește pe sora detectivului, un designer de publicitate, numită Yoo Jin Kang (Jung So Min).

22) Mr. Sunshine (2018)

Imagini pentru mr.sunshine

Povestea are loc la începutul anului 1900, înainte de ocupația japoneză a Coreei (1910-1945). Drama va spune povestea unui tânăr coreean care adoptă o nouă identitate ca soldat în Armata Statelor Unite, după ce s-a îmbarcat într-o navă de război coreeană în timpul expediției în Coreea în 1871. El se întoarce în Joseon ca adult, după ce a fost trimis acolo și se îndrăgostește de o femeie dintr-o familie de nobili.  NOTĂ: 10.

23) Miss Hammurabi (2018)

Imagini pentru miss hammurabi

„Miss Hammurabi” e un nou serial cu tematică juridică şi spune povestea lui Park Cha O Reum, care lucrează ca judecător începător. Ea este o fată tânără şi frumoasă şi urmează principiul „ochi pentru ochi”. Nu acceptă prejudecăți şi nici nu respectă pe deplin ce i se spune.


24) Her Private Life (2019)

Imagini pentru her private life kdrama

O comedie romantică care va spune povestea unei persoane talentate care lucrează la o galerie de artă, numită Sung Duk şi șeful galeriei care în trecut a fost un artist foarte cunoscut, pe nume Ryan Gold.  NOTĂ: 9.5/10.


25) About Time (2018)

Imagini pentru about time kdrama

Choi Michaela este o actriță de muzicaluri. Aceasta are o abilitate deosebită de a vedea viața ale altor persoane: adică când timp mai are o persoană pentru a trăi. Lee Do Ha este director al companiei MK Culture, iar Choi Michaela lucrează sub această agenţie. Michaela descoperă că Lee Do Ha poate opri timpul din viața ei şi decide să-l urmărească un timp, dar se îndrăgostește.

26) Your Honor (2018)

Imagine similară

Han Soo Ho și Han Kang Ho s-au născut ca gemeni identici, dar trăiesc vieți complet diferite. Han Soo Ho lucrează ca judecător și are propriile principii. În schimb, fratele său, Han Kang Ho are multe antecedente penale. Într-o zi, Han Soo Ho dispare brusc, iar Han Kang Ho îl înlocuiește în secret pe fratele său.

27) Abyss (2019)

Imagini pentru abyss

Go Se Yeon (Kim Sa Rang) e un procuror frumos și foarte bun la locul de muncă. Ea are într-un accident și moare. Datorită misterioasei mingi de abis, Go Se Yeon (Park Bo Young) revine la viaţă, dar cu un aspect diferit. Între timp, Cha Min (Ahn Se Ha) este succesorul unei companii de cosmetice. El este inteligent, umil, are o inimă bună, dar are un aspect neatractiv. La fel ca prietena sa, aceasta moare şi se întoarce la viaţă cu un aspect diferit (Ahn Hyo Seob).  NOTĂ: 10.

28) Something in the Rain (2018)

Imagini pentru something in the rain poster

Yoon Jin Ah, o femeie de 35 de ani, după ce are o relație eșuată, se va îndrăgosti de fratele mai mic al celei mai bune prietene de-a ei, Seo Joon Hee (Jung Hae In), care se întoarce în oraș după trei ani. El era întotdeauna ca un frate mai mic pentru Yoon Jin Ah, dar timpul și distanța pot transforma prietenia în altceva.


29) Switch: Change the world (2018)

Imagini pentru switch change the world

Sa Do Chan (Jang Geun Suk) e un om care păcălește lumea. El e foarte inteligent şi reușise să ia examenul de barou (examen pentru cei care doresc să fie procurori), dar din cauza unor situaţii nedorite nu a putut deveni procuror.  NOTĂ: 8/10.


30) Dae Jang Geum is Watching (2018-2019)

Imagini pentru dae jang geum is watching poster

Ce se întâmplă dacă descendenții lui Dae Jang Geum sunt în viață? Povestea urmărește viețile a doi frați și a unei surori care sunt urmaşii lui Dae Jang Geum. Frații iubesc să mănânce. San Hae este fratele mai mare și are un excelent simț al gustului. Lucrează într-o companie și începe să aibă sentimente pentru colega sa, Bok Seung Ah. Jin Mi este a doua sora și are un simț excelent de miros. Jung Sik este fratele mai mic și are excelente abilități culinare.  NOTĂ: 10.

31) My Fellow Citizens (2019)

Imagini pentru my fellow citizens

Yang Jung Kook (interpretat de Siwon din Super Junior) este un om care păcăleşte lumea. Acesta fără să ştie se căsătorește cu un oficial de poliție, dar când descoperă asta, viaţa lui ia o întorsătura neașteptată: trebuia să aibă grijă ca soţia lui să nu afle cine e cu adevărat. Yang Jung Kook se implică într-un caz mai complicat şi ajunge să candideze la adunarea națională. NOTĂ: 9/10.


32) Grand Prince (2018)

Imagini pentru grand prince korean drama

Lee Kang (Joo Sang Wook) este un prinț ambițios şi se îndrăgostește de Sung Ja Hyun (Jin Se Yun). Ea este o femeie frumoasă dintr-o familie de prestigiu, dar fratele mai mic al lui Lee Kang, Lee Hwi (Yoon Shi Yoon) o iubește şi el. Pentru a avea pe Ja Hyun, Lee Kang vrea să devină Rege … chiar dacă asta înseamnă că trebuie să-l omoare pe fratele său mai mic.


33) Tale of Fairy (2018)

Imagini pentru mama fairy and the woodcutter

În perioada Goryeo, Sun Ok Nam era o zână. A coborât în această lume și s-a scăldat într-o cascadă pe Muntele Gyeryong. În timp ce-şi făcea baie, un tăietor de lemn i-a luat hainele de zână și le-a ascuns. Datorită acestui fapt, Sun Ok Nam nu s-a putut întoarce în Cer. Apoi s-a căsătorit cu tăietorul de lemn și au avut doi copii împreună, dar soțul ei a murit când a căzut de pe o stâncă. Sun Ok Nam încearcă să-și găsească hainele de zână, dar nu le-a găsit şi a decis să aștepte ca soțul ei să se reîncarneze. În prezent, aceasta are o mică cafenea pe muntele Gyeryong. În cele din urmă, după 699 de ani, are sentimentul că unul dintre cei doi bărbați care vizitează cafeneaua, este soțul ei reîncarnat. Sun Ok Nam nu e sigură care dintre cei doi bărbați e cel aşteptat, așa că decide să-i urmeze în Seul pentru a afla.

34) Misty (2018)

Imagini pentru misty kdrama

Go Hye Ran (Kim Nam Joo) este o prezentatoare foarte populară la un program de știri. Ea este o persoană ambițioasă şi muncitoare. Într-o zi, Go Hye Ran devine suspect într-un caz de crimă. Soțul ei e Kang Tae Wook (Ji Jin Hee), care a lucrat ca procuror în trecut, dar acum lucrează ca apărător public. Căsătoria dintre cei doi a fost, de asemenea, pe pietre. Kang Tae Wook hotărăște să-și apere soția și se îndrăgostește din nou de ea.  NOTĂ: 8.5/10.

35) The Secret Life of My Secretary (2019)

Imagini pentru the secret life of my secretary

Serialul spune povestea lui Do Min Ik, directorul unei companii de telecomunicații. El are un accident accident, iar ca consecință nu va putea să recunoască chipurile oamenilor. Pe de altă parte, secretara, care se îndrăgostește de el, îl va înșela, pretinzând că este altcineva. NOTĂ: 8.5/10.


36) Angel’s Last Mission: Love (2019)

Imagini pentru angel last mission love

Dan este un înger gălăgios și optimist, iar Yeon Seo este o balerină care nu crede în dragoste. Dan primește o misiune şi dacă reușește să o îndeplinească, se va întoarce în cer. Misiunea lui este să găsească dragostea adevărată pentru Yeon Seo, însă acesta se îndrăgostește de ea.  NOTĂ: 9/10.


37) He is Psychometric (2019)

Imagini pentru he is psychometric

Drama se concentrează pe viața unui bărbat și a unei tinere care devine ofiţer de poliţie. Tânărul Lee Ahn are o abilitate pe care nu o mai are nimeni:. dacă atinge pielea cuiva, îi poate citi şi afla toate secretele. Tânăra Jae In devine ofiţer de poliţie şi vrea să afle dacă tatăl a fost închis pe nedrept. NOTĂ: 8.5/10.


38) The Crowned Clown (2019)

Imagini pentru the crowned clown

Serialul istoric este o adaptare a romanului „Masquerade”, o poveste inspirată din „Prințul și cerșetorul”. Un om obișnuit devine regele ţării Joseon și îşi dă seamă că este foarte important să fii un rege bun.

 

 

39) Kill It (2019)

Imagini pentru kill it kdrama

Kim Soo Hyun este un asasin care poate face din orice obiect o armă împotriva oamenilor. E o persoană rapidă şi găsește orice cale pentru a nu fi prins. Îi e dificil să comunice cu oamenii din jurul lui, dar caută iubirea. Do Hyun Jin a absolvit prima din clasă academia de poliție și lucrează ca detectiv în Seul. Are o intuiție bună și crede în instinctul său, dar trebuie să se bazeze și pe date științifice pentru a lua cea mai bună decizie. Arată rece în exterior, dar e o persoană corectă şi nu-i place nedreptatea. NOTĂ: 6.5/10.

40) Lawless Lawyer (2018)

Imagini pentru lawless lawyer

Bong Sang Pil în trecut a fost un gangster, dar acum lucrează ca avocat. El are, de asemenea, una dintre cele mai bune rate de câștig ca avocat. Bong Sang Pil va profita de lacunele din lege şi să se prezinte în fața instanței pentru a răzbuna mama sa, opunându-se puterii absolute.

41) V.I.P (2019)

Imagini pentru v.i.p kdrama

„V.I.P”, o nouă dramă marca SBS, spune povestea unei echipe de elită care gestionează clienții VIP într-un magazin și a unor femei care dau totul pentru locul de muncă. Na Jung Sun lucrează pentru o echipă importantă la magazinele Sungwoon. Este căsătorită cu Park Sung Joon, care este șeful echipei. Viața de cuplu este perfectă până când Na Jung Sun începe să primească mesaje text misterioase care fac ca viața lor să se destrame.

42) Where Stars Land (2018)

Imagini pentru where stars land

Lee Soo Yeon a absolvit prestigiosul KAIST (Advanced Institute of Science and Technology of Korea). El începe să lucreze la Aeroportul Internațional Incheon și propune să stea șase luni pentru a se obișnui cu noul loc de muncă. Lee Soo Yeon este un om misterios care ține oamenii la distanță. Acolo, o va întâlni pe Han Yeo Reum, care a fost angajată de curând în echipa de servicii pentru pasageri. Vrea să fie perfecționistă, dar realitatea ei este puțin diferită. Ea face multe greșeli.

43) Different Dreams (2019)

Imagini pentru different dreams kdrama

Acţiunea serialului este plasată în două locaţii: oraşul Kyungsung, în timp ce țara e sub comanda Japonia și în Shanghai, China. Lee Young Jin este de origine coreeană, dar a fost crescută de japonezi. Ea devine chirurg, dar în realitate este un agent de informații pentru guvernul provizoriu al Coreei. Se implică în turbulențele din timpul războiului din Pacific.

44) The Player (2018)

Imagini pentru the player kdrama

Drama spune istoria a patru persoane care sunt foarte inteligente şi talentate în zona de lucru: Kang Ha Ri (Song Seung Heon) este un geniu, care provine dintr-o familie de anchetatori specializați în găsirea informațiilor; Cha Ah Ryung (Krystal), un șofer talentat care a crescut într-un orfelinat; Im Byung Min (Lee Shi Un) este un hacker de nivel înalt (hacker de elită) și Do Jin Woong (Tae Won Suk), un luptător puternic. Împreună, acest grup vor încerca să recupereze obiecte furate de infractori.

45) Ms. Ma, Nemesis (2018)

Imagini pentru ms ma nemesis

Drama „Miss Ma” este o adaptare a uneia dintre lucrările lui Agatha Christie (Miss Marple), și va spune povestea unei mamă care încearcă să-și cureţe numele după ce a fost acuzată de uciderea fiicei ei.


46) Doctor Prisoner (2019)

Imagini pentru doctor prisoner

Serialul urmăreşte istoria lui Na Yi Je, un doctor talentat care a fost concediat din spitalul pentru care lucra, fiind acuzat în mod fas că a modificat documente medicale. El se întoarce după trei ani, dar va reveni ca doctor într-o puşcărie şi va încerca să dezvăluie adevărul din spatele căruia a fost dat afară. NOTĂ: 9/10.

47) Trap (2019)

Imagini pentru trap kdrama

Kang Woo Hyun este prezentator la o stație de emisie şi e o persoană foarte respectată de angajaţi şi colegi. Are o familie minunată și este rugat să intre în câmpul politic. Viața sa pare perfectă. Dar, într-o zi se duce într-o călătorie cu familia și are loc o situație tragică. Între timp, KG Dong Kook este un detectiv veteran şi va investiga cazul lui Woo Hyun.

48) Mother (2018)

Imagini pentru mother kdrama

Drama este un remake după celebrul serial japonez cu acelaşi nume „Mother” difuzat în anul 2010. Drama urmăreşte istoria unui profesor care predă ore la școală primară şi își dă seama că unul dintre elevii ei este maltratat de mama ei. Aceasta o denunță și când a văzut că poliția nu face nimic, ea decide să o răpească pe fata și să o ducă în Islanda pentru a trăi mai bine.

49) Love in Sadness (2019)

Imagini pentru love in sadness korean drama

„Love in Sadness” este o melodramă despre o femeie care fuge de acasă din cauza violenţei domestice, schimbându-şi total aspectul. Seo Jung Won este chirurg plastic. El este o persoană bună, inteligentă și frumoasă şi se îndrăgostește de Yoon Ma Ri. Yoon Ma Ri este artistă și nora unei familii bogate. Viața sa este mizerabilă. Soțul ei, Kang In Wook, pare a fi un soț perfect, dar este obsedat de Yoon Ma Ri și e violent cu ea. Yoon Ma Ri decide să scape de soțul ei obsesiv. Ea îl întâlnește pe Seo Jung Won și se îndrăgostește de el. NOTĂ: 8/10.

50) Cross (2018)

Imagini pentru CROSS kdrama

Un tânăr inteligent şi foarte talentat, Kang In Kyu, decide să devină medic din cauza morţii tatălui său care a avut loc acum 15 ani. Pentru a se răzbuna pe cei responsabili de moartea acestuia, Kang In Kyu decide să devină voluntar la secția medicală a închisorii, unde va găsi vinovatul de moartea tatălui său.

51) The Fiery Priest (2019)

Imagini pentru the fiery priest

„The Fiery Priest“ spune povestea unui preot catolic care în trecut a fost agent secret la NIS (jucat de Kim Nam Gil), unui detectiv (Kim Sung Kyun) și a unui procuror (Honey Lee). Cei trei se întâlnesc din cauza morţii misterioase a unui preot în vârstă, iar scenariul este plin de acţiune, comedie şi suspans. NOTĂ: 10.


52) Suits (2018)

Imagini pentru suits korean drama

„Suits” este un remake coreean făcut după popularul serial american cu acelaşi nume şi este o dramă cu subiect juridic în care protagoniștii lucrează la una dintre firmele de avocatură de top din Coreea. Park Hyung Sik va juca rolul lui Go Yeon Woo, un geniu fără vreo licenţă de avocat, iar Jang Dong Gun va juca personajul lui Choi Kang Suk, un avocat renumit care îl angajează în ciuda faptului că nu are o diplomă.

53) Life on Mars (2018)

Imagini pentru life on mars kdrama

Han Tao Joo (Jung Kyung Ho) conduce o echipă de investigaţii. El a cunoscut un mare succes în cariera sa și crede mai mult în dovezi decât în persoane. În timp ce investiga un caz de crimă în serie, acesta are un accident. Când Han Tao Joo se trezește, îşi dă seama că e iarna anului 1987. Nu știe de ce, dar acum este un detectiv care lucreză într-un oraș mic. Pentru a reveni în prezent, Han Tae Joo încearcă să rezolve un caz de crimă în serie.


54) Sketch (2018)

Imagini pentru sketch kdrama

„Sketch” este o drama de acțiune care se centrează pe viaţa unor oamenii care se luptă să-și schimbe destinul. Logodnica detectivului Kang Dong Soo (Rain) este ucisă într-un mod misterios. El va lucra cu cu detectivul Yoo Shi Hyun (Lee Sun Bin) care poate vedea viitorul. Ea desenează mereu ceea ce vede, așa că au pornit să în căutarea criminalul. Kim Do Jin (Lee Dong Gun) este un fost membru al forțelor speciale. Soția lui însărcinată a fost ucisă și va încerca să prindă asasinul.

55) Familiar Wife (2018)

Imagini pentru familiar wife

Joo Hyuk (Ji Sung) e căsătorit cu Woo Jin (Han Ji Min) de 5 ani. Acesta lucrează într-o bancă, iar Woo Jin lucrează ca masseur. Cuplul au doi copii mici, dar pentru a plăti chiria apartamentului și pentru a avea grijă de părinţii lor, Joo Hyuk și Woo Jin au probleme financiare. Joo Hyuk consideră că are o soție rea. Îi este chiar frică de ea. Între timp, Woo Jin este stresată de îngrijirea copiilor săi și de lucrul în același timp. Are dificultăți în a-și controla mânia. Ambii nu sunt mulțumiți de situația lor actuală. Într-o zi, Joo Hyuk se întâlnește cu prima sa dragoste Hye Won (Kang Han Na), care îi va spune că în trecut îl plăcea. Mai târziu, Joo Hyuk ajută un om în metrou și omul îi dă două monede. Aceste două monede îl fac pe Joo Hyuk revină în trecut. Când Joo Hyuk se trezește, îşi dă seama că viaţa lui e total diferită. Acum este căsătorit cu prima sa iubire, Hye Won. Dar va fi mulțumit de această schimbare? NOTĂ: 9.5/10.

56) Life (2018)

Imagini pentru life kdrama

Ye Jin Woo (Lee Dong Wook) lucrează la centrul de urgențe din Spitalul Universitar Sangkook. Are o inimă caldă și e un om foarte bun. Într-o zi, fratele său Ye Sun Woo (Lee Kyu Hyung) îi spune că directorul spitalului a plasat banii subvenției guvernamentale în contul său bancar personal. În acea noapte, directorul spitalului moare după ce a căzut de pe acoperișul unei clădiri unde locuiește directorul adjunct Kim Tae Sang (Moon Sung Geun). Moartea lui este considerată un accident cauzat de un atac de cord, dar Ye Jin Woo nu crede asta.

57) Room No.9 (2018)

Imagini pentru room no.9

Serialul va spune povestea unui avocat numit Eul Ji Hae Yi, al cărui corp este schimbat cu Jang Hwa Sa, un deținut condamnat la moarte din camera nr. 9 a unei închisori pentru femei. Gi Yoo Jin este prietenul Eul Ji Hae Yi, care va avea un rol crucial în rezolvarea revenirii sufletelor lor în corpurile lor respective.


58) My Healing Love (2018-2019)

Imagini pentru my healing love

După o viață grea, o femeie găsește succes la 30 de ani. Im Chi Woo nu a vrut niciodată să fie o fiică bună, o nora bună sau o soție bună, dar ea se sacrifică pentru a avea grijă de familia ei. Ea este căsătorită cu naivul Park Wan Seung care lucrează în mai multe slujbe cu jumătate de normă pentru a-și susține familia. În situația dificilă, ea continuă să zâmbească și să-și mențină atitudinea pozitivă. Pe de altă parte, Choi Jin Yoo a divortat și are o fiică. Lucrează din greu și încearcă să trăiască pozitiv pentru fiica ta.

59) Lovely Horribly (2018)

Imagini pentru lovely horribly

Un scriitor de scenarii pentru seriale trăiește mereu cu teamă deoarece tot ce scrie devine adevărat în viața reală. Philip Yoo (Park Shi Hoo), un mare star coreean și Ji Eul Soon (Song Ji Hyo), scriitor de drame, s-au născut în același timp, dar se pare că împart destinul. Dacă o persoană este fericită, cealaltă persoană suferă. Philip Yoo este foarte norocos, devine o mare stea. Pe de altă parte, Eul Soon are tot ghinionul și lucrează ca scenarist al unei drame. Ei încep să lucreze împreună pentru o serie dramatică și se întâmplă lucruri misterioase în jurul lor. NOTĂ: 9.5/10.

60) A Korean Odyssey (2017-2018)

Imagini pentru a korean odyssey

„Hwayugi” e versiune modernă a unui roman chinezesc clasic numit „Călătorie spre Vest”. Drama ne spune povestea lui Jin Seon Mi (Samjang), o persoana capabila de a vedea fantome, iar în copilăria ei îl întâlnește pe Woo Hwi Chul (Regele Demonilor), o ființă ciudată care îi cere o favoare. În timp ce aceasta îndeplinește favoarea, ea se întâlnește cu Son Oh Gong (Regele Maimuței), o zeitate care ajunge să o păcălească. Din cauza acestui incident, Seon Mi suferă multe probleme. Când devine adultă, se întâlnește din nou cu Woo Hwi Chul și cu Son Oh Gong, ceea ce face ca viața fiecăruia să devină destul de complicată. NOTĂ: 10.

61) I’m Not a Robot (2017-2018)

Imagini pentru i m not a robot

Kim Min Kyu (Yoo Seung Ho) este un tânăr bogat care e alergic la persoane din cauza unei traume din copilăria sa. Din cauza stării sale, el nu s-a întâlnit niciodată cu o fată. Cu toate acestea, se îndrăgostește pentru prima dată când o întâlnește pe Jo Ji Ah (Chae Soo Bin), o fată care pretinde a fi un robot. NOTĂ: 9/10.


62) Jugglers (2017-2018)

Imagini pentru jugglers

Jwa Yoon Yi (Baek Jin Hee) și-a trăit viața cu o atitudine pozitivă. Are un spirit de devotament și este o persoană care îi place să asculte şi să înveţe. Pe de altă parte, Nam Chi Won (Choi Daniel) este directorul companiei YB, dar respinge interesele altor persoane și să se aibă relații. Serialul se va concentra pe cei doi, iar prima lor întâlnire va fi ca secretară şi șef.

63) The Black Knight (2017-2018)

Imagini pentru the black knight korean drama

Serialul spune istoria lui Moon Soo Ho (Kim Rae Won) este un om de afaceri cu o inimă curată, dar care va face orice pentru dragostea lui şi a lui Jung Hae Ra (Shin Se Kyung) – un agent de turism care călătorit niciodată în străinătate. Această dramă se va concentra pe povestea unui un om pur care acceptă destinul periculos pentru femeia pe care o iubește: o poveste de dragoste care durează mai mult de 200 de ani. NOTĂ: 7/10.


64) My Golden Life (2017-2018)

Imagini pentru my golden life

O mamă disperată după ce îşi pierduse fiica, găsește un copil abandonat pe un drum şi decide să-o crească ca pe copila ei, spunându-le celorlalţi copii că este sora lor. Ea crede că părinţii adevăraţi au abandonat-o şi decide să nu declare dispariţia ei. Ea păstrează secretul mulţi ani, până când fiica ei Seo Ji Ahn se întoarce în locul de unde venea. Dar aceasta descoperă un mare secret. NOTĂ: 9.5/10.

65) Wok of Love (2018)

Imagini pentru wok of love

Acţiunea se petrece într-un mic restaurant chinezesc şi urmăreşte încercărilor lui Seo Poong de supraviețuire. Chef-ul Seo Poong a fost odată un bucătar-șef și a lucrat la cel mai bun restaurant chinezesc din ţară. Dar popularitatea lui a scăzut și în cele din urmă a ajuns să lucreze într-un mic restaurant chinez și tulburos. Pe de altă parte, Doo Chil Seong este proprietarul clădirii unde se află micul restaurant şi un fost membru al unei bande. Dan Sae Woo e o tânără care după ce tatăl ei dă faliment, termină să lucreze în restaurant, iar puțin câte puțin va începe să apară un triunghi amoros. NOTĂ: 8/10.

66) Romance is a Bonus Book (2019)

Imagini pentru romance is a bonus book

Cha Eun Ho (Lee Jong Suk) este un scriitor foarte cunoscut și cel mai tânăr redactor șef. El este inteligent și frumos, e o fire rece la locul de muncă, dar are o inimă caldă și o personalitate foarte bună. Pe de altă parte, Kang Dan Yi (Lee Na Young) a fost un editor popular, dar acum e o femeie casnică. Deși încearcă să-și găsească un loc de muncă, datorită carierei sale impresionante și a pregătirii academice excelente, nu poate găsi un nou loc de muncă. În cele din urmă, Kang Dan Yi obține un post într-un editorial, iar cei doi încep să dezvolte sentimente romantice între ei.

67) Kingdom (2019) 

Imagini pentru kingdom kdrama

„Kingdom” e o dramă fantastică şi a fost difuzată pe Netflix. Serialul istoric spune povestea prinţului moştenitor din Joseon care investighează o boală epidemică misterioasă şi descoperă un adevăr crud care amenință țara. Drama va avea două sezoane, prima având 6 episoade.


68) Arthdal Chronicles (2019)

Imagini pentru arthdal chronicles

Serialul istoric e situat în țara fictivă Aseudal şi spune povestea lui Eunsum, care s-a născut cu destinul de a duce dezastrul în Aseudal. Datorită luptelor mamei lui să-l salveze, el trece prin dificultăți și crește, revenind în final în Aseudal. Tagon este un erou de război al acestei ţări. A pregătit calea pentru ca aceasta să devină o națiune prosperă și visează să devină primul rege. Tanya s-a născut cu aceeași soartă ca Eunsum. Ea este succesoara tribului Wahan și trecând prin dificultăți, și-a dat seama de misiunea ei. NOTĂ: 7.5/10.

69) One Spring Night (2019)

Imagini pentru one spring night

Lee Jung In crede că tot ce contează în viaţă este să fie fericită. Ea lucrează ca bibliotecar. Prietenul ei e Kwon Ki Seok. El are rezultate impresionante la muncă şi lucrează ca șef de departament într-o bancă, fiind dintr-o familie bogată. E o persoană frumoasă și e foarte inteligent. Lee Jung In îl întâlnește pe Yoo Ji Ho, care este farmacist și un tată divorţat. După ce se cunosc reciproc, încep să vadă dragostea și relațiile dintr-o perspectivă nouă.

 

70) Perfume (2019)

Imagini pentru perfume kdrama

Min Jae Hee (Ha Jae Suk) este o femeie casnică care descoperă un parfum miraculos care o face să întinerească. După ce întinereşte, va semna cu o agenție de modeling pentru a deveni o celebritate cu numele Min Ye Rin (Go Won Hee). Pe de altă parte, Seo Yi Do (Shin Sung Rok) este un renumit designer de modă. Deși pare să fie un om perfect, personalitatea lui lasă ceva de dorit. În plus, are aproximativ 52 de fobii și 35 de alergii.

71) The Nokdu Flower (2019)

Imagini pentru the nokdu flower

Serialul este situat în anul 1894, unde Mișcarea Țărănească din Donghak a luptat împotriva forțelor armatei japoneze și a Joseonului în Ugeumchi, un loc aproape de orașul Gongju. „The Nokdu Flower” va spune istoria a doi frați care au trebuit să se lupte între ei, unul fiind membrul Miscării Tărăneşti şi altul membrul forţelor de suprimare.

72) Haechi (2019)

Imagini pentru haechi

Prințul Yeoning, care va fi mai târziu unul dintre cei mai recunoscuți monarhi ai epocii Joseon (regele reformist Yeongjo), se lansează într-o aventură juvenilă spre succesiunea la tron. Park Mun Soo, care va deveni mai târziu un renumit inspector regal, este un persecutor persistent al justiției. Dal Mun, liderul unei bande și un clovn popular, este maestru în arte marțiale și cunoaște totul din jurul Hanyang, capitala. Yeo Ji lucrează ca asistent în departamentele guvernamentale și uneori acționează ca detectiv pentru a investiga infracțiunile considerate inadecvate pentru inspectorii de sex masculin. Împreună, ei vor reforma Saheonbu, echivalentul actual al procuraturii, pentru a apăra dreptatea acelor vremuri.

73) Item (2019)

Imagini pentru item kdrama

„Item” a fost difuzată de canalul MBC, primul episod apărând în februarie. Este o dramă cu tematică juridică dar abordează şi genurile de mister, fantezie şi crimă. Actorul principal este Joo Ji Hoon, care are rolul unui procuror şi împreună cu actriţa principală – Jin Se Yun, vor lucra pentru a descoperi secretele celor mai puternici oameni din ţară.

74) Love Alarm (2019)

Imagini pentru love alarm

În acest serial va spune povestea lui Kim Jo Jo (Kim So Hyun), elevă la liceu. Pare o persoană veselă, dar părinții ei au murit când era mică. De la moartea părinților, aceasta a locuit cu familia mătușii. A trăi acolo nu este ușor pentru ea. Între timp, Hwang Sun Oh (Song Kang) e un student popular în același liceu la care învață Kim Jo Jo. Este fiul unei familii bogate, dar părinții lui nu-l iubesc. Cel mai bun prieten al său, Lee Hye Young (Jung Ga Ram), urmează și el același liceu. Hwang Sun Oh, observă că cel mai bun prieten al lui o place pe Kim Jo Jo. Hwang Sun Oh vrea să știe dacă prietenul lui o place cu adevărat, atunci el o sărută. Ce se va întâmpla cu ei?

75) Rookie Historian Goo Hae Ryung (2019)

Imagini pentru rookie historian goo hae ryung

Acțiunea are loc în Joseon la începutul secolului al XIX-lea, o perioadă în care femeile se luptau pentru dreptul să învețe, să citească și să scrie. Goo Hae Ryung (Shin Se Kyung) vrea să devină un scriitor care să înregistreze evenimentele istorice din palat. Cu toate că, femeile nu au fost acceptate să scrie înregistrări istorice la acea vreme, aceasta nu se renunță. Vrea să-și îndeplinească îndatoririle de istoric și să arate lumii că toată lumea este egală. Pe de altă parte, fratele prințului moștenitor, Lee Rim (Cha Eun Woo), al cărui statut este mai mult ascunsă, trăiește o viață dublă ca scriitor secret și de succes al romanelor romantice.

76) Confession (2019)

Imagini pentru confession kdrama

Această dramă marca tvN, spune poveste unui om bolnav, inteligent, care și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei într-un spital. El este implicat într-un caz „dublu pericol”, ceea ce înseamnă că cineva nu poate fi judecat pentru aceeași crimă de două ori, fie pentru o condamnare, fie pentru o achitare.


77) Doctor John (2019)

Imagini pentru doctor john

„Doctor John” este o dramă medicală care se va centra pe povestea unor medici din Unitatea de durere. Cha Yo Han (Ji Sung) este un geniu anestezist, care este și cel mai tânăr profesor din școala sa de medicină. Acesta este cunoscut prin porecla de „10 secunde”, referindu-se la capacitatea sa de a descoperi durerea pacienților în 10 secunde. Kang Shi Young (Lee Se Young) este un anestezist legendar, care a fost întotdeauna în vârful clasei sale la școala medicală. Medicul talentat și-a moștenit abilitățile de la mama ei, în timp ce și-a moștenit empatia, abilitățile de ascultare și atitudinea ei caldă de lângă patul tatălui ei. NOTĂ: 9/10.

78) The Tale of Nokdu (2019)

Imagini pentru the tale of nokdu

Jeon Nok Du crede că este fiul unei familii modeste. Într-o zi, familia lui este atacată fără să ştie de ce. Aşa că pleacă pentru a afla de ce voiau să-i ucidă familia. El crede că asasinii trăiesc într-un sat de văduve, așadar se deghizează ca o femeie văduvă. Acolo, el o întâlnește pe Dong Joo, care e ucenică pentru a deveni un gisaeng. Din întâmplare, află că Jeon Nok Du nu este o femeie și aude motivul pentru care se ascunde în satul văduvelor.

79) Beautiful Love, Wonderful Life (2019)

Imagini pentru beautiful love wonderful life

„Beautiful Love, Wonderful Life” este o nouă dramă de familie, care abordează comedia şi dragostea. Drama va spunea povestea unui bărbat rece care nu crede în căsătorie și a unei studente ce renunţă la căsătorie, la copii şi la ieşiri, pregătindu-se să susțină examenul în serviciu public.

 

80) Good Witch (2018)

Imagini pentru good witch kdrama

Serialul spune povestea despre Cha Sun Hee, care e o femeie casnică şi căsătorită cu Bong Chun Dae, acesta fiind şomer. Ea are o sora geamănă, pe nume Cha Do Hee, care lucrează ca însoțitoare de zbor. Deși sunt gemene identice, au personalități complet opuse. Cha Do Hee este implicată într-o situație, ceea ce o determină pe Cha Sun Hee să se prefacă a fi sora ei geamănă.

81) Extraordinary You (2019)

Imagini pentru extraordinary you

Ce ai face dacă ai descoperi că ești, de fapt, un personaj dintr-un comic? Și un personaj extra pe lângă asta? Vei încerca să schimb cursul istoriei, evident. Eun Dan Oh (Kim Hye Yoon) e elevă şi are 17 ani. Vine dintr-o familie înstărită, dar suferă de o afecțiune cardiacă gravă, ceea ce înseamnă că nu mai are mult de trăit. Cu toate acestea, când Dan Oh își dă seama că este un personaj dintr-un webtoon coreean, încearcă să schimbe scenariul şi acţiunile pe placul ei. Într-o zi, ea cade pe scările școlii și simte că spatele ei atinge spatele altui elev. Inima începe să bată brusc şi e decisă să găsească studentul care i-a făcut inima să bată. În sfârșit, ea îl găsește şi se pare că e colegul ei de clasă. El e un personaj care nu are nume, iar Dan Oh îi dă numele de Haroo (Ro Woon). NOTĂ: 10.

82) Live (2018)

Imagini pentru live kdrama

„Live”, difuzat pe canalul coreean tvN, va spune experiențele de zi de zi a oficialilor de poliţie dintr-un centru de poliţie local. În dramă, vor apărea actorii: Yung Yoo Mi, Lee Kwang Soo, Bae Sung Woo, Bae Jong Ok şi alţii.

83) Graceful Family (2019)

Imagini pentru graceful family kdrama

Mo Seok Hee (Im Soo Hyang) e singura fată a familiei, iar tatăl ei conduce marea companie MC Group. E frumoasă, inteligentă și bogată. Deşi pare arogantă, ea încearcă să afle adevărul despre mama ei, care a fost ucisă în urmă cu 15 ani. Pe de altă parte, Heo Yoon Do (Lee Jang Woo) e avocat, dar nu are un birou oficial. Rezolvă micile probleme ale vecinilor într-un restaurant. El e o persoane amabilă şi iubitoare. În mod miraculos, Heo Yoon Do ajunge un angajat al TOP în MC Group. Echipa TOP se ocupă de afacerile de familie pe care le conduce Grupul MC. Mo Seok Hee și Heo Yoon Do vor lucra împreună pentru a dezvălui adevărul despre mama ei. NOTĂ: 8/10.

84) My Ahjussi (2018)

Imagini pentru my ajusshi

Park Dong Hoon la 40 de ani lucrează ca inginer la o firmă de arhitectură. Este liniștit și face totul pentru oamenii pe care îi iubește. Lee Ji An, la cei 20 de ani trece prin diferite experiențe dificile. Ea trebuie să descopere punctele slabe ale lui Park Dong Hoon, la cererea șefului său, care conduce o companie unde lucrează temporar. Dar, ajunge să se îndrăgostească de farmecele sale calde și învață să aibă încredere în cineva pentru prima dată.

85) Leverage (2019)

Imagini pentru leverage kdrama

K-drama este un remake al serialului american cu acelaşi nume „Leverage” difuzat pe canalul TNT între anii 2008 și 2012. În serial, îi găsim pe Lee Dong Gun, Jung Hye Bin, Kim Sae Ron, Kim Kwon şi alţii, care vor lucra împreună pentru a afla adevărul din spatele morţii fiului lui Lee Tae Joon (Lee Dong Gun).


86) Secret Boutique (2019)

Imagini pentru secret boutique kdrama

Jenny Jang (Kim Sun Ah), este proprietarul companiei J-Boutique. Ea este o fire elegantă şi prietenoasă. Pe de altă parte, Yoon Sun Woo (Kim Jae Young) este un avocat cu rezultate foarte bune, dar nu are încredere în alte persoane cu ușurință și se gândește la propria sa protecție. Are un incident cu Jenny Jang și devine avocatul său.

87) Search: WWW (2019)

Imagini pentru search www

Această dramă pune accentul pe conflictele, victoriile și pierderile pe care le întâmpini atunci când lucrezi. Va urma povestea femeilor din secolul XXI, care au ales să nu devină soție sau mamă, ci să se concentreze pe muncă fără discriminare sau impedimente. Bae Ta Mi (Im Soo Jung) lucrează ca director al unei mari companii de portaluri web. E o fire destul de competitivă. Park Mo Gun (Jang Ki Yong) este un bărbat în vârsta de 20 de ani și este un compozitor talentat. O întâlnește pe Bae Ta Mi şi se îndrăgostește de ea din cauza spiritului său competitiv. Cha Hyun (Lee Da Hee) este directorul general al departamentului social al companiei Baro. Song Ga Kyung (Jun Hye Jin) este directorul executiv al unei celebre companii de portal web Unicon. NOTĂ: 8.5/10.


88) Vagabond (2019)

Imagini pentru vagabond kdrama

Lee Seung Gi şi Bae Suzy revin împreună cu o nouă dramă plină de acţiune! „Vagabond” va spune povestea despre agenţii de la Institutul Naţional de Securitate (NIS) şi a unui cascador, care încearcă să afle adevărul despre prăbușirea unui avion.


89) Melting Me Softly (2019) 

Imagine similară

„Melting Me Softly” este o comedie romantică care va spune istoria unui bărbat și a unei femei care au participat la un proiect pentru care vor fi înghețați timp de 24 de ore, dar se trezesc 20 de ani mai târziu din cauza unei conspirații misterioase. Ma Dong Chan (Ji Chang Wook) este un PD, care lucrează la un spectacol popular de televiziune. El și o femeie participă la proiectul de congelare de 24 de ore al programului. Trebuia ca acesta să se trezească după 24 de ore după ce a fost înghețat, dar descoperă că au trecut 20 de ani. Aspectul lui este același ca atunci când era înghețat, dar părinții, fratele său mai mic, iubita lui și colegii săi au îmbătrânit semnificativ.

90) The Great Show (2019)

Imagini pentru the great show kdrama

Un fost politic materialist, Wi Dae Han (Song Seung Hun), descoperă că este tatăl unei fiice de 18 ani, Han Da Jung (Noh Jung Ui), a cărei mamă a murit într-un accident de circulație. El alege să facă un „spectacol grozav” pentru creșterea ei și a celor trei frați mai mici ai ei, ca mijloc de a-și îmbunătăți imaginea publică și de a se întoarce la birou.

91) Hotel Del Luna (2019) 

Imagini pentru hotel del luna

Jang Man Wol (jucată de IU) este proprietarul Hotelului del Luna. Hotelul este situat în centrul Seulului și are un aspect foarte misterios. Aceasta a comis un păcat mare în urmă cu mulți ani și, din această cauză, e legată de hotel. Deși este frumoasă ca luna, are un caracter rău, este neîncrezătoare și lacomă. Pe de altă parte, Goo Chan Sung (Yeo Jin Goo) a lucrat ca cel mai tânăr director adjunct într-o corporație hotelieră multinațională. Este o fire foarte sinceră şi sensibilă. Din cauza unui caz neașteptat, începe să lucreze ca manager la Hotel del Luna. NOTĂ: 10.

92) Love Affairs in the Afternoon (2019)

Imagini pentru love affairs in the afternoon kdrama

Song Ji Eun se mută într-un oraș mic, datorită noului loc de muncă al soțului ei ca funcționar. Lucrează cu normă parțială la un supermarket. Ea este o fire calmă şi sinceră, dar viaţa ei în micul oraş devine plictisitoare. Viața lui Son Ji Eun este zguduită de Yoon Jung Woo, care este profesor de biologie la o școală locală. Cei doi vor avea o aventură, dar cum se va termina totul? NOTĂ: 8/10.


93) Watcher (2019)

Imagini pentru watcher kdrama

Drama „Watcher” este un thriller psihologic care spune povestea a trei bărbați și o femeie care se alătură unei unități speciale de investigare a poliției anticorupție, după ce viața lor este distrusă de un eveniment dramatic.

94) Strangers from Hell (2019)

Imagini pentru strangers from hell kdrama

Serialul este bazat pe faimosul webtoon al lui Kim Yong Gi şi spune povestea unui tânăr de la ţară care se mută într-un loc suspect din Seul. Acolo este în conflict cu locuitorii.


95) When The Devil Calls Your Name (2019)

Imagini pentru when the devil calls your name kdrama

Pentru a deveni unul dintre cei mai căutați compozitori din industria divertismentului, trebuie să ai talent, inspirație și pasiune. Dar pentru a atinge nivelul de popularitate obținut de Harip, trebuie să fii dispus să faci și anumite sacrificii. În urmă cu zece ani, Harip, un artist necunoscut, s-a întrebat dacă își va lăsa vreodată amprenta în lume. Pe cale să renunțe, s-a întâlnit faţă-n faţă cu Diavolul, care s-a oferit să îi ofere lui Harip tot ceea ce-și dorea inima, dar bineînţeles: totul cu un preț. Disperat, Harip a acceptat să-și vândă sufletul Diavolului și a început astfel un deceniu de succes fără precedent. Dar când acei zece ani s-au terminat, Diavolul a ajuns să-și strângă datoria, el află că succesul și faima lui sunt rezultatul înlăturării talentului și vieții lui Yi Kyung. După ce a aflat că fiecare afacere pe care o faci cu Diavolul are un preț ridicat, Harip încearcă să negocieze cu viața lui, dar va fi suficient pentru a satisface datoria pe care o mai are?

96) Mother of Mine (2019)

Imagini pentru mother of mine

În timp ce conducea un mic restaurant cu supă, Park Sun Ja și-a crescut singură cele trei fiice: Mi Sun, Mi Ri și Mi Hye. Ea lucrează la acel mic restaurant chiar şi când fetele cresc mari şi au serviciul lor. Prima fiică a lui Sun Ja, Mi Sun, este căsătorită și are o fiică. Ea este o femeie foarte ocupată, care trebuie să se împartă între serviciu şi familie. Cea de-a doua fiică, Mi Ri, îi pasă mult de mama ei. Este sigură de ea şi se descurcă foarte bine la muncă. Mi Ri se implică într-o relație romantică cu colegul său de muncă Tae Joo, care e cel mai tânăr fiu al familiei care deține compania unde acesta lucrează. Cea mai mică fiică este Mi Hye. A fost o scriitoare promițătoare, dar din anumite cauze ia o pauză de 9 ani şi o ajută pe mama sa în restaurant.

97) My Country: New Age (2019)

Imagini pentru my country the new age

Drama istorică „My Country: New Age” îşi desfășoară acţiunea în timpul sfârșitului perioadei Goryeo până la începutul perioadei Joseon. Doi prieteni vor trebui să-şi încrucișeze săbiile din cauza diferențelor de opinie despre „țara mea”.

98) When the Camellia Blooms (2019)

Imagini pentru when the camellia blooms

Vă era dor de Kang Ha Neul? Ei bine, acesta se întoarce pe micile ecrane alături de regina comediilor romantice, Gong Hyo Jin. Aceasta va juca rolul lui Dong Baek, o mamă singură care conduce un mic bar într-un orăşel. Aceasta îl cunoaşte pe Hwang Yong Shik, un poliţist ambiţios care investighează un caz de crimă în serie, iar Dong Baek se pare că a fost martor cheie în urmă cu cinci ani.

99) My Absolute Boyfriend (2019)

Imagini pentru my absolute boyfriend

Da Da (Min Ah), este stilistă care se ocupă cu efectele speciale, dar are o inimă foarte rece, din cauza unei cicatrici provocate de iubire. Apoi, pe neașteptate, se îndrăgostește de Young Goo (Yeo Jin Goo), un robot umanoid programat să fie un iubit perfect, care i-a fost înmânat accidental în locul Dianei (Hong Seo Young). Tânărul Goo începe să dezvolte emoții umane și sfârșește într-un triunghi de dragoste cu celebrul actor, Ma Wang Joon (Hong Jong Hyun), care este fostul iubit al lui Da Da.

100) Flower Crow: Josean Marriage Agency (2019)

Imagini pentru flower crew joseon marriage agency

Înainte ca Lee Soo să devină rege, el era un fierar obișnuit. Prima iubire a lui e Gae Ddong. Aceasta vrea să se căsătorească cu Gae Ddong, dar, datorită originii sale umile, e un lucru imposibil. Pentru a se căsători cu Gae Ddong, acesta angajează Agenția Flower Crew, formată din 3 bărbați frumoși: Ma Hoon, Do Joon și Go Young Soo, care e cea mai bună agenție de găsirea sufletului pereche din Joseon. Regele Lee Soo cere să facă din Gae Ddong o femeie nobilă.

2 gânduri despre „100 de seriale coreene pe care ar trebui să le vizionați (4)

Lasă un comentariu